Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce25
    28. Srpanj 2018. 11:39

Jooooj , sluzni čep a ne služni 😂😂😂

21.08.💞🎀

• AnaMaria
    28. Srpanj 2018. 11:40

6xmama

Mladamama98

Primjetila sam komadić kad sam ujutro išla na wc pa sam išla vodu pustit tako da ga nisam mogla bas izbliza pogledati Ali bio je roskasto/ crvenkasti komadić a ne znaš šta bi drugo moglo biti
    Iskreno da vam kažem malo se bojim otići u bolnicu jer prošli put kad sam došla sestre su me ispljuvale da sam često tu (jer mi je bio treći put od kad sam trudna da sam došla, s tim da sam na početku i krvarila i imala komplikacije) i da trebam kod svoje doktorice ići

A kaj to tebe briga kaj bu ti ko reko, pa nisi ti tam zbog njih nego oni zbog tebe 😠… I imas pravo doc svaki dan ak hoces na hitnu i svaki put te moraju pogledat! Pa valjda je beba sad najvaznija!

Slazem se 6x mama

12.08.2018. ❤

6xmama
    28. Srpanj 2018. 11:47

Noemi, niko ti ne pomaze mom muzu oko kucanstva, decki isprazne perilicu sudja, stave ves prat, a ja ih upucujem s kreveta, inace on sve sam.... Tak da mozes mislit kak mu je vec 7 mj tak 😰+posao... Evo od pon je na godisnjem pa bar nesto. 
    Ja gledam serije,heklam kad mi se da, molim se Bogu da mi pomogne jos to kratko vrijeme, svasta nesto... I brojim dane do pregleda koji je u srijedu, a bojim se ko vraga tog pregleda i kaj budu mi rekli. Kofer nosim u gepeku za svaki slucaj ak mi vele da moram ostat i to je to... Svaki dan nam je jedan mali plus. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    28. Srpanj 2018. 11:51

Mladamama98 isto ti otidi i vidi stanje 
    Kod mene cijelo vrijeme bol u donjem dijelu leđa Al nema nekog intervala, danas odmaram pa cemo vidjeti daljnju situaciju

• AnaMaria
    28. Srpanj 2018. 12:09

6x mama hvala Bogu za tako dobrog muza 🤗Bude sve ok.samo se ti cuvaj 

12.08.2018. ❤

mina04
    28. Srpanj 2018. 12:13

Dobar dan zene 🌞
    Mamica cestitam ti na tvojoj princezi, brzi oporavak ti zelim 😘
    Cestitam na punim tjednima, i ulascima u termine.
    Ja se osjecam tako malaskalo, ubi ova sparina. I bole me prepone ko da imam upalu misica 😥
    Moja Rita je vec dva dana mirnija, samo me brine. Mozda je i njoj tesko vrijeme. Jucer ujutro ja ju guram ona nista, tako me prepala. Muz ju ljubio i pricao i onda je malo lupila. Izludit ce nas to. 

All of God’s grace in one tiny face 💟

ami25
    28. Srpanj 2018. 12:17

Cure da li kojoj puckaju prepone tj kosti u tom djelu kad hoda,meni je vec smjesno, svaki pokret koji napravim kvrc  

💙Bartol💙

Romana33
    28. Srpanj 2018. 12:23

Evo i ja prijavljujem izvjestaj. Jucer u 13:13 h rodila se Lorena , 3790 i 53 duga. U radaonu dosla u 7 u jutro prema dogovoru za indukciju.  Porod je bio relativno podnosljiv do 15 do 1. A onda je to pocelo brzinom munje. Nakon inekcije za otvaranje 15 do 1 koju su mi spicili u guzu, sljedeci trud sam jedva prodihala. Iza njega vise nisam mogla prodisati jer je beba isla van . Sestra govori da prodisem a ja velim ide van, ne mogu prodisati. Brzo doktorica, babica i sestre okrecu me na leda i stol pripremaju, mene lovi drugi takav trud ja tiskam ko luda jer nagon je bio strasan. Bebi na pol glava vani. I treci takav beba vani. Ali sam mislila fa cu se raspuknuti .

Mladamama98
    28. Srpanj 2018. 12:29

Romana čestitam 🎉🎉
    Ja ću sad ići u bolnicu, u zadnjih dva sata su počeli bolovi u leđima i naprijed ta menstrualna bol na razmaku od 20min a sad vise nije pravilno, bude 10 min pa 3min pa 15 tako da idemo provjeriti sto se događa, javim vam se kad završimo 

Marijaa30
    28. Srpanj 2018. 12:30

AnaMaria u Mulleru sam kupila. Tu u Vz nema 2u1, nego svaki posebno.
    Romana, cestitam na Loreni! To je fakak prava cura 😁
    Brz oporavak ti zelim, a curici sretno i zdravo djetinjstvo 😚

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.