Firsttimemommy i meni je tak...i ja isto ocekujem da ce biti prosarano crvenkasto 🙄
12.08.2018. ❤
Nisam baš stigla popratiti sve što ste napisale, ako je netko u međuvremenu rodio, čestitam.
Mi smo jučer pušteni iz bolnice, dobro napredujemo, sad trebamo doma stvoriti neki ritam i naviknuti se. Još trebamo uspostaviti isključivo dojenje. Za sada joj nudim pa koliko pojede, a ostalo izdojim i dam joj na bočicu. Već nam je jutros bila i patronažna sestra i pojasnila sitnice. Pupak nam je otpao još u bolnici pa s tim nemamo brige.
Moram pohvaliti osoblje bolnice Merkur. Zaista su svi bili ljubazni, neki izrazito dragi i puno su nam pomogli. Čak i kad je cimerica s kojom sam bila u sobi krala moje stvari dok sam bila s bebom u dječjoj sobi odmah su reagirali i poduzeli što je u njihovoj moći. Ako budem opet rađala, vraćam se tamo i preporučam ih i ostalima koji još nisu sigurni u svoj odabir.
Super Winnie! Bas mi je drago da ste ok i doma, sad ce sve biti lakse 😁
Winnie superrr!!! Odlicne vijesti, ali cimerica krala,molim sta?Ajmeee
Ja cijelu trudnocu imam uzaaasno jaki iscjedak al onako mlijecni, znalo bi mi toliko ici kao da sam se popiskila doslovno, i stalno uloske moram nosit,ali i dalje m ije tako nisam jos primjetila nista sluzavo i crveno
💙Bartol💙
WinnieThePooh, pa čestitam, već ste kući, bravo cure 🎉🎊❤️💪
Odmah mi je lakse kad cujem tako lijepe vijesti! Predivno, uzivaj sada sa svojom mišicom ❤️
P. S.cimerica krala?!?!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Winnie grozno je to da ti je cimerica krala ..super da si zadovoljna sa bolnicom i da ste sada doma ..uzivajte i volite se i mazite 😍
Ami i meni tak zna...ja sam rekla dr da mislim ko da piskim iscjedak 😅🙄a i na pocetku i sredini trudnoce mi je bio i vodeni iscjedak..ugl iscjedak prisutan cijelo vrijeme trudnoce 🙄
12.08.2018. ❤
WinnieThePooh, kak sad dalje ide ta procedura sa nedonoscetom? Jesi li odmah u bolnici u otpusnom dobila preporuku za preglede-neuropedijatar, fizijatar i ostalo ili?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Firsttimemomy i kod mene je krenuo taj sluzavi iscjedak
Tek kad sam se počela otvarati. A ovaj prije je bio vodenast i uvijek gaće mokre..
I ja se nadam da sljed trudnoća neće biti ljetna.. jedina prednost je sto se tice robe.. par sorceva, majica i haljina i super.. po zimi, treba puno toga vise, kaput, tunike, veste, debele hlače..
Sunce, sretno ako krene a moglo bi brzo 😊
Winnie, super da ste dobro ti i tvoja princeza a da te cimerica pokrala e to ne mogu vjerovatni i to u rodilištu 😲
WinnieThePooh, kak sad dalje ide ta procedura sa nedonoscetom? Jesi li odmah u bolnici u otpusnom dobila preporuku za preglede-neuropedijatar, fizijatar i ostalo ili?
Nikakve posebne preglede nemamo, kod njih je kontrola za mjesec dana i javiti se svom pedijatru. Tp vjerojatno ovisi i o stanju djeteta.
Što se cimerice tiče, cura ima 18 godina i žao mi je te njezine bebe. Uzela je jabuke, čokoladu i paket pelena, onda sam ja skužila pa više nije mogla. Još ja nisam bila jedina. Nudila sam je hranom kad je jednu večer rekla da je gladna, ali nije htjela uzeti.
Vecer
Ja cijeli dan po kuci ali i cijeli dan imam konstsbo bolove u leđima i stomaku, Mozda sam se malo previse umorila, sad cu u kadu pa cemo vidit sta ce bit u noci, možda je sve lažna uzbuna, i tek početak priprema 🤔🤔
Winnie super sto se kuci, mazite se i pazite
Kako grozno za cimericu
Sortiraj odgovore
Najstariji