Hvala vam ljepotice na lijepim riječima za mog buckića😀😍😘🤗. Issa predivna bušica😍😍🤗🤗🤗.
Isssa, lijepi busko!
Cokice, ja svoju necu prenijet nikako, meni ne daju prenijet zbog prvog carskog, tak da 8.mj je moj sigurno 😁. Mene poradjaju s 38,ak ne krene prije samo.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Isssa, lijepi busko!
Cokice, ja svoju necu prenijet nikako, meni ne daju prenijet zbog prvog carskog, tak da 8.mj je moj sigurno 😁. Mene poradjaju s 38,ak ne krene prije samo.
A zadnji put sam sa 37+5 bila vec na 5 prstiju pa me sprasili iz TA u radjaonu 😂... Tak bu vj.i sad

Mladamama, dobro da si otišla. Bit će sve ok, uz nadzor liječnika u bolnici i poslije strogo mirovanje doma 😘
Ena, tvoj veliki mali čovjek je presladak 😍
Issa cestitke na 34 tj 😊, veliki lijepi busko 😍
6xmama.. zanimljivo, nisam znala.. Zašto ne daju prenijeti ako je žena već imala carski? Nije da sam prije radjala.. čisto me zanima 😊

Mladamama, dobro da si otišla. Bit će sve ok, uz nadzor liječnika u bolnici i poslije strogo mirovanje doma 😘
Ena, tvoj veliki mali čovjek je presladak 😍
Issa cestitke na 34 tj 😊, veliki lijepi busko 😍
6xmama.. zanimljivo, nisam znala.. Zašto ne daju prenijeti ako je žena već imala carski? Nije da sam prije radjala.. čisto me zanima 😊
Ma nije stvar u carskom, nego u mom razlogu za hitan carski a to je bila abrupcija placente(pustili me tad prenijet do 41+5,i onda se to desilo), radi toga su me poradjali prije sa svakim...

Issa divan trbuscic
Cokica ja racunam po ZM taj uzv mi je uvijek oko tjedan veci sto bi znacilo da mi se termin pomice kao za tjedan dana ili kako to ide? Cula sam ovdje racunanje po zm i uzv ja sam mislila da se sve racuna po zm Na kraju cu ja zatvorit temu sve mi se cini

💙Bartol💙
Issa slatki trbuscic!
Ena, Mihael ko stvoren za stipanje 😍
Ami mislim da se sluzbeno racuna po zm, po uzv su nekad veci nekad manji.. osim ako ima zena neke cudne cikluse duze krace pa uzv puno odstupa, mislim da je onda uzv tocniji. Ovo tjedan dana mislim da svima bude vise manje..

Ak bi se racunalo po uzv, onda bi ja fkt mogla oko 10.8., a po zm je 22.8.
E pa vidjet cemo 😁

26.8. Ivan 💙💙
Kod mene su kratki ciklusi, 24/5, po ZM je termin 12.09, trudna sam ostala 6 dan ciklusa i od početka je bebač veći za tih tjedan dana, po tome je termin 5.09 😀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji