Jutro!
Cestitke, Mamica 1110 na ekspresnom porodu!! 🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉
Greta, dobro nam dosla! 🎉❤️🍼
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
mamica1110 cestitam na ekspresnom porodu!! 🎊🎊🎊🎊🎊 Greta dobrodosla nam!! 😍😍
winnie jako lijepe vijesti od vas, da se doma!! A sad ovo za cimericu, bas nije lijepo od nje.. 😕😕 Ma bitno da vam je osoblje bolnice bilo super, da ste vi ok i doma😊👏 Uzivajte
Propustila sam vas par dana, al sam vidjela da vam je bilo bas zabavno i veselo, tak treba cure 😘😘😘 Ja sam se smijala retroaktivno s vama 😀😘
A za banana jastuk za trudnice, potpisujen sve od prve do zadnje! Upravo se grlim s njim dok vam tipkam.. Bez njega ne znam vise za spavanje.. Dobili smo jos jedan u posudbu pa i dragi ponekad obgrli svoj jastuk. Pun krevet banana jastuka 😂😂
Čestitke mamica1110. Dobrodošla Greta! Bravo za super porod
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
mamica1110 cestitke na brzom porodu !!!🤗 dobrodosla mala princeza Greta 😍
12.08.2018. ❤
Jutro
Cestitam Mamica1110 ma ekspresnom porodu, Greta dobro dosla 😘😘💐💐💐
Ja cijelu noc u kontrakcijama, zaspala od 5 do sad i sad opet bol u leđima
Mamica1110 čestitke na ekstra brzom porodu 🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️😘😘 dobrodošla Greta ❤️❤️
WinnieThePooh neka vi lijepo napredujete, a ovo za cimericu nemam riječi
Ja pijuckam kavu i čekam da se ovaj moj digne i da napokon vidim i ja to more 😂😂 a ovo što ste pisale u vezi čepa i svega, kad čitam, pitam se jesam li ja trudna uopće 😂😂 niti ikakvog isjetka, niti kontrakcija, ničega
Mamica ovako kad citam prekrasno nesto, čestitke na maloj Greti!!!😘😘😘🎉🎉
Cokica nisi jedina to sam i ja pisala neki dan, nema kontrakcija nema čepa ovaj iscjedak je normalan kroz trudnocu pa mi ni to nije neki znak sada😂 gledam dal se sta trbuh spusta al ni to 🙄
AnaMaria cestitke za 38 tjedana danas!!!
💙Bartol💙
dobro jutro drage moje kloke i pozdrav iz osječke bolnice. prvo da iskomentiram šta sam vidjela, prekrasne mame i trbuščiće :) Arizona, prekrasna si ;) i ti i tvoja maca :) ja jednu noć u bolnici i moja maca je već spavala na mojoj strani kreveta, a i pas je jučer plakao za mnim kaze mi muz.
banana jastuk je top topova. :D jučer ga nažalost nisam stigla ponijeti u bolnicu, ali sam bila premorena zbog svega pa sam zaspala i bez njega.
Mamica 1110, čestitam na brzom porodu i na Gretici. nek je sve dobro prošlo :)
Barbara wow kako si se potrudila sve nas "utabličiti". izgleda Sebastijan fino spava i imate dobar ritam :)
sad ću se prebacit na sebe. Dakle, nakon četvrtka i razgovora s hematologinjom i sumnje na trombofiliju rečeno mi je da se javim svojoj dr, ali da misli da će me staviti u dnevnu bolnicu da me nauče davati heparin. zvala sam svoju dr. i rekla mi je nek dođem u petak na ctg i zavrsno "druzenje" jer sam 37+4. kasnije mi je rekla da sam od 38 tt na kontrolama u bolnici.
otisla sam dakle jucer popodne kod nje i napravljen mi je ctg koji je bio ok kao i tlak. pozvala me u ordinaciju da upise nalaz u trudničku i pitala me za koliko se mogu spremit za bolnicu. šokirala sam se. pitala sam ju he l' me zeza, a muz ju je pitao hocu li istati do poroda na sto he dr rekla da. dosli smo doma, brzo sam spremila stvari za bebu jer nije bilo slozeno u torbu. otusirala sam se i uzela svoje stvari i dosla u bolnicu. zaprimljana sam u 19 i 10. bebini otkucaji su divljali od 120 do 170 što po mom nije ni čudno jer sam se uplašila totalno. pregledao me dr. otvorena sam za prst. tražio je novi ctg koji je bio sličan i u 21 h. prespavala sam. tužna sam i prazna.
nisam se uplašila prvotno ni zbog ciste u posteljici otkrivene u 35tt, ni zbog sumnje da beba "zaostaje" rastom (što je dr. na hitnom prijemu opovrgnuo jer je po njemu beba 2900 što je super), ni zbog sumnje na trombofiliju. ovo ranije slanje u bolnicu me bas zdrmalo i to što mi nitko ništa ne govori.
oprostite mi na romanu, morala sam se olakšati <3
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Jutro
Mamica čestitam 🎉💕
Winie super da ste doma
Ja se nisam baš naspavala jer mi je pred jutro opet počela ta menstrualna bol, nadam se da ste vi bolje spavale
Ako koja ima pregled danas sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji