To ti odma pocinje djelovati u roku par minuta... Tak da ak mislis da se pojacavaju moras im to rec, da ti pojacaju infuziju. Ja sam dobivala na 50 protoka od pocetka, pa su mi tek za dva dana smanjili na 30 i treci dan skinuli i dali Cordipin.
Al oni ti uvijek krenu sa manjim protokom, ja kad sam dosla su mi stavili na 30,pa me za sat vremena dosla sestra pitat jel su prestali bolovi, kad sam rekla da nisu, da su samo slabiji, pojacala na 50.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mada, meni su ti odmah doktori tam rekli da ak je priroda odlucila da ću rodit bez obzira na sve kaj mi daju(malo hladno od njih, al valjda bolje da te pripreme), tak da ako ne daj Boze krene i u tom smjeru, ne boj se, sve ce bit ok sa bebom, vec je dovoljno velika, u dobrim si tjednima, recimo u Vinogradskoj u Zg ti sa napunjenih 34 tjedna vise ni ne zaustavljaju porod, puste da se beba rodi jer smatraju da nema vise opasnosti.
Ja sam bila puno manje trudna(28+6) kad mi se to sve desavalo...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Aknes meni je sestra isto super vidjela je koliko sam se uplašila i pokušala me smiriti i stvarno mi se čini draga, a popodnevna vizita je bila užas, kod nas je ušla doktorica i pitala jel sve Oke i tjt, bas glupo sto ti nitko ne daje terapiju, Tak onda možeš i kod kuće ležati
Cestitam ako je nekoj puni tjedan
isto i u našoj sobi. :) pretpostavljam da nisi isla na otkucaje sada kad smo mi isle ako imas infuziju. sestra me sad potaknula da pitam na viziti dr. šta je s terapijom. tj. spomenula je da će ona reći, a ako nitko ništa ne bude rekao, nek pitam dr.
ako te mogu smiriti, sa mnom u sobi leži cura koja je od jučer 33tt. leži od 29 tt jer joj je tad porod krenuo. rekli su joj da čeka 34tt i da je nakon toga sigurna.
sad čekamo vizitu :)
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
6xmama čekam sad vizitu pa ću im reci, muslimanska ih čujem da idu po sobama a svakako ako postane neizdrživo zovem sestru
Aknes došli su nama u sobu poslušati srca, po tom sam skontala da se curka spustila skroz nisko jer joj je srce slušala kod mojih kukova, moram
Priznat da me je strah ali to sto kažes znam da su ovo već sad dobri tjedni, htjela bi da izdržimo do punih 35 barem da uđemo u 9 mjesec ali čini mi se da se curki zuri van, datum joj se sviđa očito
Jutro 😁
Mladamama, Aknes, 6xmama drzite se.. da cim dulje izdrzite u komadu!
Ja sam se ovu noc probudila u pola 6, a zaspala sam oko 1 tek zbog vrucine, al oko 7 sam natrag zaspala hvala Bogu.
Jos malo pa 1.8. 😁 tam s 22 tjedna kad me doktorica posteno spreplasila (a i trebala je) sam mislila kad ce doci taj dan... a evo ga, tu je..jos malo!
Danas idem na rucak kod decka, al prvo moram doma skuhati jer mi mama radi pa da ostatak ima kaj jesti.
26.8. Ivan 💙💙
Jutro imam pitanje u zadnjih 3 mjeseca imamjako slabo krvarenje skoro da nije ni 2 dana dali postoji mogučnost trudnoče.
Šikićivančica
Dobro jutro cure !! Svim mama sto leže kod kuće ili u bolnici želim sto ljepši dan i šaljem pozitivne misli ...
Evo nama ostalo 13 dana do termina , sve me Grci stalno ali ništa to jos nije konstantno tako da od nas jos uvijek ništa , izgleda da ćemo se mi jos druziti 2u1 .
:)
Kako vi cure podnosite zadnje Dane ? Ja moram priznati da je meni samo odjednom postalo tako teško ... sva pušem , zadisem se , teška sam sama sebi vec ,tješim se da je uskoro kraj i da ću jos malo držati svoju ljubav u rukama :)
21.08.💞🎀
Evo mene i novi izvještaj, bila vizita ja im rekla da imam trudove i dalje reko doktor ctg pa će onda valjda veća doza Al nisu zadovoljni jer sam već onda dosta veliku dozu primala, ctg na leđima očitao trudove od 70 na 3 min razmaka, sestra pojačala dozu i rekla da se okrenem na bok a meni na boku isto razmak 3min sam jače boli a ctg svaki put kad ja imam trud padne ispod 10 pa se vrati, čekam da doktor pogleda pa da vidimo šta ćemo
Aknes, mladamama i 6xmama držim fige da vam se smire trudovi, nedajte se i javljajte nam kako ste ❤️❤️❤️, samo hrabro 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji