Mene moj pita s kim se tipkam..kazem ja sa mamicama.. pita on kaj pisemo tu..jel ogavaram muske.. a ja onak ..neeeee o.O.

url=https://lilypie.com]
Cokica, znas dobro muza motivirati 😋😋😎
Mina, zao mi je za tvoju sestru🙄😢
Ena i Ivy, puse vama i vasim deckicima 😘
😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Večer trudnice moje! Čitam vas kroz dan i baš ste me nasmijale sa pričamo o tatama u rađaoni 😁
Photo čestitke na bebici! Uživajte!
Slikice bušica su divne, baš razmišljam o tom kako će mi nedostajati taj osjećaj bebice u trbuhu i njeno micanje a s druge strane jedva čekam da nam dođe curica i da ju grlimo!
Moram reći da sam i ja veliki paničar i mrzim čuti ružne priče, osobito u tom visokom stupnju trudnoće. Moja beba je jako mirna i isto me često love strahovi. Pa štucanje koje bude vrlo često u danu i odma mislim da nije neki problem sa pupčanom🙄 najrađe bi na uzv bila prikopčana 24/7.
Vaginalni pregledi su mi isto puno neugodniji nego dok nisam bila u drugom stanju, zadnji put sam imala i krvarenje blago kasnije. Nekako me to više psihički pogađa.
Mi smo danas nabavili kinderbet i sad samo čekam da se instalira 😊 druge stvari su spremne!
Sutra smo punih 38 tjedana i svaki dan se probudim sa mislima da je možda danas the day... boli me dosta zdjelična simfiza i čini mi se da se trbuh lagano spušta 😎

Kickne po jednom onako.. cini mi se kao da spava pa da to u snu radi 😴 mis mali..
Ne mogu vjerovati da imam jos 23 dana do termina.. to je tak brzo.. osim straha od poroda koji je ooogroman (dns sam radila bris za streptokok i kad mi je stavio ono metalno i uzimao bris bas mi je bilo mucno i opet sam pomislila-a kako ce me tek porod bez epiduralne boljeti?😢) strah me i kad ostanem sama s njim.. mislim doci ce mama u pocetku..ali kaj kad ode.. kad budemo sami.. kako cu odjednom sve znati o cemu sad nemam pojma..? Jel i vama tako ili sam samo ja takva luda da se uopce ne mogu opustiti..?😶😶😶
Tako i ja Arizona...a sto se tice pregleda kod ginica..uvijek mi je neugodno al pregrmim..super mi je sto me moja ginekologica cijelu trudnocu samo vaginalno ultrazvukom pregledavala...prste mi nije gurala hvala Bogu ...jer ovaj jedan put u bolnici mi je bas bio sok uzasan!

12.08.2018. ❤
Drage moje nisam vas citala, ali da se javim. Danas u 12.15 je stigao Filip. :)Dosla na pregled u bolnicu, ctg nije ocitavao nesto, vice ona meni ti se preznojavas jel tebe boli, reko boli al nije to nista, I nocas je. I zovne ona doktora, pregleda me, kaze ti si 4 prsta otvorena ajmo se poradjat. Probusi mi vodenjak, to je bilo u 11 sati. U 11.40 odem u box ukljuce mi drip, vicem ja njima u 12.10 ja vise ne mogu, mene boli, kaze ona samo disi neces ti jos, tek si legla. Ma reko meni su trudovi na minutu i traju po 3 min. Pregleda mene babica kaze dizi se odmah porod je krenuo. I u 12.15 se porodim :)
Čestitke od ❤😙 stvarno ekstra brz porod ☺

12.08.2018. ❤
Mina zao mi je zbog tvoje seke..😢
Sto se tice stucanja i ja si svasta pomislim...a pocela je i vratolomije neke nove izvodit pa se znam zabrinut sta sad radi...bas tako najbolje bi bilo da imam prijenosni ultrazvuk non stop sa sobom da ju mogu svako malo pogledat 😅
bas ste shou danas ekipo 🤣 moj muz isto ide sa mnom na porod i puno mi to znaci..

12.08.2018. ❤
I ja glasam za prijenosni uzv non stop 😃
A kaj se tice stucanja..meni bude bed kad stuca.. ne znam ni sama zasto..mislim kao da mu nije ugodno to.. 😮 i ne poskakuje mi trbuh kao sto sam citala da bude tako..nego mi onak unutra u trbuhu ide kao tik ..tik..tik.. kao da bombica neka otkucava bas mi tak prodje kroz glavu svaki put😅

url=https://lilypie.com]
Hvala curke. Zelim vam svima ovako ☺ Jos me pita dr jel se idemo poradjat? Kazem ja njemu jooj pa ja sam dosla samo na pregled, ja bih kuci pa da krene prirodno 😂😂😂 Kaze on pa krenulo je 😂😂 A starijem 27.og pune 4.god ☺ Uz dva nagona sam rodila, malo sam puknula, imam 3 vanjska i 1 unutarnji sav, ne boli, al zato kontrakcije vracanja maternice me preznojavaju 😧 Sva sreca daju mi paracetamol pa me spasi. Sretno svima!

Jutro
PhotoArtGirl super si ti to obavila, proci ce i ta bol, sad uzivaj sa svojim malim smotuljkom 😘
Ja dobro spavala, ali sam se sad morala dignit iz kreveta i pojest cokoladni puding prvi put od kada sam trudna da me tako rano glad uhvatila
Sretno svima danas na pregledima 😘
Nas je u 10.40

Jutro 😁
Isla sam par puta na wc kroz noc, ali sam uspjela zaspati svaki put...
Sretno danas na pregledima 😊😊

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji