Noemi jedva cekam pregled u petak da vidim sta kaze dr, na kraju se i ja mislim pa ajde ak bude tako nebi htijela barem da budu neke posljedice naknadno zbog polozaja u trbuhu! 🙄 Tako problema s kukovima i to, bas me zanima sta bi bio razlog zasto se nekome lijepo ugnijezde a nekome tako na vrtuljku😂😂

💙Bartol💙
Bok svima..
Mamica cestitke na porodu..bas brzo..prekrasna slikica vas dvije 😍
Aknes bas mi je zao da si u bolnici ..totalno te kuzim kak se negdje osjecas ali i to kaj cure kazu..blizu si..izdrzi jos malo..ostani pozitivna.. i sigurna sam da falis svojim bebicama doma (maca i pesonja😀) misli na to kak ce oni bit happy kad dovedete doma jos jednog clana 😍😍
Barbara ..ak sam dobro zapamtila.. cool popis..svaka cast na vodjenju ..jebote..kol'ko nas ima😁 btw moja mrvica je Gabriel Vito 💙 tj. Vito ce biti krsno ali cool mi je kak zvuci zajedno.. 😊
Ne znam kaj sam jos procitala..jedva funkcioniram.. nisam nis spavala ..kod mene u blizini je bio neki party.. cijeeeelu noc je rokalo.. spavala po 3 puta po 2 sata mozda .. u 7 me decko jos probudio.. odmah je i svadja zbog nervoze pala..😢 vodoinstalater nam dolazi..ja se otusirala i pobrala na drugi kraj grada na kavu da ne cujem to bombanje partya koji traje jos uvijek u 9 kad sam izlazila.. uzas.. slusam po noci i muka mi je kaj ja ne mogu tamo..a s druge strane sam ko stara baba i smeta me nabijanje ..sve me to bas sjebalo..pardon na izrazu..
I onda jos secem od auta do kave kroz kalelargu i par puta me tako probolo dolje ..taman kad sam jucer rekla da ne osjecam nekaj previse..pomislih da cu se porodit odmah tamo u ulicici starog grada 😣
Aaaaaaa....😢😢😢pardob na citabi...nikad nisam znala skratit bas😶

url=https://lilypie.com]
Mladamama.. služni čep već.. pa tek si u 33 tjednu. Kako ti izgleda taj čep.. jer mi je cudno tako rano..
Ami, tko će ga znati zašto 3 % beba izabere zadak položaj. Kaže dr da može biti do oblika maternice. Neki sedlasti položaj.. ti si sportašica jel tako? Ima i teorija u koju be vjerujem.. da se bebe ne okrenu kad mame puno leže.. a ja cijelu trudnocu aktivna. A ovdje puno žena koje su preležale cijelu trudnocu i bebe se fino okrenule..
Jel osjećaj neke promjene u položaju? Meni je pregled u pon al sve je po starom.. jučer me tako lijepo dolje nogicama izlupala da ni ne trebam gledati uzv.
Ideš danas na kupanje?

Ami sutra je valjda 37tt, tko će ga znat koliko sam više trudna 😂
Aknes to su sad već lijepi tjedni tako da smo smireno, i bolje da si pod nadzorom. Imaj na umu da se uskoro družiš sa svojom srećicom ❤️😘😘🤗
Ostalo sam pozaboravljala, evo šaljem svima slane puse, napokon se i ja nakon sto godina okupala 😘😘😘 predivan osjećaj kad je trbuh prema dolje, ništa ne zateže, nema osjećaja težine. Ah 😍

Mladamama, ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu na pregled... Nit je normalno da bi ti cep ispao nit da imas stalno tu menstrualnu bol..

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Aknes, slazem se s curama da je bolje da si u bolnici pod nadzorom. Sretno!
Mladamama, po mojem je jos dosta rano za sluzni cep, al ako mislis da stvarno je, odi ti rađe u bolnicu. 33 tjedna ti je tek, ne mora odma nastupiti porod, ali ja bi rađe provjerila sto se događa.
Ja sad peglam prvu turu vesa, jos nisam na polovici i vec sam se umorila pa sam malo legla. Oprala sam tim becutanom, robica bas ima miris po kremici... a stavila sam manje deterdzenta i omeksivaca nek je trebalo.

26.8. Ivan 💙💙
Hvala cure al mislim da mi je sutra tek punih 38.
Ami i Cokica samo.uzivajte u trudnoci kad vas nista ne boli 🤗
Aknes nisam zapamtila kako su ti trombofiliju otkrili? I znam da ti se nikako ne da biti u bolnici al misli pozitivno..tu si pod nadzorom i jos malo imas svoju mrvicu i ides kuci s njom i mazit cete se i voljeti..izdrzi to zbog nje 😍

12.08.2018. ❤
Primjetila sam komadić kad sam ujutro išla na wc pa sam išla vodu pustit tako da ga nisam mogla bas izbliza pogledati Ali bio je roskasto/ crvenkasti komadić a ne znaš šta bi drugo moglo biti
Iskreno da vam kažem malo se bojim otići u bolnicu jer prošli put kad sam došla sestre su me ispljuvale da sam često tu (jer mi je bio treći put od kad sam trudna da sam došla, s tim da sam na početku i krvarila i imala komplikacije) i da trebam kod svoje doktorice ići

Marijaa gdje si nasla becutan omeksivac? Ja sam nasla samo prasak s omeksivacem 2u1

12.08.2018. ❤
Primjetila sam komadić kad sam ujutro išla na wc pa sam išla vodu pustit tako da ga nisam mogla bas izbliza pogledati Ali bio je roskasto/ crvenkasti komadić a ne znaš šta bi drugo moglo biti
Iskreno da vam kažem malo se bojim otići u bolnicu jer prošli put kad sam došla sestre su me ispljuvale da sam često tu (jer mi je bio treći put od kad sam trudna da sam došla, s tim da sam na početku i krvarila i imala komplikacije) i da trebam kod svoje doktorice ići
A kaj to tebe briga kaj bu ti ko reko, pa nisi ti tam zbog njih nego oni zbog tebe 😠... I imas pravo doc svaki dan ak hoces na hitnu i svaki put te moraju pogledat! Pa valjda je beba sad najvaznija!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji