Ami, da nije ni meni ugodno to kad bulje u trbuh .. a skužila sam da znaju bas gledati i po gradu a pogotovo i u tramvaju.. ovo za umišljeni trudnocu.. mene muž isto zeza a vremena na vriheme.. kao tko zna jel unutra beba 😁
Pred kraj sam se prestala voziti javim prijevozom.
Mina super za nalaz, da.. rekla bih da je glavica dolje da.
Proudy, mah, mah uživaj sa svojim dečkima sad kad su radovi gotovi 😊
Rossa, držim fige da budes bolje, i super je to sto je sa bebom sve ok. 😊👍odmaraj čim vise ovih par zadnjih dana..
Marija, super za majstora.. jel ti prijeti prijevremeni? Sorry nisam zapamtila možda si i rekla.
Ja sam bijelo prala na 90, a šarenu na 60 stupnjeva i obavezno peglanje., bez omekšivača, tako nam rekla patronažna..
Bok svima.. 😊
Bila i ja na pregledu jutros.. kaze mi ginic da se vise ne vidimo.. od sada u bolnicu samo na taj ctg konacno i kaze mi svaki drugi dan ?? 36+5 sam..
Osjecala sam se ko da zavrsavam skolu kad mi je rekao da se vise ne vidimo..😂
Tko zna kaj me ceka tamo na ginekologiji.. zvala sam da pitam do koliko moram doci i prije nego sam uspijela ista pitati zenska mi je isfrfljala nesto i poklopila slusalicu..😲 sta reci?
Kaze ginic da mali ima oko 3100g😍 i da sam jos zatvorena ali da moze krenuti svaki cas..a i ne mora.. radili smo probni ctg na prastaroj masini..kaze sve kak treba.. jedino mi je sad malo bed ..oprala me neka muka maloprije i bila vec 2 puta na wc-u i jos mi se mali skroz primirio taman kad mi je on dns naglasio PRATITI pokrete.. ne znam kaj bi mislila..jel me to ova izbacila iz takta ili je sve to normalno..mali otiso spavat ..?
url=https://lilypie.com]
Arizona to mi se cini puno previse svaka dva dana ako je sve u redu naravno, jesi imala kakvih problema u trudnoci pa da trebaju pratit? A za to pracenje pokreta mene samo uplašilo jos vise, ja legnem brojat konacno njega ni na mapi😤😤😤 onda pocnem paniku dizat tek i ja sam onda prestala tako radit kako su mi oni govorili nego mi je bitno da se javi ujutro popodne i predvecer kao i sta je inace i to je to i tada ja zapisem sate.
💙Bartol💙
Nisam imala nikakvih problema hvala Bogu.. ma sad mi kaze frendica koja je nedavno tu rodila u istoj bolnici da su njoj na 1. ctgu tamo u bolnici rekli da dolazi jednom tjedno ..tek pred kraj svaka 2 dana.. on dns kaze da je sve uredno kao i inace.. moguce da ce mi onda tamo bas tocnije reci.. i meni je nekako puno vec sad svaka 2 dana..s obzirom da sam zatvorena jos..
A za pokrete..bio je bas aktivan kroz jutro i sad zadnjih sat vremana mir.. panicarka sam inace..a jos i vise od prije koji tjedan...ne znam dal se koja sjeca kad sam pitala za frendicu sto znace proteini u urinu..da mi se ne javlja..ostala u bolnici..ugl..uzasno..uzasno..ali izgubila je bebu.. 2 tjedna trudna manje od mene.. sve u redu prije toga.. 😔😢 tako da me zna stvarno oprati i strah i paranoja kad se smiri..a nema neki obrazac inace po kojem bi se mogla ravnati bas..
Spavala sam 3 sata sad 😎😎
Ami, iskreno, nist ne osjecam... jos sam prestala magnezij piti pa sam mislila da ce me sad kontrakcije luoati, nista, samo mali lupa 😉💪
Rossa, ti sad lijepo odmaraj samo do kraja i bude dobro.. ipak je bio sudar i udarac u glavu, samo slusaj doktore.
Arizona, meni je isto cudno cemu ces ici svaki drugi dan. A zatvorena si jos k tome.
Meni je vanjsko usce ulozivo za cijeli prst i tek imam za 2 tjedna u bolnici pregled 😉 svaki doktor po svojem 😏
26.8. Ivan 💙💙
Molimmmmm?? 😱😱😭😭😭 Ajme jako mi je zao nisam jos nikad cula za to, znam da ti proteini znace povecani tlak ako se ne varam, uzasno nestoo. Nemoj bit u strahu, i ja sam ogroman panicar al sam si stavila u glavu samo pozitivno bolje je i za bebicu, ne znam sto reci 😭😥pretuzno..
💙Bartol💙
Ma ne mogu vam opisati kak je meni bilo kad mi je javila.. al navodno nema veze to s proteinima.. ceka nalaze obdukcije.. i navodno se to desava cak i iz nicega.. nisam htjela nis pisat tu jer znam kak je meni bilo tesko..ja to ne mogu ni izgovorit na glas i svega me 100 puta vise strah od onda.. takodjer pokusavam biti pozitivna..al kad se sjetim nje.. jebote sve preglede smo isle skupa..sve kupovale skupa.. i sad to tak.. uzasno mi je zbog nje..al cura je jako hrabra i jaka i divim joj se kak se drzi.. ne daj Boze nikome tak nesto..
Arizona uzas 😢😭😭😭rekao je bas nedavno dr mojoj frendici da su tu kod nas u zadnje vrijeme imali uzasne slucajeve zbog visokog tlaka i ovih promjena vremena...pretuzno..nemas rijeci za tako sta..neka Bog da snage tvojoj prijateljici... jos prije u trudnoci mi je moja dr rekla da se opustim da se ti pokreti ne trebaju brojati..da zena jednostavno osjeti ako se promjeni ponasanje bebe..pa ni oni svaki dan nisu isti..nasa je znala nekad biti premirna a pak drugi dan ritat se jako...sad mi je dr. u bolnici rekao ako mi je nesto cudno ako je bas duze ne osjetim da legnem na lijevi bok.i smirim se i da pratim 45 min ak se ne javi da dodem u bolnicu..al ja nju znam i gurkat 😊 ..probudim je jadnu pa mi se javi...samo smireno biti ce sve dobro jos malo i bebica je tu 😍🤗...svaka 2 dana kontrola je u tim tjednima precesta..al svaki dr po svom..ajd ti znaj ...
12.08.2018. ❤
Rossa, dobro da si otišla pa da te sad doktori mogu imati pod nadzorom. Kao što Marija kaže, ipak je to bio sudar, i trzaj i stres i sve. Bitno da je s bebicom i ostalom djecom sve ok, a ovo će proći 😘😘
Arizona, užas za frendicu 😭 a ovo za ctg ne znam zašto tako često već sad.
Ja ne brojim pokrete jer aktivan je stalno. A da ne pričam kad nešto slatko pojedem ili popijem. Danas bili kod svekrve na ručku, ubila se u lazanjama. I jedva sjedim već na stolici, a ovaj se rasteže po cijelom trbuhu. I gledaju i čude se muž i svekrva 😂 ja se baš veselim sutra ultrazvuku nakon 2 mjeseca, i baš me zanima i kako se razvijamo i kako je položen s obzirom na te udarce. Sad opet razmještali sobicu i mislim da će ovako ostati. Jedino ne kužim kako sastaviti lampu 😂😂
Cokice, super je soba!
Arizona, grozno za frendicu, ufff, mrzim tak nesto cut, ja se ne bi nikad oporavila... Uzasss
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji