Mladamama98 drzi se, to su sigurni tjedni, a curi se ocito zuri🤞🤞🤞🤞
Aknes i tebi malo ostalo, nek oni odrede terapiju pa ce bit lakse 🤞🤞🤞🤞
6xmama svaki dan nova pobjeda ti si nas heroj 😘 😘
Issa super bušo i ti si super dogurala 😘
Čokice uzivaj bez bolova i tegoba 😘 😘
Marija eto 1.8 je tu i Ivan može vani 😍 😂
Sunce jos malo odbrojavamo 😊😊
Kod mene sve isto, samo je izasao hemoroid u sad se borim s njim, taman smo na putu za plazu i dode mi da se okupam malo
evo i mog update-a nakon vizite:
mlad doktor, jako simpatičan. izuzetan odnos prema svakoj pacijentici.baš mi je sjeo. tebi mladamama98? pročitao sve nalaze i njegov komentar je "sutra ulazite u 38tt. već ste u terminu. niste imali terapiju do sad. ako ju sad uvedemo krvarit ćete nenormalno na porodu. jeste dobro? jeste. je l' beba dobro? je. ja ne bih uvodio terapiju."
ne znam šta bih rekla. tu mirujem, doma se krećem. 30 km sam od doma, cure kažu da me neće pustiti doma. čekam ctg. trudove nemam i otvorena sam za prst.
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Isssa, ja nemam trudove 😁, evo me doma u krevetu sa mojim Cordipincekima, samo sam Mladojmami rekla kakva je bila situacija kod mene... Nema ni Aknes, samo Mladamama.
Mladamama, drzim fige da se trudovi smire... A ako ne, samo hrabro, to je vec pravi curetak, preko 2 kg, bit ce sve ok! Javljaj nam situaciju!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Aknes meni je doktor isto super, čekam da pogleda ctg pa da vidi šta će jer primam stvarno veliku dozu te iznuđuje sva se tresem od toga a ja i dalje trudove imam pa ne znam koliko je pametno da još pojačavaju ali vjerujem njemu
Dobra vecer drage mamice i one koje to ubrzo postajete.Nisam dugo dugooooo nista komentirala.Zavrsila sam u bolnici na dan termina na promatranju dok ne rodim i rodila sam nakon 4 dana.Sve je proslo u najboljem redu ispao sluzni cep i tu noc krenuli bolovi oko 3 sata.Nisu bili strasni sve do 8 ipo.U 8 ipo klistir u 9 ipo drip i u 11:30 rodila.Stvarno sam zadovoljna svojim porodom.Bolno ali brzo.Njagore mi je bilo sto su me rezali kad nisam imala trud.Ali ostalo ok.Muz je bio samnom i preporucila bi svima to stvarno mi je bio od pomoci od podrske do masiranja koje mi je jako pomoglo i ublazilo bol.Sad moja cura ima 18 dana i vec se borimo sa grcicima.Nadamo se da ce sirup koji koristimo pomoci jer od kapi nam nije bilo koristi.Ako vas bilo sta zanima od trudnoce pa do poroda slobodno pitajte.
Čestitke🎉🎉🎉. Neka je sve dobro prošlo. Koji sirup koristite? Držim da brzo prođu.
Mladamama98 🤞🤞🤞 da sve bude dobro iako ne sumnjam jer si već u super tjednima 😘.
Aknes 🤞🤞 držim fige da te bar puste kući ali odlično za razumnog doktora.
6xmama ti 01.08. ideš u TA? Jel te još šoraju kontrakcije ili je bolje?
Ostali duplići 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Isssa, ja nemam trudove 😁, evo me doma u krevetu sa mojim Cordipincekima, samo sam Mladojmami rekla kakva je bila situacija kod mene… Nema ni Aknes, samo Mladamama.
Mladamama, drzim fige da se trudovi smire… A ako ne, samo hrabro, to je vec pravi curetak, preko 2 kg, bit ce sve ok! Javljaj nam situaciju!
Neznam kak sam ja skužila da si opet u bolnici (trudna plavuša😂), za aknes znam 😀
Jutro kloke😍😍 Mladamama drzi se, svaki dan vam je sada bonus! Jos tj dana da izdrzite bilo bi odlicno ali kao sta mame kazu to su vec sad sigurniji tjedni tako da bi bilo sve u redu. Jel ti sve to krenulo tako odjednom? Znam da si pisala da cekas pregled u pon da vidis sta ce ti reci jer si prosli put bila zatvorena. Drzi se i javljaj kao do sad🙏💪
Aknes ti također! Ovdje kod nas u bolnici za sve ostavljaju tako da mi za ovo tvoje nije cudno da si tamo, al kako kaze dr to je vec 38 tjedana brzo ce to a i kad si kod njih barem si sigurnija. Meni su rekli da mogu potpisat ak zelim doma na vlastitu odgovornost al nije mi padalo na pamet pa makar bila jos mj dana tamo.
Cokica pa daa, zar nije tako? Ako pređeš 9.8 tebi se racuna da si prenesla, nek me neko ispravinako grijesim al oni bas zato racunaju tako termin poroda. Pa zato kazu da moze biti od 37 do 42 tjedna jer nikad sa sigurnoscu oni ne mogu znati kad se desilo zacece. Tako je bar meni rekao dr na pocetku da se racuna ☺️🤔
💙Bartol💙
Ami, tak je i meni doktorica rekla, zato i jedva cekam 1.8.kaj bumo sigurni, tj da bu decko sigurni 😁
Al nek ostane do 10.8. barem 😊
U biti, samo da bude sve dobro, najvaznije! Monolog 🤣🤣
Mladamama, drzim fige da uspiju smiriti nekako trudove pa da ti i curka budete jos u komadu neko vrijeme!
Ja ne znam kam da se sakrijem, vani je pakleno vruce.. uzas! Nebm mogu hodati, ne mogu disati. Koma 🙄
26.8. Ivan 💙💙
A Marija da nakon 1.8 moze kad god 🤗🤗 iako ja mislim da necemo mi prije 15.8 moja procjena 😂😂
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji