Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    28. Srpanj 2018. 10:40

Mladamama, ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu na pregled... Nit je normalno da bi ti cep ispao nit da imas stalno tu menstrualnu bol.. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    28. Srpanj 2018. 10:50

Aknes, slazem se s curama da je bolje da si u bolnici pod nadzorom. Sretno!
    Mladamama, po mojem je jos dosta rano za sluzni cep, al ako mislis da stvarno je, odi ti rađe u bolnicu. 33 tjedna ti je tek, ne mora odma nastupiti porod, ali ja bi rađe provjerila sto se događa.
    Ja sad peglam prvu turu vesa, jos nisam na polovici i vec sam se umorila pa sam malo legla. Oprala sam tim becutanom, robica bas ima miris po kremici... a stavila sam manje deterdzenta i omeksivaca nek je trebalo.

26.8. Ivan 💙💙

• AnaMaria
    28. Srpanj 2018. 11:06

Hvala cure al mislim da mi je sutra tek punih 38. 
    Ami i Cokica samo.uzivajte u trudnoci kad vas nista ne boli 🤗
    Aknes nisam zapamtila kako su ti trombofiliju otkrili? I znam da ti se nikako ne da biti u bolnici al misli pozitivno..tu si pod nadzorom i jos malo imas svoju mrvicu i ides kuci s njom i mazit cete se i voljeti..izdrzi to zbog nje 😍

12.08.2018. ❤

Mladamama98
    28. Srpanj 2018. 11:06

Primjetila sam komadić kad sam ujutro išla na wc pa sam išla vodu pustit tako da ga nisam mogla bas izbliza pogledati Ali bio je roskasto/ crvenkasti komadić a ne znaš šta bi drugo moglo biti
    Iskreno da vam kažem malo se bojim otići u bolnicu jer prošli put kad sam došla sestre su me ispljuvale da sam često tu (jer mi je bio treći put od kad sam trudna da sam došla, s tim da sam na početku i krvarila i imala komplikacije) i da trebam kod svoje doktorice ići 

• AnaMaria
    28. Srpanj 2018. 11:07

Marijaa gdje si nasla becutan omeksivac? Ja sam nasla samo prasak s omeksivacem 2u1

12.08.2018. ❤

6xmama
    28. Srpanj 2018. 11:13

Mladamama98

Primjetila sam komadić kad sam ujutro išla na wc pa sam išla vodu pustit tako da ga nisam mogla bas izbliza pogledati Ali bio je roskasto/ crvenkasti komadić a ne znaš šta bi drugo moglo biti
    Iskreno da vam kažem malo se bojim otići u bolnicu jer prošli put kad sam došla sestre su me ispljuvale da sam često tu (jer mi je bio treći put od kad sam trudna da sam došla, s tim da sam na početku i krvarila i imala komplikacije) i da trebam kod svoje doktorice ići

A kaj to tebe briga kaj bu ti ko reko, pa nisi ti tam zbog njih nego oni zbog tebe 😠... I imas pravo doc svaki dan ak hoces na hitnu i svaki put te moraju pogledat! Pa valjda je beba sad najvaznija! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    28. Srpanj 2018. 11:15

AnaMaria mislim da je to to, ima taj 2 u 1 i samo deterđent al nisam sigurna barem sam tako vidjela u muller, dm, bipa, interspar mozda negdje ima samo omeksivas🤔
    Cokica uzivaaaaj😍😍
    Noemi pa cijelu trudnocu sam se toliko kretala puno u smislu da nisam samo lezala. Cak sam bila aktivnija nego kad radim, sjedeci posao od 8 do 5 plus nekad prekovremeni presjedim premirujem cijeli dan a ovako su bile setnje, kupovina, rad po kuci i tako. Ne znam, moguce da je taj oblik maternice onda kriv jer sam genetski na baku a ona je oboje djece rodila na zadak 🙄🙄pa lako moguce da je to! A meni se ta beba vrti i gura stalno i jucer me bas boljelo jako nesto je izvodio sad sto vidjet cemo. Al cula sam prica da se znaju okrenut pred sam porod i na glavu al i na noge😂😂😂 Mozda budemo kasnije otisli kad malo sunce popusti, ovdje je pakleno vruceee😥😥😥 temp oko 35 stupnjeva! 

💙Bartol💙

Noemi
    28. Srpanj 2018. 11:34

Napisala cijeli tekst i ode u pm 😫
    Mladamama, nemoj se zamarati sto će ti tko reci.. fino odmah sad na hitnu nek te pregledaju..sretno i javi 😘
    Cokica, zavidim.. uživaj na moru 😘 bas prekrasno bistro more 🌞
    Ami, držim fige da se tvoj okrenuo.. moja je tvrdoglava na tatu i već ona po svom 😂
    Ovdje je isto danas vruce i sparno, ja malo cistila i sad kontrakcije.. legla i čekam da se smire.
    6xmama kako ti provodiš Dane? Jel netko pomaze suprugu oko kućanstva? 

• AnaMaria
    28. Srpanj 2018. 11:38

Nivami i Mladamama kako ste sad? Jel vas jos boli? 
    Mladamama a da odes kod svoje doktorice, bolje provjeriti sta je pa ces biti mirnija.
    Arizona i mene je tako sinoc pikalo mislila sam da ce mi malena izac van 🤣
    Noemi lijepo da si se naspavala buduci da te noc prije bolilo
    Maja mene boli kad se jako rasteze bebica al trbusna stijenka ne inace..
    Uzivajte na moru curke 🤗

12.08.2018. ❤

Sunce25
    28. Srpanj 2018. 11:38

Ej cure . Jučer ste me pitale za služni čep .. znaci točno bi rekla kao šmrklji , kao onaj dječji ljigavac teksture prošaran sa malo crvenkastih crtica odnosno žilica . I ja se nadam da će uskoro , sve me zateže i kičma ma danas jako boli , a noge toliko natečene da hodam ko pingvin 🐧🐧 
    Mamice pa čestitke na malenoj Greti ! Brzo nam se oporavi , porod stvarno za poželjeti !!!👍👍 tvoj termin je bio samo 2 dana prije mojeg , veselim se kad vidim da su i moje terminuse krenule pa možda i mi za koji dana budemo na redu 😍😍

21.08.💞🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.