Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaMaria
    25. Srpanj 2018. 10:20

Rubia uzivajte samo vas dvoje 😍 sto se tice majstora hvala Bogu nemam problema s tim...moj muz ima obrt i radi komplet adaptacije..oduvijek je on sve i svakom radio i popravljao 🤗
    Svima danas sretno na pregledima mi idemo sutra..jedva cekam..jer me jucer i danas malo jace kontrakcije bole a malena je jucer podivljala kad sam pizzu pojela .valjda joj je tako fina bila 😅 iako sam se malo i prepala...Cokica tnx 😚 i meni se cini da stoji popreko jer se fura gore desno i dolje lijevo iako je dr rekla da je glavicom dolje vec otkad..
    Noemi mali slatki trbuscic i ti fit uopce ne bi rekla da si u 37 tjednu 😊
    Aknes drago mi je da je ctg na kraju ok...ma kad se nazivciramo i tlak nam skoci a onda se i beba uznemiri...ja se trudim spavat na lijevom boku..al premjestim se i na desni..6x mama samo ti miruj bit ce vremena i za robicu...i mene ceka brijanje danas uffff ...

12.08.2018. ❤

Noemi
    25. Srpanj 2018. 10:38

Pozdrav cure, hvala na komplimentima.. 😘 mali trbuščić me prati cijelu trudnocu.. ispočetka sam bila zabrinuta al sve je ok s bebom po veličini i tjednima tako da sam mirna sto se toga tice.. sad su isto dr komentirali u TA zar ste svarno u 37 tjednu? Ja reko jesam, evo nalaze.. inace ja nisam mala ženska 170, 72 kg. 
    Ja sam se brijala sama sa ogledalom i onda muzu daj vidi jel to ok.. i onda on gleda i šuti i proučava 😂ja reko pa dobro reci nešto.. kaže ok je nego gledam kako je sve pigmentiralo 😂🙈
    Cokica, uživaj na kupanju.. ja kad sam bila u 35 tj su me bas ljudi gledali i smješkali se.. a djeca pokazivala prstom.. 😁
    Sretno cure tko ima preglede, i super sto su svima dobri nalazi 😘👍 

Marijaa30
    25. Srpanj 2018. 10:48

Moj isto mene sređuje dolje. Za 33 tjedna sam vecinom sama, on je pobrao ostatak 😉
    A sad je sve on prije pregleda i isto je rekao da je druge boje 😉😉
    Cokica, moreeeeee.... sliku moras staviti obavezno!
    Cure, otkuhavat cete odjecu? Meni mama rekla da se mora na 100 stupnjeva prati.

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    25. Srpanj 2018. 10:58

Hahaha ja mojem nebi dala zilet u ruku jer se brije s trimerom pa me malo strah  al budemo nesto vec morali smislit, Maja to je ok 38 + 4 nego mislim se ak prenesem opet sam na istom  i meni je bolje kod kozmeticarke iako me u pocetku bilo strah al nema panike kad se odmah nakon otusiras i odes kod osobe provjerene i uredne!
    Noemi mi bili u nedjelju na kupanju i svi me gledaju kao da vide ne znam sto, za djecu kuzim da im je mozda cudno,al onako i odrasli,bas sam se cudno osjecala.
    Cokica uzivaj na kupanjcu,divna je voda 
    Marija i ja sam tako planirala s odjecom na kuhanje,ne znam kakva je praksa, barem za to prvo pranje jer je dosta stajala odjeca

💙Bartol💙

25. Srpanj 2018. 10:59

Ah tek muke po depilaciji 😂😂 ja svom ne dam 😂 kad vidim koliko on sam sebe izreže, šta bi tek meni napravio. Al sam si bila kupila onu neku smjesu od Lidere šta se izmiksa, namaže i samo istrlja i skine. Ok mi je. Malo čudan i meni ružan osjećaj da dlake samo padnu al jbga kad drugačije ne ide 😂 a noge prođem s britvicom. Joj baš se veselim moru, nikako se okupat kad je u Rijeci svaki, ali svaki dan kiša. A imam kuću blizu Crikvenice i već moj ugovorio da s frendicom i njenom malom idem na more, a on da će odmarati doma.
    Marija, meni mama i svekrva peru robicu, ali neće sve otkuhavati jer me strah da ne izbljede boje. Ok za bijelu robicu. A ionako će se sve popeglati. Mislim si, one su iskusne pa će valjda znat šta rade 😁

• AnaMaria
    25. Srpanj 2018. 11:01

Marijaa30

Moj isto mene sređuje dolje. Za 33 tjedna sam vecinom sama, on je pobrao ostatak 😉
    A sad je sve on prije pregleda i isto je rekao da je druge boje 😉😉
    Cokica, moreeeeee…. sliku moras staviti obavezno!
    Cure, otkuhavat cete odjecu? Meni mama rekla da se mora na 100 stupnjeva prati.

Ma neee ..ja sam prala na baby programu na 40 C sa becutan 2u1 praskom...a ni ne mozes svu robicu iskuhavati

12.08.2018. ❤

25. Srpanj 2018. 11:06

Curkice,  samo da vam mahnem,  nisam vas zaboravila,  ali nisam ni upratila tko je jos u komadu tko nije. Cestitke svim mamicama koje su rodile!
    Bili smo u radnim akcijama ovih dana,  krecili stan,  a treba to pokrecit i sve ocistit uz njih dvojicu. Strgana sam bila! Sretno svima na pregledima! 😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    25. Srpanj 2018. 12:23

Hej zenske..evo mene s pregleda. Sve u redu, ja zatvorena. Trudova nema, ctg dobar. Imale ste pravo zbilja je neugodno kad ti dr gurne prst da vidi jel si otvorena, koliki god doktor bio zgodan 😂😂😂😂
    Na nalazu mi pise krupna cest na ulazu glava, jel to znaci da se okrenula glavom dolje? Nije mi radio uzv pa ne znam a sas vidim da to pise na nalazu.

All of God’s grace in one tiny face 💟

• Maja82
    25. Srpanj 2018. 13:22

Super Mina! To znaci da je na glavicu!

• Maja82
    25. Srpanj 2018. 13:30

Cure treba li u rodiliste nosit svoju bocicu? Mislim ak ti ne ide mlijeko i to? Jel izdajalica se nosi a kaj onda - imaju svoje bocice ili? 
    Ako vidite ivymicek yvonne pomagajte za Sv.Duh 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.