Mina uzasno za tvoju seku.. nikad ne znas kaj reci ni kako se ponjeti kad tako nesto cujes... 😔
Ami..taman citam ovo kaj si pisala za tatu i zvoni mob..zove tata da pita kaj ima.. sav je nekak ozbiljan i u strahu.. mislim da tek on nikad ne bi mogao s nikim na porod.. mislim da mami tad nije ni palo na pamet pitat ga.. 😕
Cokica ..cekaj to s kokošom je kao za stvarno? 😂 Meni stara donjela sad kad je bila kokota od 3 kg😂..stavila ga u komade i zamrznula da je to domaci..salje njezina kolegica..to ce mi juhu napravit kad dodjem iz bolnice..kao dobro je za oporavak i nesto za mlijeko je goborila... a ja onak..😨😨

url=https://lilypie.com]
Da domaća kokosja juha nema za sta nije dobra, obozavam jeee😍 A Cokica ziva kokos u vrtu, pa to mi je san imat, nek mi nese jajca 😂😂😂 na babinje umjesto torte od pelena moze bolje ziva kokos!! 😂😂

💙Bartol💙
PHOTO čestitke na rođenju sinčića. Brsvo mama za super porod... Neka mu život bude lijep, dugačak i sretan. Želim ti brzi oporavak.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mina uzasno za tvoju seku.. nikad ne znas kaj reci ni kako se ponjeti kad tako nesto cujes… 😔
Ami..taman citam ovo kaj si pisala za tatu i zvoni mob..zove tata da pita kaj ima.. sav je nekak ozbiljan i u strahu.. mislim da tek on nikad ne bi mogao s nikim na porod.. mislim da mami tad nije ni palo na pamet pitat ga.. 😕
Cokica ..cekaj to s kokošom je kao za stvarno? 😂 Meni stara donjela sad kad je bila kokota od 3 kg😂..stavila ga u komade i zamrznula da je to domaci..salje njezina kolegica..to ce mi juhu napravit kad dodjem iz bolnice..kao dobro je za oporavak i nesto za mlijeko je goborila… a ja onak..😨😨
A valjda kod njih na selu je to tako bio običaj. Eto, ti si već dobila ali barem već u komadima. Danas se svekrva prijetila svom sinu da će mu stvarno donest kokoš kad ja rodim, ali živu 😂😂 nek oni to obave prije nego se ja vratim iz bolnice 😁
Mina baš mi je žao zbog seke 😣😣
PhotoArtGirl, terminuso 😉 cestitke na ekspresnom porodu, svaka čast, uzivajte sada 😘❤️
Cokica, lijepa je sobica 😊
Cure, veceras komedija ovdje 😂 znaci trbuh me boli od smijanja.. čak sam i muzu prepričavala i oboje smo umirali na sve 😂..
super da je veselo i opušteno a to da smo većina prvototke i da nas hvata strah kako se približava je normalno .. mene nije strah ovog poslije kako ću s bebicom, niti se bojim dojenja.. a dosta ih kaže lakše se porodit, poslije su veće muke..

Što se tiče pratnji na porodu mislim da je svakako lakše kad je netko pored samo jer znaš da nisi sam (bilo muž, frendica, mama).
Moj mužić se isto premošljao ali nakon poroda je rekao da to nebi nikad propustio... I nije bio je na sva tri, 2 puta rezao vrpcu, na trećem i plakao (nemojte mu reć da sam vam rekla 😂), čak je htio i on kontakt sa bebom qli nikako mu babica nije dqla pa je bio malo tužan.
Mi imamo skok pa puno cikimo malo spavamo pa vas čitam al ne stignem pisati 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ami ne znam baš kako bi mi susjedi reagirali da imamo kokoši u dvorištu 😂😂 lako da mi donese mrtvu kokoš, spremnu za juhu i ostalo. Al živu i onda je treba zaklat, a to je valjda muž napravio kad je bio dijete, koliko se sjećam.
Noemi, tako i ja svom znam prepričavati kad se počnem smijati. Kaže opet si na klokanici. Al danas sam mu dala slobodnu večer 😁 rekla sam da može na cugu ako mi obavi po kući sve što treba. Bez pogovora je sve ekspresno napravio 😂
Photoartgirl čestitam na princu😘😘,brz oporavak ti želim, mazite se i pazite 🙂
Cokica, znas dobro muza motivirati 😋😋😎
Mina, zao mi je za tvoju sestru🙄😢
Ena i Ivy, puse vama i vasim deckicima 😘

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji