Koji slatki mali buckoooo 😍😍😍💙💙💙💋
😂😂Hvala draga. Baš je bucko,samo bi papao i vrišti kad je gladan😂😂. Tebi draga još 45 dana to go,još malo izgurat ćete vi to do kraja🤗🤗😘😘😍😍još to malo🙂😘
Cestitke, Mamica i Romana na babicama🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉
Greta i Lorena dobro nam dosli 🎉❤️🍼
Mladamama dobro pa si otišla u bolnicu, 6xmama i ja smo u sličnoj situaciji bile, tokoliza, cordipin, još smo u komadu 😀, samo se smiri, bit će sve ok 😀😀😀😀
Mi smo na punih 34 tjedna 😀😀😀😀
Cestitke, Mamica i Romana na babicama🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉Greta i Lorena dobro nam dosli 🎉❤️🍼Mladamama dobro pa si otišla u bolnicu, 6xmama i ja smo u sličnoj situaciji bile, tokoliza, cordipin, još smo u komadu 😀, samo se smiri, bit će sve ok 😀😀😀😀
Mi smo na punih 34 tjedna 😀😀😀😀
Romana čestitam 🎉🎉🎉❤️❤️❤️
Issa lijepa bušica 😍
I čestitke svima na punim tjednima 😁😁
Meni je ovisi kako računam, po uzv do sad kod moje gineko, sutra je 37tt, a po zm sutra je 38+4
Ena, predivan ti je bucko tvoj 😍😍💙💙
I pozdrav Barbari i njenom sisaču 😘😘💙💙 i uz njega stigneš uređivati tablicu, nema go za našeg knjigovođu 😂
Mamica, sad samo odmor i što manje se stresirat, i proći će dani. Evo kako nam lijepo napreduju 6xmama i issa, još ćete sve prenjet i tjerati dječicu van 😂😘😘😘
Hvala cure
Ena Mihael je presladak
Čestitke svima na punim tjednima
Isssa lijep bušo 😍
Aknes ako sam dobro zapamtila i ti si trenutno u osječkoj bolnici? Na kojem si odjelu?
Hvala vam ljepotice na lijepim riječima za mog buckića😀😍😘🤗. Issa predivna bušica😍😍🤗🤗🤗.
Isssa, lijepi busko!
Cokice, ja svoju necu prenijet nikako, meni ne daju prenijet zbog prvog carskog, tak da 8.mj je moj sigurno 😁. Mene poradjaju s 38,ak ne krene prije samo.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Isssa, lijepi busko!
Cokice, ja svoju necu prenijet nikako, meni ne daju prenijet zbog prvog carskog, tak da 8.mj je moj sigurno 😁. Mene poradjaju s 38,ak ne krene prije samo.
A zadnji put sam sa 37+5 bila vec na 5 prstiju pa me sprasili iz TA u radjaonu 😂... Tak bu vj.i sad
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamama, dobro da si otišla. Bit će sve ok, uz nadzor liječnika u bolnici i poslije strogo mirovanje doma 😘
Ena, tvoj veliki mali čovjek je presladak 😍
Issa cestitke na 34 tj 😊, veliki lijepi busko 😍
6xmama.. zanimljivo, nisam znala.. Zašto ne daju prenijeti ako je žena već imala carski? Nije da sam prije radjala.. čisto me zanima 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji