Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    28. Srpanj 2018. 12:40

Romana cestitam od srca!
    Mladamama sretno i javi! Svakako si za ic u bolnicu i ne obaziri se uopce na komentare. 
    Mina i moja Rita kao da je malo mirnija tj manje me rasteze i lupa, bas se isto zabrinem al vjerojatno od velicine vec

• AnaMaria
    28. Srpanj 2018. 12:46

mina04

Dobar dan zene 🌞
    Mamica cestitam ti na tvojoj princezi, brzi oporavak ti zelim 😘
    Cestitam na punim tjednima, i ulascima u termine.
    Ja se osjecam tako malaskalo, ubi ova sparina. I bole me prepone ko da imam upalu misica 😥
    Moja Rita je vec dva dana mirnija, samo me brine. Mozda je i njoj tesko vrijeme. Jucer ujutro ja ju guram ona nista, tako me prepala. Muz ju ljubio i pricao i onda je malo lupila. Izludit ce nas to.

Jako je tesko vrijeme..a tek sad krecu vrucine 😥 ako ti bas bude premirna odi provjerit kod doktora..ali ni njima nije svaki dan isti..vjerojatno ti je vec bilo dana kada je bila mirnija a onda je opet druge dane lupala vise..

12.08.2018. ❤

Noemi
    28. Srpanj 2018. 12:46

6xmama, svaka čast na divnom suprugu.. Vidi se da ste složna obitelj 😊👍 a tebi na strpljenju..  ma izdržat ćete vi do 36 tj vidjet ces😉 to je za 2,5 tjedna i onda još i dulje možda..
    Mina, nemoj se sekirati.. pred kraj se manje javljaju. Al bitno da ju svaki dan osjetiš.. slatko i lijevi bok uvijek pali 😊
    Ami, prepone me ne bole al ja zadnja 2 tjedna niti ne hodam, sad bi već mogla lagano jer sam 38 tj skoro al problem je sto čim krenem do dućana jave se bolovi
    Romana čestitam na laganom porodu, velika beba Lorena.. 😘😊
    Mladamama, pametno i javi nam se.. 😊😉

Sunce25
    28. Srpanj 2018. 13:25

Romanaaa čestitke na dolasku tvoje ljubavi ! 💞 brz oporavak vam želim !!mazite se pazite i uzivajteeee !!!💞💞💞

21.08.💞🎀

Mladamama98
    28. Srpanj 2018. 13:48

Evo cure da se javim, otvorena za prst, ostajem u bolnici 🙁

6xmama
    28. Srpanj 2018. 13:54

Su ti snimili ctg, imas trudove? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    28. Srpanj 2018. 14:02

6xmama snimili su ga ali nisuvidjeli trudove, a sobzurok da me još uvijek boli i da sam otvorena su odlučili da je bolje da ostanem, dati će infekcije za razvoj pluća i sad vidim da su kao terapiju napisali cordipin

Mladamama98
    28. Srpanj 2018. 14:06

* s obzirom, * inekciju
    Malo sam rastresena sad pa ni pisati ne znam 

28. Srpanj 2018. 14:07

Romana33

Evo i ja prijavljujem izvjestaj. Jucer u 13:13 h rodila se Lorena , 3790 i 53 duga. U radaonu dosla u 7 u jutro prema dogovoru za indukciju. Porod je bio relativno podnosljiv do 15 do 1. A onda je to pocelo brzinom munje. Nakon inekcije za otvaranje 15 do 1 koju su mi spicili u guzu, sljedeci trud sam jedva prodihala. Iza njega vise nisam mogla prodisati jer je beba isla van . Sestra govori da prodisem a ja velim ide van, ne mogu prodisati. Brzo doktorica, babica i sestre okrecu me na leda i stol pripremaju, mene lovi drugi takav trud ja tiskam ko luda jer nagon je bio strasan. Bebi na pol glava vani. I treci takav beba vani. Ali sam mislila fa cu se raspuknuti .

Iskrene čestitke 😍😘🤗 draga,neka ste vi žive i zdrave,nakon svega što si prošla u ovoj trudnoći,svaka ti čast,sad uživaj s bebicom,zzaslužila si😘😘😘😍😍😍🤗🤗🤗,ljubim i tebe i bebicu,mazite se i pazite i brz oporavak ti želim.🤗🤗🤗🤗

6xmama
    28. Srpanj 2018. 14:07

Cordipin ti i ja pijem, kao nastavak na vensku tokolizu, al sam ja imala trudove na ctgu... Pripremi se na nuspojave par dana-mene je 3 dama uzasno bolila glava i gorilo mi lice od Cordipina. Injekcije sam i ja dobila. Bolje da si tam par dana, pod nadzorom... Bit ce sve ok, dobro da si nas poslusala. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI