Mladamama, dobro da si otišla. Bit će sve ok, uz nadzor liječnika u bolnici i poslije strogo mirovanje doma 😘
Ena, tvoj veliki mali čovjek je presladak 😍
Issa cestitke na 34 tj 😊, veliki lijepi busko 😍
6xmama.. zanimljivo, nisam znala.. Zašto ne daju prenijeti ako je žena već imala carski? Nije da sam prije radjala.. čisto me zanima 😊
Ma nije stvar u carskom, nego u mom razlogu za hitan carski a to je bila abrupcija placente(pustili me tad prenijet do 41+5,i onda se to desilo), radi toga su me poradjali prije sa svakim...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Issa divan trbuscic
Cokica ja racunam po ZM taj uzv mi je uvijek oko tjedan veci sto bi znacilo da mi se termin pomice kao za tjedan dana ili kako to ide? Cula sam ovdje racunanje po zm i uzv ja sam mislila da se sve racuna po zm Na kraju cu ja zatvorit temu sve mi se cini
💙Bartol💙
Issa slatki trbuscic!
Ena, Mihael ko stvoren za stipanje 😍
Ami mislim da se sluzbeno racuna po zm, po uzv su nekad veci nekad manji.. osim ako ima zena neke cudne cikluse duze krace pa uzv puno odstupa, mislim da je onda uzv tocniji. Ovo tjedan dana mislim da svima bude vise manje..
Ak bi se racunalo po uzv, onda bi ja fkt mogla oko 10.8., a po zm je 22.8.
E pa vidjet cemo 😁
26.8. Ivan 💙💙
Kod mene su kratki ciklusi, 24/5, po ZM je termin 12.09, trudna sam ostala 6 dan ciklusa i od početka je bebač veći za tih tjedan dana, po tome je termin 5.09 😀
Romana čestitke 🎉🎉🎉🎉. Dobro nam došla. Btw suoer expresan porod. Odlično si to odradila.
Mladamam uf uf dobro da si otišla, sada će te paziti ali vjerujem da će sve biti dobro.
Duplićke ljubimo vas Vid i ja 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobra vecer drage mamice i one koje to ubrzo postajete.Nisam dugo dugooooo nista komentirala.Zavrsila sam u bolnici na dan termina na promatranju dok ne rodim i rodila sam nakon 4 dana.Sve je proslo u najboljem redu ispao sluzni cep i tu noc krenuli bolovi oko 3 sata.Nisu bili strasni sve do 8 ipo.U 8 ipo klistir u 9 ipo drip i u 11:30 rodila.Stvarno sam zadovoljna svojim porodom.Bolno ali brzo.Njagore mi je bilo sto su me rezali kad nisam imala trud.Ali ostalo ok.Muz je bio samnom i preporucila bi svima to stvarno mi je bio od pomoci od podrske do masiranja koje mi je jako pomoglo i ublazilo bol.Sad moja cura ima 18 dana i vec se borimo sa grcicima.Nadamo se da ce sirup koji koristimo pomoci jer od kapi nam nije bilo koristi.Ako vas bilo sta zanima od trudnoce pa do poroda slobodno pitajte.
Aknesako sam dobro zapamtila i ti si trenutno u osječkoj bolnici? Na kojem si odjelu?
sry tek sad ovo vidim. na gini, 1. kat soba broj 1. ti?
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Issa divan trbuscic
Cokica ja racunam po ZM taj uzv mi je uvijek oko tjedan veci sto bi znacilo da mi se termin pomice kao za tjedan dana ili kako to ide? Cula sam ovdje racunanje po zm i uzv ja sam mislila da se sve racuna po zmNa kraju cu ja zatvorit temu sve mi se cini
Da si prebacim onda ovaj dolje brojač na zm? 😁 Meni je od početka ista razlika uzv i zm. Ma paše mi i datum po zm, to je prije 😂😂
Kod mene su ciklusi nikakvi, od 28 dana pa do toga da sam bila 6 mjeseci bez M, a nisam bila trudna
Melita23 čestitke na bebaču 🎉🎉🎉❤️❤️❤️ nadam se da će se grčići barem malo smanjiti i da će vam biti lakše 🤞🤞
Mi još sjedimo lijepo pred kućom, meni čak malo prohladno 😂😂 bili prijatelji na roštilju, glavna tema bebe 😂😂 jedni došli s bebom, a nas 2 para čekamo bebe
Sortiraj odgovore
Najstariji