Su ti snimili ctg, imas trudove?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama snimili su ga ali nisuvidjeli trudove, a sobzurok da me još uvijek boli i da sam otvorena su odlučili da je bolje da ostanem, dati će infekcije za razvoj pluća i sad vidim da su kao terapiju napisali cordipin
* s obzirom, * inekciju
Malo sam rastresena sad pa ni pisati ne znam
Evo i ja prijavljujem izvjestaj. Jucer u 13:13 h rodila se Lorena , 3790 i 53 duga. U radaonu dosla u 7 u jutro prema dogovoru za indukciju. Porod je bio relativno podnosljiv do 15 do 1. A onda je to pocelo brzinom munje. Nakon inekcije za otvaranje 15 do 1 koju su mi spicili u guzu, sljedeci trud sam jedva prodihala. Iza njega vise nisam mogla prodisati jer je beba isla van . Sestra govori da prodisem a ja velim ide van, ne mogu prodisati. Brzo doktorica, babica i sestre okrecu me na leda i stol pripremaju, mene lovi drugi takav trud ja tiskam ko luda jer nagon je bio strasan. Bebi na pol glava vani. I treci takav beba vani. Ali sam mislila fa cu se raspuknuti .
Iskrene čestitke 😍😘🤗 draga,neka ste vi žive i zdrave,nakon svega što si prošla u ovoj trudnoći,svaka ti čast,sad uživaj s bebicom,zzaslužila si😘😘😘😍😍😍🤗🤗🤗,ljubim i tebe i bebicu,mazite se i pazite i brz oporavak ti želim.🤗🤗🤗🤗
Cordipin ti i ja pijem, kao nastavak na vensku tokolizu, al sam ja imala trudove na ctgu... Pripremi se na nuspojave par dana-mene je 3 dama uzasno bolila glava i gorilo mi lice od Cordipina. Injekcije sam i ja dobila. Bolje da si tam par dana, pod nadzorom... Bit ce sve ok, dobro da si nas poslusala.
Mladamama dobro da si otisla..biti ce sve ok sad si pod kontrolom..mozda te i puste brzo doma na mirovanje..samo pozitivno razmisljaj ☺
12.08.2018. ❤
Mladamama, bolje da si otisla.. budu oni sredili sve! Drzim fige da buse sve dobro 🤞🤞
26.8. Ivan 💙💙
A bezobrazne mene😲,pozdrav trudničice drage, čitam vas kolko stignem al ne pišem jer nemrem sve pohvatati ...nadam se da ste mi sve dobro o da nekako izdržavate ove vrućine 🙃. Pusa svima od Mihaela i mene 😘
Koji slatki mali buckoooo 😍😍😍💙💙💙💋
Sortiraj odgovore
Najstariji