Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    27. Srpanj 2018. 22:19

WinniethePooh

6xmama

WinnieThePooh, kak sad dalje ide ta procedura sa nedonoscetom? Jesi li odmah u bolnici u otpusnom dobila preporuku za preglede-neuropedijatar, fizijatar i ostalo ili?

Nikakve posebne preglede nemamo, kod njih je kontrola za mjesec dana i javiti se svom pedijatru. Tp vjerojatno ovisi i o stanju djeteta.
    Što se cimerice tiče, cura ima 18 godina i žao mi je te njezine bebe. Uzela je jabuke, čokoladu i paket pelena, onda sam ja skužila pa više nije mogla. Još ja nisam bila jedina. Nudila sam je hranom kad je jednu večer rekla da je gladna, ali nije htjela uzeti.

Super, stvarno vam je odlican start! Sretno dalje i javljaj nam se kak napredujete ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• AnaMaria
    27. Srpanj 2018. 22:37

Eto i ja pocela oticat...jedna noga mi je vise otecena i ko malo koza crvena? Jel to normalno mislim to sto je jedna vise ..al nista me ne boli 🙄

12.08.2018. ❤

Arizona
    27. Srpanj 2018. 23:04

Ana Maria ..ja nisam uopce oticala i prije mozda tjedan il dva skuzim da mi lagano otice desno stopalo..samo desno..  znam da je otok u trudnoci normalan al mene panicarku mucilo kako samo jedno stopalo..naravno da sam isla guglati .. ukratko nasla na netu da moze bit normalno za trudnocu,a moze biti i uzrok krvnog ugruska.. naravno ja panicno pomislim na najgore.. grozna sam.. al pazi..3.jutro se probudim i krv iz nosa.. ne onak kak mi je znalo bit kroz trudnocu ujutro kao sasušeno malo krvavo nego bas ispuhnem sluzavi krvavi komad.. i jos par sati okus/miris krvi u nosu i ustima.. 😐 ugl..nakon toga mi stopalo nije vise oticalo.. ne znam jel ima veze jedno s drugim..al eto..kad si spomenula sjetila sam se toga.. inace..nemoj mene puno slusati..ja sam teska panicarka.. sigurna sam da je to sve normalno ..jos i ove vrucine... navodno sljedeci tjedan stizu jos i gore temperature 😥😥

url=https://lilypie.com]

Marijaa30
    27. Srpanj 2018. 23:19

Winnie, drago mi je da idete doma... al ovo s cimericim jos nisam cula, al dobro da si ju skuzila. 
    Ja isto imam cijelu trudnocu iscjedak, bilo bijele, bilo zuckaste boje...svakakve, u 3 navrata sam vaginalete stavljala protiv gljivia i tak.
    Uloske nisam nosila jer mi smetaju, al si zato znam i 3 put na dan preskinuti gacice. Jer tece i tece 😋
    Cure, drzite se... zelim vam prospavanu noc 😁😘

26.8. Ivan 💙💙

• AnaMaria
    27. Srpanj 2018. 23:37

Arizona tnx na odgovoru..kuzim te skroz...i ja sam slicna...da sad ce tek biti vruce 😓..Marijaa nadam se da cu mirno spavat iako me pocelo pikat bas bas a curka se namjesta i pocele mi neke kontrakcije  ugl nije mi dan danas 😥i vama svima zelim i ja mirnu noc ☺

12.08.2018. ❤

baarbaraa29
    28. Srpanj 2018. 03:21

🤗😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mamica1110
    28. Srpanj 2018. 04:38

Cure,ja rodila u 00:57. Jos sam u soku, dosla u sobu  i sad nemogu zaspati. Došla je još jedna Greta! Puko mi vodenjak bez uvoda i trudova u 20:30. Do 21 dosli u bolnicu, dr gleda skepticno...kaze visoko prsnuce ko zna kad ce to... otvorena prst. Klizma i sve ono klasika, u 11h smjestena u boks. Trudovi peru za umrijet a dr veli ma nece to do jutra,najbolje da odspavate. U 00:00 sve jace boli kaze 7 otvorena,u pol 1 zovem dr da me tera tiskat. Istisnula bebu u 4 truda. Bez epiziotomije,malo pukla. Htjela sam epiduralnu,uzeli mi uzorak krvi ali vec 15min iza tog beba dosla. Znaci sok! Saljem slikicu 

baarbaraa29
    28. Srpanj 2018. 05:03

Cestitke mamica1110!! Ekspresno i najljepse! 🤗
    Dobro nam dosla jos jedna princeza u kraljevski klub 👑

baarbaraa29
    28. Srpanj 2018. 05:07

Cestitke mamica1110!! Ekspresno i najljepse! 🤗
    Dobro nam dosla jos jedna princeza u kraljevski klub 👑

Marijaa30
    28. Srpanj 2018. 06:09

Jutro 😁
    Greta, dobro dosla 😁😁 mamica, brz oporavak zelim! Cestitke 😍😍
    Ja se probudila u 5 i to je to. 

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.