Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamama98
    28. Srpanj 2018. 09:09

Zanemarite ovo za pregled, shvatila sam da je subota 😂

ami25
    28. Srpanj 2018. 09:18

Aknes ti si vec na kraju, bolje da si u bolnici pod njihovim nadzorom vjeruj mi. Znam da nije lako i da si imala planove druge mozda al ovako si ipak sigurna sa svih strana. A i brzo ce bebica tako da neces morat puno tamo lezati. Samo hrabro💪😘

💙Bartol💙

• Maja82
    28. Srpanj 2018. 09:23

Mamica1110 cestitam od srca! Dobrodosla mala Greta, s prekrasnim imenom!
    Cestitam svima na punim tjednima i Barbari na predivnoj tablici! 
    Mene nocas opet mucile kontrakcije i ta kao menstrualna bol.. al uspjem zaspat i nije redovito mislim budu 2-3 u razmaku 10 min i onda dugo nis. Al mene od toga boli sad recimo cijeli trbuh..kao da sam satima radila trbusnjake. Jel i vas boli kao yrbusna stijenka i kad nemate kontrakcije?
    Aknes jako mi je zao sto si se uplasila ali mislim da je realno najbolje da si u bolnici. Vec si dosta poodmakla, prakticki mozes svaki dan rodit i vjerujem da je bolje da si vec tamo i pod nadzorom..pogotovo sto tek sad kreces s tim davanjem heparina i to. Probaj se sad opustiti, brzo ce to proci, a ako imas pitanja uhvati ih na viziti i pitaj al vjerojatno je to iz opreza i nadzora.

natar
    28. Srpanj 2018. 09:36

Aknes vjerujem da ti je sad to veliki sok i da bi voljela izbjeci svaku minutu u bolnici.. Ali kako cure kazu, vec si pri kraju i nece to dugo trajati. Probaj gledati iz perspektive da si sigurnija i ti i bebica  pod njihovim nadzorom. Znam da nije lako i jednostavno, i meni su najavili bar tjedan dana raniju hospitalizaciju pa indukciju poroda ako izdrzim do 37tj. U cijeloj prici mi se najgore cini boravak u bolnici, nitko se tome ne veseli pa ni ti. Ali samo hrabro, pozitivno i strpljivo, mi ti drzimo fige i da ti vrijeme sto brze prolazi 😘😘

Noemi
    28. Srpanj 2018. 09:38

Mamica, čestitam za ekspresan porod, bravo 😊👍, Greta, dobro nam došla ❤️
    Nivami, jel ti popustila bol? Kad ti je pregled? Mogla bi nam i ti kroz koji dan 😉
    Ami, ako je beba još na zadak, neće se ni spustiti .. jer je glava puno teza od guze.. meni je dr rekla da kad je zadak da trbuh izgleda puno manje, i da kad se rode da im nogice par dana znaju biti u zraku 😏.. zbog položaja koji su imali u trbuhu. Valjda joj kukovi budu ok.. 
    neku večer je muž za svjetiljkom po trbuhu da se okrene.. ona se samo meškoljila malo i odustala 😂
    Anamaria cestitke na 38 tj 
    Aknes.. vjerujem da ti je teško al gledaj na to da je bolje da si im pod nadzorom 24h nego da nedaj Boze nešto krene po zlu kad si doma.. bit će sve ok, u terminu si ❤️
    A ovo za ctg i moj prvi je bio takav jer sam se i ja jako uznemirila.. sadkad idem nekako se opustim pa su sad ok otkucaji.
    Maja , mene boli stijenka ako se beba malo jače proteze, al nije to uopće jako.. jača mi je puno ova mens bol. Kod mene je noć prosla skroz mirno, bez kontrakcija i bolova.. ne Pamtim kad sam se ovako dobro naspavala 😊

Mladamama98
    28. Srpanj 2018. 09:54

Aknes žao mi je što si u bolnici ali kako su cure već napisale to je najbolje za vas
    Evo da prijavim da je počeo ispadati sluzni čep, i da i dalje imam tu laganu menstrualnu bol ali u ponedjeljak sam bila totalno zatvorena, cerviks 1 članak pa se nadam da će tako i ostati barem do pregleda sljedeći ponedjeljak

ami25
    28. Srpanj 2018. 10:07

Noemi jedva cekam pregled u petak da vidim sta kaze dr, na kraju se i ja mislim pa ajde ak bude tako nebi htijela barem da budu neke posljedice naknadno zbog polozaja u trbuhu! 🙄 Tako problema s kukovima i to, bas me zanima sta bi bio razlog zasto se nekome lijepo ugnijezde a nekome tako na vrtuljku😂😂

💙Bartol💙

Arizona
    28. Srpanj 2018. 10:18

Bok svima.. 
    Mamica cestitke na porodu..bas brzo..prekrasna slikica vas dvije 😍 
    Aknes bas mi je zao da si u bolnici ..totalno te kuzim kak se negdje osjecas ali i to kaj cure kazu..blizu si..izdrzi jos malo..ostani pozitivna.. i sigurna sam da falis svojim bebicama doma (maca i pesonja😀) misli na to kak ce oni bit happy  kad dovedete doma jos jednog clana 😍😍
    Barbara ..ak sam dobro zapamtila.. cool popis..svaka cast na vodjenju ..jebote..kol'ko nas ima😁 btw moja mrvica je Gabriel Vito 💙 tj. Vito ce biti krsno ali cool mi je kak zvuci zajedno.. 😊
    Ne znam kaj sam jos procitala..jedva funkcioniram.. nisam nis spavala ..kod mene u blizini je bio neki party.. cijeeeelu noc je rokalo.. spavala po 3 puta po 2 sata mozda .. u 7 me decko jos probudio.. odmah je i svadja zbog nervoze pala..😢 vodoinstalater nam dolazi..ja se otusirala i pobrala na drugi kraj grada na kavu da ne cujem to bombanje partya koji traje jos uvijek u 9 kad sam izlazila.. uzas.. slusam po noci i muka mi je kaj ja ne mogu tamo..a s druge strane sam ko stara baba i smeta me nabijanje ..sve me to bas sjebalo..pardon na izrazu.. 
    I onda jos secem od auta do kave kroz kalelargu i par puta me tako probolo dolje ..taman kad sam jucer rekla da ne osjecam nekaj previse..pomislih da cu se porodit odmah tamo u ulicici starog grada 😣
    Aaaaaaa....😢😢😢pardob na citabi...nikad nisam znala skratit bas😶

url=https://lilypie.com]

Noemi
    28. Srpanj 2018. 10:28

Mladamama.. služni čep već.. pa tek si u 33 tjednu. Kako ti izgleda taj čep.. jer mi je cudno tako rano..
    Ami, tko će ga znati zašto 3 % beba izabere zadak položaj. Kaže dr da može biti do oblika maternice. Neki sedlasti položaj.. ti si sportašica jel tako? Ima i teorija u koju be vjerujem.. da se bebe ne okrenu kad mame puno leže.. a ja cijelu trudnocu aktivna. A ovdje puno žena koje su preležale cijelu trudnocu i bebe se fino okrenule.. 
    Jel osjećaj neke promjene u položaju? Meni je pregled u pon al sve je po starom.. jučer me tako lijepo dolje nogicama izlupala da ni ne trebam gledati uzv.
    Ideš danas na kupanje?

28. Srpanj 2018. 10:38

Ami sutra je valjda 37tt, tko će ga znat koliko sam više trudna 😂
    Aknes to su sad već lijepi tjedni tako da smo smireno, i bolje da si pod nadzorom. Imaj na umu da se uskoro družiš sa svojom srećicom ❤️😘😘🤗
    Ostalo sam pozaboravljala, evo šaljem svima slane puse, napokon se i ja nakon sto godina okupala 😘😘😘 predivan osjećaj kad je trbuh prema dolje, ništa ne zateže, nema osjećaja težine. Ah 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.