Mamica ovako kad citam prekrasno nesto, čestitke na maloj Greti!!!😘😘😘🎉🎉
Cokica nisi jedina to sam i ja pisala neki dan, nema kontrakcija nema čepa ovaj iscjedak je normalan kroz trudnocu pa mi ni to nije neki znak sada😂 gledam dal se sta trbuh spusta al ni to 🙄
AnaMaria cestitke za 38 tjedana danas!!!

💙Bartol💙
dobro jutro drage moje kloke i pozdrav iz osječke bolnice. prvo da iskomentiram šta sam vidjela, prekrasne mame i trbuščiće :) Arizona, prekrasna si ;) i ti i tvoja maca :) ja jednu noć u bolnici i moja maca je već spavala na mojoj strani kreveta, a i pas je jučer plakao za mnim kaze mi muz.
banana jastuk je top topova. :D jučer ga nažalost nisam stigla ponijeti u bolnicu, ali sam bila premorena zbog svega pa sam zaspala i bez njega.
Mamica 1110, čestitam na brzom porodu i na Gretici. nek je sve dobro prošlo :)
Barbara wow kako si se potrudila sve nas "utabličiti". izgleda Sebastijan fino spava i imate dobar ritam :)
sad ću se prebacit na sebe. Dakle, nakon četvrtka i razgovora s hematologinjom i sumnje na trombofiliju rečeno mi je da se javim svojoj dr, ali da misli da će me staviti u dnevnu bolnicu da me nauče davati heparin. zvala sam svoju dr. i rekla mi je nek dođem u petak na ctg i zavrsno "druzenje" jer sam 37+4. kasnije mi je rekla da sam od 38 tt na kontrolama u bolnici.
otisla sam dakle jucer popodne kod nje i napravljen mi je ctg koji je bio ok kao i tlak. pozvala me u ordinaciju da upise nalaz u trudničku i pitala me za koliko se mogu spremit za bolnicu. šokirala sam se. pitala sam ju he l' me zeza, a muz ju je pitao hocu li istati do poroda na sto he dr rekla da. dosli smo doma, brzo sam spremila stvari za bebu jer nije bilo slozeno u torbu. otusirala sam se i uzela svoje stvari i dosla u bolnicu. zaprimljana sam u 19 i 10. bebini otkucaji su divljali od 120 do 170 što po mom nije ni čudno jer sam se uplašila totalno. pregledao me dr. otvorena sam za prst. tražio je novi ctg koji je bio sličan i u 21 h. prespavala sam. tužna sam i prazna.
nisam se uplašila prvotno ni zbog ciste u posteljici otkrivene u 35tt, ni zbog sumnje da beba "zaostaje" rastom (što je dr. na hitnom prijemu opovrgnuo jer je po njemu beba 2900 što je super), ni zbog sumnje na trombofiliju. ovo ranije slanje u bolnicu me bas zdrmalo i to što mi nitko ništa ne govori.
oprostite mi na romanu, morala sam se olakšati <3

🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Jutro
Mamica čestitam 🎉💕
Winie super da ste doma
Ja se nisam baš naspavala jer mi je pred jutro opet počela ta menstrualna bol, nadam se da ste vi bolje spavale
Ako koja ima pregled danas sretno

Aknes ti si vec na kraju, bolje da si u bolnici pod njihovim nadzorom vjeruj mi. Znam da nije lako i da si imala planove druge mozda al ovako si ipak sigurna sa svih strana. A i brzo ce bebica tako da neces morat puno tamo lezati. Samo hrabro💪😘

💙Bartol💙
Mamica1110 cestitam od srca! Dobrodosla mala Greta, s prekrasnim imenom!
Cestitam svima na punim tjednima i Barbari na predivnoj tablici!
Mene nocas opet mucile kontrakcije i ta kao menstrualna bol.. al uspjem zaspat i nije redovito mislim budu 2-3 u razmaku 10 min i onda dugo nis. Al mene od toga boli sad recimo cijeli trbuh..kao da sam satima radila trbusnjake. Jel i vas boli kao yrbusna stijenka i kad nemate kontrakcije?
Aknes jako mi je zao sto si se uplasila ali mislim da je realno najbolje da si u bolnici. Vec si dosta poodmakla, prakticki mozes svaki dan rodit i vjerujem da je bolje da si vec tamo i pod nadzorom..pogotovo sto tek sad kreces s tim davanjem heparina i to. Probaj se sad opustiti, brzo ce to proci, a ako imas pitanja uhvati ih na viziti i pitaj al vjerojatno je to iz opreza i nadzora.

Aknes vjerujem da ti je sad to veliki sok i da bi voljela izbjeci svaku minutu u bolnici.. Ali kako cure kazu, vec si pri kraju i nece to dugo trajati. Probaj gledati iz perspektive da si sigurnija i ti i bebica pod njihovim nadzorom. Znam da nije lako i jednostavno, i meni su najavili bar tjedan dana raniju hospitalizaciju pa indukciju poroda ako izdrzim do 37tj. U cijeloj prici mi se najgore cini boravak u bolnici, nitko se tome ne veseli pa ni ti. Ali samo hrabro, pozitivno i strpljivo, mi ti drzimo fige i da ti vrijeme sto brze prolazi 😘😘

Mamica, čestitam za ekspresan porod, bravo 😊👍, Greta, dobro nam došla ❤️
Nivami, jel ti popustila bol? Kad ti je pregled? Mogla bi nam i ti kroz koji dan 😉
Ami, ako je beba još na zadak, neće se ni spustiti .. jer je glava puno teza od guze.. meni je dr rekla da kad je zadak da trbuh izgleda puno manje, i da kad se rode da im nogice par dana znaju biti u zraku 😏.. zbog položaja koji su imali u trbuhu. Valjda joj kukovi budu ok..
neku večer je muž za svjetiljkom po trbuhu da se okrene.. ona se samo meškoljila malo i odustala 😂
Anamaria cestitke na 38 tj
Aknes.. vjerujem da ti je teško al gledaj na to da je bolje da si im pod nadzorom 24h nego da nedaj Boze nešto krene po zlu kad si doma.. bit će sve ok, u terminu si ❤️
A ovo za ctg i moj prvi je bio takav jer sam se i ja jako uznemirila.. sadkad idem nekako se opustim pa su sad ok otkucaji.
Maja , mene boli stijenka ako se beba malo jače proteze, al nije to uopće jako.. jača mi je puno ova mens bol. Kod mene je noć prosla skroz mirno, bez kontrakcija i bolova.. ne Pamtim kad sam se ovako dobro naspavala 😊

Aknes žao mi je što si u bolnici ali kako su cure već napisale to je najbolje za vas
Evo da prijavim da je počeo ispadati sluzni čep, i da i dalje imam tu laganu menstrualnu bol ali u ponedjeljak sam bila totalno zatvorena, cerviks 1 članak pa se nadam da će tako i ostati barem do pregleda sljedeći ponedjeljak

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji