Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    28. Srpanj 2018. 12:31

Mladamama nadam se da si otisla na hitnu. Bas kak kaze 6xmama, pa oni su tamo radi tebe, radi pacijenata.. Pa to im je posao, taman ti dolazila svaki dan.. Iako sluzni cep moze izlaziti danima, mozda pomalo tjednima opet mi se to cini prerano s 33 tj, plus ti bolovi..
    Cokica  zavidim na moru i kupanju 😍😍 Ja sam svog nagovorila neki dan, u sri, da uzme dan GO i da odemo bar na jedan dan u Crikvenicu na kupanje jer nam je to najblize. Bar jedan dan kupanja ovo ljeto, zbog Mr.C se nismo usudili ici na ljetovanje, a sad sam vec pri kraju i ne ide rapidno na gore pa sam se usudila pobjeci na jedan dan.. Za cca 2 sata stigli od kuce do plaze, okupala se par puta 😍, osjecaj nikad bolji, lagana u moru kao da nisam trudna. Nista ne steze, zateze.. Ma milina.. Sve mi zao da ne zivim blize moru 😕

Marijaa30
    28. Srpanj 2018. 12:31

Mladamama98

Romanačestitam 🎉🎉
    Ja ću sad ići u bolnicu, u zadnjih dva sata su počeli bolovi u leđima i naprijed ta menstrualna bol na razmaku od 20min a sad vise nije pravilno, bude 10 min pa 3min pa 15 tako da idemo provjeriti sto se događa, javim vam se kad završimo

Pametno, nemas se sto obazirati na sestre. One su na poslu i moraju primati pacijente. Sretno!

26.8. Ivan 💙💙

mina04
    28. Srpanj 2018. 12:36

Romana cestitam od srca 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

natar
    28. Srpanj 2018. 12:36

Romana cestitam🎊🎊🎊🎊🎊 Dobrodosla nam Lorena😍😍😍😍
    Mladamama trk u bolnicu.. Javi svakako sto kazu😘

• AnaMaria
    28. Srpanj 2018. 12:39

Romana čestitke na princezi 😍🤗😀
    Mladamama tako je bolje provjeriti.. javi sto kazu 

12.08.2018. ❤

ami25
    28. Srpanj 2018. 12:39

Romana čestitke za malu Lorenuu!!! Nek je ziva i zdrava
    Mladamama odi ti u bolnicu na pregled,bolje da oni pogledaju sto je i kako je, nadam se da ce sve biti ok

💙Bartol💙

• Maja82
    28. Srpanj 2018. 12:40

Romana cestitam od srca!
    Mladamama sretno i javi! Svakako si za ic u bolnicu i ne obaziri se uopce na komentare. 
    Mina i moja Rita kao da je malo mirnija tj manje me rasteze i lupa, bas se isto zabrinem al vjerojatno od velicine vec

• AnaMaria
    28. Srpanj 2018. 12:46

mina04

Dobar dan zene 🌞
    Mamica cestitam ti na tvojoj princezi, brzi oporavak ti zelim 😘
    Cestitam na punim tjednima, i ulascima u termine.
    Ja se osjecam tako malaskalo, ubi ova sparina. I bole me prepone ko da imam upalu misica 😥
    Moja Rita je vec dva dana mirnija, samo me brine. Mozda je i njoj tesko vrijeme. Jucer ujutro ja ju guram ona nista, tako me prepala. Muz ju ljubio i pricao i onda je malo lupila. Izludit ce nas to.

Jako je tesko vrijeme..a tek sad krecu vrucine 😥 ako ti bas bude premirna odi provjerit kod doktora..ali ni njima nije svaki dan isti..vjerojatno ti je vec bilo dana kada je bila mirnija a onda je opet druge dane lupala vise..

12.08.2018. ❤

Noemi
    28. Srpanj 2018. 12:46

6xmama, svaka čast na divnom suprugu.. Vidi se da ste složna obitelj 😊👍 a tebi na strpljenju..  ma izdržat ćete vi do 36 tj vidjet ces😉 to je za 2,5 tjedna i onda još i dulje možda..
    Mina, nemoj se sekirati.. pred kraj se manje javljaju. Al bitno da ju svaki dan osjetiš.. slatko i lijevi bok uvijek pali 😊
    Ami, prepone me ne bole al ja zadnja 2 tjedna niti ne hodam, sad bi već mogla lagano jer sam 38 tj skoro al problem je sto čim krenem do dućana jave se bolovi
    Romana čestitam na laganom porodu, velika beba Lorena.. 😘😊
    Mladamama, pametno i javi nam se.. 😊😉

Sunce25
    28. Srpanj 2018. 13:25

Romanaaa čestitke na dolasku tvoje ljubavi ! 💞 brz oporavak vam želim !!mazite se pazite i uzivajteeee !!!💞💞💞

21.08.💞🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.