Hvala puno cure!
Ves sam ja prala sve na 60 kaj je novo kupljeno i sto sam dobila, a kasnije mislim da cu ove bijele stvari, svijetle mislim i pidjamice i ak se bas nes jako zmaze na 90 a sareno na 60. I nisam nis peglala, s ovim prascima i vesmasinama danas mislim da se ne treba 🤔 Posteljinu sam isto na 60 okrenula.

Maja kod nas je bas obrnuto, ne puste izdajalicu u bolnici i to sta kazu curke da je kolostrum jos im dovoljan ili ako ne sestre hrane na zlicu malo bar je kod nas tako u bolnici. Eventualno doma izdajalica ako imas puno mlijeka a bebi ne ide pa da se izdojis, ja to jos nisam kupila nista. Kupila sam malu aventovu bocicu natural 0 i dudicu pa budemo vidjeli sta kako, to se sve lako kupi ☺️☺️ Mina super za pregled, a Marija super za majstora i ne brini ne bu Ivek tak brzo budes vidila 😂😂🤗 btw osjecas kakve simptome da bi porod brze krenuo? Meni sve normalno nema cepa nema kontrakcija nista, da nisam ja umislila da sam trudna 🤔

💙Bartol💙
Pozdrav svim mamicama!
Samo da se javim, vidim sve neki lijepi loptasti trbuscici😊😍..
Kod mene bile jake glavobolje pa sam se javila ponovo u bolnicu, ipak je blagi potres mozga pod upitnikom jer nesmijem na snimanje (zracenje), ali beba ok, ctg uredan..moram izbjegavati mob, tv , sunce i citanje min tjedan dana i to je to.
Sad sam 38+3, nestrpljivo cekam roditi.
Samo vam svima htjedoh poslati pozitivne vibrice za friske mame i sve koje nestrpljivo cekaju svoje bebice!
Rossa samo ti odmaraj i pazi se i cuvaj snagu za porod i budi i dalje tako pozitivna 🤗😚

12.08.2018. ❤
Ami, da nije ni meni ugodno to kad bulje u trbuh .. a skužila sam da znaju bas gledati i po gradu a pogotovo i u tramvaju.. ovo za umišljeni trudnocu.. mene muž isto zeza a vremena na vriheme.. kao tko zna jel unutra beba 😁
Pred kraj sam se prestala voziti javim prijevozom.
Mina super za nalaz, da.. rekla bih da je glavica dolje da.
Proudy, mah, mah uživaj sa svojim dečkima sad kad su radovi gotovi 😊
Rossa, držim fige da budes bolje, i super je to sto je sa bebom sve ok. 😊👍odmaraj čim vise ovih par zadnjih dana..
Marija, super za majstora.. jel ti prijeti prijevremeni? Sorry nisam zapamtila možda si i rekla.
Ja sam bijelo prala na 90, a šarenu na 60 stupnjeva i obavezno peglanje., bez omekšivača, tako nam rekla patronažna..

Bok svima.. 😊
Bila i ja na pregledu jutros.. kaze mi ginic da se vise ne vidimo.. od sada u bolnicu samo na taj ctg konacno i kaze mi svaki drugi dan ?? 36+5 sam..
Osjecala sam se ko da zavrsavam skolu kad mi je rekao da se vise ne vidimo..😂
Tko zna kaj me ceka tamo na ginekologiji.. zvala sam da pitam do koliko moram doci i prije nego sam uspijela ista pitati zenska mi je isfrfljala nesto i poklopila slusalicu..😲 sta reci?
Kaze ginic da mali ima oko 3100g😍 i da sam jos zatvorena ali da moze krenuti svaki cas..a i ne mora.. radili smo probni ctg na prastaroj masini..kaze sve kak treba.. jedino mi je sad malo bed ..oprala me neka muka maloprije i bila vec 2 puta na wc-u i jos mi se mali skroz primirio taman kad mi je on dns naglasio PRATITI pokrete.. ne znam kaj bi mislila..jel me to ova izbacila iz takta ili je sve to normalno..mali otiso spavat ..?

url=https://lilypie.com]
Arizona to mi se cini puno previse svaka dva dana ako je sve u redu naravno, jesi imala kakvih problema u trudnoci pa da trebaju pratit? A za to pracenje pokreta mene samo uplašilo jos vise, ja legnem brojat konacno njega ni na mapi😤😤😤 onda pocnem paniku dizat tek i ja sam onda prestala tako radit kako su mi oni govorili nego mi je bitno da se javi ujutro popodne i predvecer kao i sta je inace i to je to i tada ja zapisem sate.

💙Bartol💙
Nisam imala nikakvih problema hvala Bogu.. ma sad mi kaze frendica koja je nedavno tu rodila u istoj bolnici da su njoj na 1. ctgu tamo u bolnici rekli da dolazi jednom tjedno ..tek pred kraj svaka 2 dana.. on dns kaze da je sve uredno kao i inace.. moguce da ce mi onda tamo bas tocnije reci.. i meni je nekako puno vec sad svaka 2 dana..s obzirom da sam zatvorena jos..
A za pokrete..bio je bas aktivan kroz jutro i sad zadnjih sat vremana mir.. panicarka sam inace..a jos i vise od prije koji tjedan...ne znam dal se koja sjeca kad sam pitala za frendicu sto znace proteini u urinu..da mi se ne javlja..ostala u bolnici..ugl..uzasno..uzasno..ali izgubila je bebu.. 2 tjedna trudna manje od mene.. sve u redu prije toga.. 😔😢 tako da me zna stvarno oprati i strah i paranoja kad se smiri..a nema neki obrazac inace po kojem bi se mogla ravnati bas..

url=https://lilypie.com]
Spavala sam 3 sata sad 😎😎
Ami, iskreno, nist ne osjecam... jos sam prestala magnezij piti pa sam mislila da ce me sad kontrakcije luoati, nista, samo mali lupa 😉💪
Rossa, ti sad lijepo odmaraj samo do kraja i bude dobro.. ipak je bio sudar i udarac u glavu, samo slusaj doktore.
Arizona, meni je isto cudno cemu ces ici svaki drugi dan. A zatvorena si jos k tome.
Meni je vanjsko usce ulozivo za cijeli prst i tek imam za 2 tjedna u bolnici pregled 😉 svaki doktor po svojem 😏

26.8. Ivan 💙💙
Molimmmmm?? 😱😱😭😭😭 Ajme jako mi je zao nisam jos nikad cula za to, znam da ti proteini znace povecani tlak ako se ne varam, uzasno nestoo. Nemoj bit u strahu, i ja sam ogroman panicar al sam si stavila u glavu samo pozitivno bolje je i za bebicu, ne znam sto reci 😭😥pretuzno..

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji