PhotoArtGirl, terminuso 😉 cestitke na ekspresnom porodu, svaka čast, uzivajte sada 😘❤️
Cokica, lijepa je sobica 😊
Cure, veceras komedija ovdje 😂 znaci trbuh me boli od smijanja.. čak sam i muzu prepričavala i oboje smo umirali na sve 😂..
super da je veselo i opušteno a to da smo većina prvototke i da nas hvata strah kako se približava je normalno .. mene nije strah ovog poslije kako ću s bebicom, niti se bojim dojenja.. a dosta ih kaže lakše se porodit, poslije su veće muke..
Što se tiče pratnji na porodu mislim da je svakako lakše kad je netko pored samo jer znaš da nisi sam (bilo muž, frendica, mama).
Moj mužić se isto premošljao ali nakon poroda je rekao da to nebi nikad propustio... I nije bio je na sva tri, 2 puta rezao vrpcu, na trećem i plakao (nemojte mu reć da sam vam rekla 😂), čak je htio i on kontakt sa bebom qli nikako mu babica nije dqla pa je bio malo tužan.
Mi imamo skok pa puno cikimo malo spavamo pa vas čitam al ne stignem pisati 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ami ne znam baš kako bi mi susjedi reagirali da imamo kokoši u dvorištu 😂😂 lako da mi donese mrtvu kokoš, spremnu za juhu i ostalo. Al živu i onda je treba zaklat, a to je valjda muž napravio kad je bio dijete, koliko se sjećam.
Noemi, tako i ja svom znam prepričavati kad se počnem smijati. Kaže opet si na klokanici. Al danas sam mu dala slobodnu večer 😁 rekla sam da može na cugu ako mi obavi po kući sve što treba. Bez pogovora je sve ekspresno napravio 😂
Photoartgirl čestitam na princu😘😘,brz oporavak ti želim, mazite se i pazite 🙂
Cokica, znas dobro muza motivirati 😋😋😎
Mina, zao mi je za tvoju sestru🙄😢
Ena i Ivy, puse vama i vasim deckicima 😘
26.8. Ivan 💙💙
Mene moj pita s kim se tipkam..kazem ja sa mamicama.. pita on kaj pisemo tu..jel ogavaram muske.. a ja onak ..neeeee o.O.
url=https://lilypie.com]
Cokica, znas dobro muza motivirati 😋😋😎
Mina, zao mi je za tvoju sestru🙄😢
Ena i Ivy, puse vama i vasim deckicima 😘
😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Večer trudnice moje! Čitam vas kroz dan i baš ste me nasmijale sa pričamo o tatama u rađaoni 😁
Photo čestitke na bebici! Uživajte!
Slikice bušica su divne, baš razmišljam o tom kako će mi nedostajati taj osjećaj bebice u trbuhu i njeno micanje a s druge strane jedva čekam da nam dođe curica i da ju grlimo!
Moram reći da sam i ja veliki paničar i mrzim čuti ružne priče, osobito u tom visokom stupnju trudnoće. Moja beba je jako mirna i isto me često love strahovi. Pa štucanje koje bude vrlo često u danu i odma mislim da nije neki problem sa pupčanom🙄 najrađe bi na uzv bila prikopčana 24/7.
Vaginalni pregledi su mi isto puno neugodniji nego dok nisam bila u drugom stanju, zadnji put sam imala i krvarenje blago kasnije. Nekako me to više psihički pogađa.
Mi smo danas nabavili kinderbet i sad samo čekam da se instalira 😊 druge stvari su spremne!
Sutra smo punih 38 tjedana i svaki dan se probudim sa mislima da je možda danas the day... boli me dosta zdjelična simfiza i čini mi se da se trbuh lagano spušta 😎
Kickne po jednom onako.. cini mi se kao da spava pa da to u snu radi 😴 mis mali..
Ne mogu vjerovati da imam jos 23 dana do termina.. to je tak brzo.. osim straha od poroda koji je ooogroman (dns sam radila bris za streptokok i kad mi je stavio ono metalno i uzimao bris bas mi je bilo mucno i opet sam pomislila-a kako ce me tek porod bez epiduralne boljeti?😢) strah me i kad ostanem sama s njim.. mislim doci ce mama u pocetku..ali kaj kad ode.. kad budemo sami.. kako cu odjednom sve znati o cemu sad nemam pojma..? Jel i vama tako ili sam samo ja takva luda da se uopce ne mogu opustiti..?😶😶😶
Tako i ja Arizona...a sto se tice pregleda kod ginica..uvijek mi je neugodno al pregrmim..super mi je sto me moja ginekologica cijelu trudnocu samo vaginalno ultrazvukom pregledavala...prste mi nije gurala hvala Bogu ...jer ovaj jedan put u bolnici mi je bas bio sok uzasan!
12.08.2018. ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji