Cure da li kojoj puckaju prepone tj kosti u tom djelu kad hoda,meni je vec smjesno, svaki pokret koji napravim kvrc

💙Bartol💙
Evo i ja prijavljujem izvjestaj. Jucer u 13:13 h rodila se Lorena , 3790 i 53 duga. U radaonu dosla u 7 u jutro prema dogovoru za indukciju. Porod je bio relativno podnosljiv do 15 do 1. A onda je to pocelo brzinom munje. Nakon inekcije za otvaranje 15 do 1 koju su mi spicili u guzu, sljedeci trud sam jedva prodihala. Iza njega vise nisam mogla prodisati jer je beba isla van . Sestra govori da prodisem a ja velim ide van, ne mogu prodisati. Brzo doktorica, babica i sestre okrecu me na leda i stol pripremaju, mene lovi drugi takav trud ja tiskam ko luda jer nagon je bio strasan. Bebi na pol glava vani. I treci takav beba vani. Ali sam mislila fa cu se raspuknuti .

Romana čestitam 🎉🎉
Ja ću sad ići u bolnicu, u zadnjih dva sata su počeli bolovi u leđima i naprijed ta menstrualna bol na razmaku od 20min a sad vise nije pravilno, bude 10 min pa 3min pa 15 tako da idemo provjeriti sto se događa, javim vam se kad završimo

AnaMaria u Mulleru sam kupila. Tu u Vz nema 2u1, nego svaki posebno.
Romana, cestitam na Loreni! To je fakak prava cura 😁
Brz oporavak ti zelim, a curici sretno i zdravo djetinjstvo 😚

26.8. Ivan 💙💙
Mladamama nadam se da si otisla na hitnu. Bas kak kaze 6xmama, pa oni su tamo radi tebe, radi pacijenata.. Pa to im je posao, taman ti dolazila svaki dan.. Iako sluzni cep moze izlaziti danima, mozda pomalo tjednima opet mi se to cini prerano s 33 tj, plus ti bolovi..
Cokica zavidim na moru i kupanju 😍😍 Ja sam svog nagovorila neki dan, u sri, da uzme dan GO i da odemo bar na jedan dan u Crikvenicu na kupanje jer nam je to najblize. Bar jedan dan kupanja ovo ljeto, zbog Mr.C se nismo usudili ici na ljetovanje, a sad sam vec pri kraju i ne ide rapidno na gore pa sam se usudila pobjeci na jedan dan.. Za cca 2 sata stigli od kuce do plaze, okupala se par puta 😍, osjecaj nikad bolji, lagana u moru kao da nisam trudna. Nista ne steze, zateze.. Ma milina.. Sve mi zao da ne zivim blize moru 😕

Romanačestitam 🎉🎉
Ja ću sad ići u bolnicu, u zadnjih dva sata su počeli bolovi u leđima i naprijed ta menstrualna bol na razmaku od 20min a sad vise nije pravilno, bude 10 min pa 3min pa 15 tako da idemo provjeriti sto se događa, javim vam se kad završimo
Pametno, nemas se sto obazirati na sestre. One su na poslu i moraju primati pacijente. Sretno!

26.8. Ivan 💙💙
Romana cestitam🎊🎊🎊🎊🎊 Dobrodosla nam Lorena😍😍😍😍
Mladamama trk u bolnicu.. Javi svakako sto kazu😘

Romana čestitke na princezi 😍🤗😀
Mladamama tako je bolje provjeriti.. javi sto kazu

12.08.2018. ❤
Romana čestitke za malu Lorenuu!!! Nek je ziva i zdrava
Mladamama odi ti u bolnicu na pregled,bolje da oni pogledaju sto je i kako je, nadam se da ce sve biti ok

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji