Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    28. Srpanj 2018. 10:07

Noemi jedva cekam pregled u petak da vidim sta kaze dr, na kraju se i ja mislim pa ajde ak bude tako nebi htijela barem da budu neke posljedice naknadno zbog polozaja u trbuhu! 🙄 Tako problema s kukovima i to, bas me zanima sta bi bio razlog zasto se nekome lijepo ugnijezde a nekome tako na vrtuljku😂😂

💙Bartol💙

Arizona
    28. Srpanj 2018. 10:18

Bok svima.. 
    Mamica cestitke na porodu..bas brzo..prekrasna slikica vas dvije 😍 
    Aknes bas mi je zao da si u bolnici ..totalno te kuzim kak se negdje osjecas ali i to kaj cure kazu..blizu si..izdrzi jos malo..ostani pozitivna.. i sigurna sam da falis svojim bebicama doma (maca i pesonja😀) misli na to kak ce oni bit happy  kad dovedete doma jos jednog clana 😍😍
    Barbara ..ak sam dobro zapamtila.. cool popis..svaka cast na vodjenju ..jebote..kol'ko nas ima😁 btw moja mrvica je Gabriel Vito 💙 tj. Vito ce biti krsno ali cool mi je kak zvuci zajedno.. 😊
    Ne znam kaj sam jos procitala..jedva funkcioniram.. nisam nis spavala ..kod mene u blizini je bio neki party.. cijeeeelu noc je rokalo.. spavala po 3 puta po 2 sata mozda .. u 7 me decko jos probudio.. odmah je i svadja zbog nervoze pala..😢 vodoinstalater nam dolazi..ja se otusirala i pobrala na drugi kraj grada na kavu da ne cujem to bombanje partya koji traje jos uvijek u 9 kad sam izlazila.. uzas.. slusam po noci i muka mi je kaj ja ne mogu tamo..a s druge strane sam ko stara baba i smeta me nabijanje ..sve me to bas sjebalo..pardon na izrazu.. 
    I onda jos secem od auta do kave kroz kalelargu i par puta me tako probolo dolje ..taman kad sam jucer rekla da ne osjecam nekaj previse..pomislih da cu se porodit odmah tamo u ulicici starog grada 😣
    Aaaaaaa....😢😢😢pardob na citabi...nikad nisam znala skratit bas😶

url=https://lilypie.com]

Noemi
    28. Srpanj 2018. 10:28

Mladamama.. služni čep već.. pa tek si u 33 tjednu. Kako ti izgleda taj čep.. jer mi je cudno tako rano..
    Ami, tko će ga znati zašto 3 % beba izabere zadak položaj. Kaže dr da može biti do oblika maternice. Neki sedlasti položaj.. ti si sportašica jel tako? Ima i teorija u koju be vjerujem.. da se bebe ne okrenu kad mame puno leže.. a ja cijelu trudnocu aktivna. A ovdje puno žena koje su preležale cijelu trudnocu i bebe se fino okrenule.. 
    Jel osjećaj neke promjene u položaju? Meni je pregled u pon al sve je po starom.. jučer me tako lijepo dolje nogicama izlupala da ni ne trebam gledati uzv.
    Ideš danas na kupanje?

28. Srpanj 2018. 10:38

Ami sutra je valjda 37tt, tko će ga znat koliko sam više trudna 😂
    Aknes to su sad već lijepi tjedni tako da smo smireno, i bolje da si pod nadzorom. Imaj na umu da se uskoro družiš sa svojom srećicom ❤️😘😘🤗
    Ostalo sam pozaboravljala, evo šaljem svima slane puse, napokon se i ja nakon sto godina okupala 😘😘😘 predivan osjećaj kad je trbuh prema dolje, ništa ne zateže, nema osjećaja težine. Ah 😍

6xmama
    28. Srpanj 2018. 10:40

Mladamama, ja bi na tvom mjestu otisla na hitnu na pregled... Nit je normalno da bi ti cep ispao nit da imas stalno tu menstrualnu bol.. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    28. Srpanj 2018. 10:50

Aknes, slazem se s curama da je bolje da si u bolnici pod nadzorom. Sretno!
    Mladamama, po mojem je jos dosta rano za sluzni cep, al ako mislis da stvarno je, odi ti rađe u bolnicu. 33 tjedna ti je tek, ne mora odma nastupiti porod, ali ja bi rađe provjerila sto se događa.
    Ja sad peglam prvu turu vesa, jos nisam na polovici i vec sam se umorila pa sam malo legla. Oprala sam tim becutanom, robica bas ima miris po kremici... a stavila sam manje deterdzenta i omeksivaca nek je trebalo.

26.8. Ivan 💙💙

• AnaMaria
    28. Srpanj 2018. 11:06

Hvala cure al mislim da mi je sutra tek punih 38. 
    Ami i Cokica samo.uzivajte u trudnoci kad vas nista ne boli 🤗
    Aknes nisam zapamtila kako su ti trombofiliju otkrili? I znam da ti se nikako ne da biti u bolnici al misli pozitivno..tu si pod nadzorom i jos malo imas svoju mrvicu i ides kuci s njom i mazit cete se i voljeti..izdrzi to zbog nje 😍

12.08.2018. ❤

Mladamama98
    28. Srpanj 2018. 11:06

Primjetila sam komadić kad sam ujutro išla na wc pa sam išla vodu pustit tako da ga nisam mogla bas izbliza pogledati Ali bio je roskasto/ crvenkasti komadić a ne znaš šta bi drugo moglo biti
    Iskreno da vam kažem malo se bojim otići u bolnicu jer prošli put kad sam došla sestre su me ispljuvale da sam često tu (jer mi je bio treći put od kad sam trudna da sam došla, s tim da sam na početku i krvarila i imala komplikacije) i da trebam kod svoje doktorice ići 

• AnaMaria
    28. Srpanj 2018. 11:07

Marijaa gdje si nasla becutan omeksivac? Ja sam nasla samo prasak s omeksivacem 2u1

12.08.2018. ❤

6xmama
    28. Srpanj 2018. 11:13

Mladamama98

Primjetila sam komadić kad sam ujutro išla na wc pa sam išla vodu pustit tako da ga nisam mogla bas izbliza pogledati Ali bio je roskasto/ crvenkasti komadić a ne znaš šta bi drugo moglo biti
    Iskreno da vam kažem malo se bojim otići u bolnicu jer prošli put kad sam došla sestre su me ispljuvale da sam često tu (jer mi je bio treći put od kad sam trudna da sam došla, s tim da sam na početku i krvarila i imala komplikacije) i da trebam kod svoje doktorice ići

A kaj to tebe briga kaj bu ti ko reko, pa nisi ti tam zbog njih nego oni zbog tebe 😠... I imas pravo doc svaki dan ak hoces na hitnu i svaki put te moraju pogledat! Pa valjda je beba sad najvaznija! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI