Cokica kutak je preeedivan😍😍❤️bas ce mu biti divno i spokojno! Ja sam kupila neke naljepnice za vrata s imenom i neke gluposti za zalijepit na zid a muz vec kaki kao joj jadan mali s tobom i tako..
MomToBe nije bas meni neizdrziva bol, al da mi je ugodno nije bas, iako imam uzasan strah od poroda niti ne samog izgona i trudova, svjesna sam da boli i jbg, nego mi je frka da se ne budem otvorila pa to rucno sirenje drip itd u kombinaciji sa nekoliko puno sati mucenja mi izaziva nocne more.. A citala sam (of kors) da sportasice imaju cvrsce misice maternice i cesto teze rode prenesu i tak🙄 ja puno previse treniram tako da mi se cini da me nekako taj scenarij nece zaobic. Moram si pothitno nac koji hobi ovih zadnjih mj dana jer cu izludit🤯🤯
Arizona mene bas nije strah to za kasnije nekako cemo se snac a da nes steka zovem mamu patronaznu muza frendice neko ce uletit valjda 🤔🙄
💙Bartol💙
Cokice super je sobica!
Arizona jako mi je zao zbog frendice. Uzas jedan.. a ti bus vidjela kak ti vele u bolnici i tak ces ici makar mislim sigurno neces tak cesto.
Momtobe mene pregled nije nikad bolio moram priznat, mislim da se mozda vise uplasis nego sto zaista boli..vise je to neka nelagoda ne znam iako je svima drugacije.
Rossa hvala Bogu da je samo potres i sad je zaista najvaznije da mirujes sto vise, lezi doma ionak je vruce, polumrak..malo vise spavanja i puuuno tekucine. Da te ne ulove jos glavobolje.. pazi sad na sebe!
Šibenska bolnica Cokica .. 😐 Sve mi dodje da odem nazad u Zg samo da rodim pa se vratim .. iako moram priznat da se i same epiduralne bojim zbog te igle koju ti zabijaju u ledja i ne smijes se pomaknuti.. ma svega se bojim kao sto vidis😅..bas sam pekmez po pitanju toga svega..a inace..kao sve ja mogu.. ili sam bar prije bila takva.. mozda vise bas i nisam...😞
url=https://lilypie.com]
Ma tko kaze da mu to ne prođe kroz glavu nekoliko mnogo puta laže! Samo sta neko previse prica o tom neko suti i tako, ja znam da cu izdrzat tj moram nema druge i da cu konacno upoznat bebaca pa me to malo smiri❤️ tako da to je po meni sve normalno. Ja muzu stalno kukam kako mi je slabo od toga pa mi on kaze moja baba u stali rodila sama facepalm!! Jedva cekam da vidi svs to. Tu epiduralnu kod nas je nemoguca misija dobit, osim ako imas dogovoreni porod pa kazes da bas zelis inace nema sanse jer anesteziolog jedan je zauzet. A sta ne postoje kao neke tabletice nesto da ublaze bol? To kao da sam cula pa ajd ako nis drugo nek smiksaju bilo sta na sve cu vjerojatno pristat.
💙Bartol💙
Ami..di ces ti roditi?
Ma ti muski..znaci moj mi je tek dns rekao da ce ipak ici sa mnom na porod .. dugo smo se kacili oko toga.. mislim ..treba mi ta podrska ..a on je bio cijelo vrijeme kao-zene stoljecima radjaju pa tak budes i ti.. Pa znam ..da.. ali ipak ak ti kazem da bi mi bilo lakse da si sa mnom onda nemas kaj tu mislit.. ja bi uvijek bila uz njega da ga strah tak.. uostalom mozda mu neke stvari budu jasnije kad prodje to iskustvo.. samo nek ne gleda medju noge 😨😨
url=https://lilypie.com]
Joj meni danas moj digao tlak, da on neće ići samnom. I jučer mu frend kaže nek ide i danas mu mama isto kaže. Evo odmah se naživciram kad se toga sjetim. Ja sam rekla da ne mora samnom biti u tom ključnom trenutku, ali prije da, i poslije da ga zovu natrag. Šta ja znam koliko će to trajati, 12 sati, 5 sati ili pol sata.
Ami, stalno čitam da je katastrofa stanje u Puli, da ful fali doktora 😣
Pulska bolnica. Ovdje je samo 1 anesteziolog i ako su druge operacije u toku ili hitniji slucajevi nece doc za trudnocu ako nije rizicno naravno. To su rekli nam na tecaju a i znam masu primjera di cure nisu dobile onda. A ovo za podrsku, moj se odmah nudio u pocetku valjda jer nije svjestan sta ga ceka 😂😂 a mi smo morali zajedno na tecaj da on dobije potvrdu i sad je gotovo. Meni bilo bitno samo da je netko samnom, on mama frendica bilo tko! Ipak ako ne zele mozda bolje ne forsirat, mislim ako ne zele gledat zenu u bolovima. Moj jedva ceka sve to pa ne znam kako da shvatim. A pricao mi je kolega s posla on radi remote zivi u zg i zena mu rodila i kaze bila u sobi s jednom kojoj muz pao u nesvjest valjda glavom udario pa ga morali hospitalizirat!
💙Bartol💙
Cokica da koma je stvarno al ne znam di je bolje stanje, ovdje jos sad dva jako dobra odlaze! Masa ih je na godisnjem po ljeti pa dezurni imaju lude smjene a poroda kazu duplo vise! Da nebi i ja morala sama kao baba😂😂😂
💙Bartol💙
Zato ja ne bi muža u tom trenutku baš, izgona, jer mislim da bi i on pao u nesvijest, iako bi bio iza mene. Eto, na kraju će ti muž reći, vidiš kako si mogla i sama, ko baba 😂😂 ah, bolje da se smijemo nego plačemo. Al stanje je užas po bolnicama
Drage moje nisam vas citala, ali da se javim. Danas u 12.15 je stigao Filip. :) Dosla na pregled u bolnicu, ctg nije ocitavao nesto, vice ona meni ti se preznojavas jel tebe boli, reko boli al nije to nista, I nocas je. I zovne ona doktora, pregleda me, kaze ti si 4 prsta otvorena ajmo se poradjat. Probusi mi vodenjak, to je bilo u 11 sati. U 11.40 odem u box ukljuce mi drip, vicem ja njima u 12.10 ja vise ne mogu, mene boli, kaze ona samo disi neces ti jos, tek si legla. Ma reko meni su trudovi na minutu i traju po 3 min. Pregleda mene babica kaze dizi se odmah porod je krenuo. I u 12.15 se porodim :)
Sortiraj odgovore
Najstariji