Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Srpanj 2018. 14:57

6xmama

Koji slatki mali buckoooo 😍😍😍💙💙💙💋

😂😂Hvala draga. Baš je bucko,samo bi papao i vrišti kad je gladan😂😂. Tebi draga još 45 dana to go,još malo izgurat ćete vi to do kraja🤗🤗😘😘😍😍još to malo🙂😘

Isssa
    28. Srpanj 2018. 15:47

Cestitke, Mamica i Romana na babicama🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉

Greta i Lorena dobro nam dosli 🎉❤️🍼
    Mladamama dobro pa si otišla u bolnicu, 6xmama i ja smo u sličnoj situaciji bile, tokoliza, cordipin, još smo u komadu 😀, samo se smiri, bit će sve ok 😀😀😀😀
    Mi smo na punih 34 tjedna 😀😀😀😀

Isssa
    28. Srpanj 2018. 16:27

Isssa

Cestitke, Mamica i Romana na babicama🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉Greta i Lorena dobro nam dosli 🎉❤️🍼Mladamama dobro pa si otišla u bolnicu, 6xmama i ja smo u sličnoj situaciji bile, tokoliza, cordipin, još smo u komadu 😀, samo se smiri, bit će sve ok 😀😀😀😀
    Mi smo na punih 34 tjedna 😀😀😀😀

28. Srpanj 2018. 17:00

Romana čestitam 🎉🎉🎉❤️❤️❤️
    Issa lijepa bušica 😍
    I čestitke svima na punim tjednima 😁😁
    Meni je ovisi kako računam, po uzv do sad kod moje gineko, sutra je 37tt, a po zm sutra je 38+4
    Ena, predivan ti je bucko tvoj 😍😍💙💙
    I pozdrav Barbari i njenom sisaču 😘😘💙💙 i uz njega stigneš uređivati tablicu, nema go za našeg knjigovođu 😂
    Mamica, sad samo odmor i što manje se stresirat, i proći će dani. Evo kako nam lijepo napreduju 6xmama i issa, još ćete sve prenjet i tjerati dječicu van 😂😘😘😘

Mladamama98
    28. Srpanj 2018. 17:26

Hvala cure
    Ena Mihael je presladak
    Čestitke svima na punim tjednima
    Isssa lijep bušo 😍

Mladamama98
    28. Srpanj 2018. 17:41

Aknes ako sam dobro zapamtila i ti si trenutno u osječkoj bolnici? Na kojem si odjelu? 

28. Srpanj 2018. 18:13

Hvala vam ljepotice na lijepim riječima za mog buckića😀😍😘🤗. Issa predivna bušica😍😍🤗🤗🤗. 

6xmama
    28. Srpanj 2018. 18:32

Isssa, lijepi busko! 
    Cokice, ja svoju necu prenijet nikako, meni ne daju prenijet zbog prvog carskog, tak da 8.mj je moj sigurno 😁. Mene poradjaju s 38,ak ne krene prije samo. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    28. Srpanj 2018. 18:35

6xmama

Isssa, lijepi busko!
    Cokice, ja svoju necu prenijet nikako, meni ne daju prenijet zbog prvog carskog, tak da 8.mj je moj sigurno 😁. Mene poradjaju s 38,ak ne krene prije samo.

A zadnji put sam sa 37+5 bila vec na 5 prstiju pa me sprasili iz TA u radjaonu 😂... Tak bu vj.i sad

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Noemi
    28. Srpanj 2018. 19:10

Mladamama, dobro da si otišla. Bit će sve ok, uz nadzor liječnika u bolnici i poslije strogo mirovanje doma 😘
    Ena, tvoj veliki mali čovjek je presladak 😍
    Issa cestitke na 34 tj 😊, veliki lijepi busko 😍
    6xmama.. zanimljivo, nisam znala..  Zašto ne daju prenijeti ako je žena već imala carski? Nije da sam prije radjala.. čisto me zanima 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.