Drage moje nisam vas citala, ali da se javim. Danas u 12.15 je stigao Filip. :)Dosla na pregled u bolnicu, ctg nije ocitavao nesto, vice ona meni ti se preznojavas jel tebe boli, reko boli al nije to nista, I nocas je. I zovne ona doktora, pregleda me, kaze ti si 4 prsta otvorena ajmo se poradjat. Probusi mi vodenjak, to je bilo u 11 sati. U 11.40 odem u box ukljuce mi drip, vicem ja njima u 12.10 ja vise ne mogu, mene boli, kaze ona samo disi neces ti jos, tek si legla. Ma reko meni su trudovi na minutu i traju po 3 min. Pregleda mene babica kaze dizi se odmah porod je krenuo. I u 12.15 se porodim :)
Čestitke od ❤😙 stvarno ekstra brz porod ☺
12.08.2018. ❤
Mina zao mi je zbog tvoje seke..😢
Sto se tice stucanja i ja si svasta pomislim...a pocela je i vratolomije neke nove izvodit pa se znam zabrinut sta sad radi...bas tako najbolje bi bilo da imam prijenosni ultrazvuk non stop sa sobom da ju mogu svako malo pogledat 😅
bas ste shou danas ekipo 🤣 moj muz isto ide sa mnom na porod i puno mi to znaci..
12.08.2018. ❤
I ja glasam za prijenosni uzv non stop 😃
A kaj se tice stucanja..meni bude bed kad stuca.. ne znam ni sama zasto..mislim kao da mu nije ugodno to.. 😮 i ne poskakuje mi trbuh kao sto sam citala da bude tako..nego mi onak unutra u trbuhu ide kao tik ..tik..tik.. kao da bombica neka otkucava bas mi tak prodje kroz glavu svaki put😅
url=https://lilypie.com]
Hvala curke. Zelim vam svima ovako ☺ Jos me pita dr jel se idemo poradjat? Kazem ja njemu jooj pa ja sam dosla samo na pregled, ja bih kuci pa da krene prirodno 😂😂😂 Kaze on pa krenulo je 😂😂 A starijem 27.og pune 4.god ☺ Uz dva nagona sam rodila, malo sam puknula, imam 3 vanjska i 1 unutarnji sav, ne boli, al zato kontrakcije vracanja maternice me preznojavaju 😧 Sva sreca daju mi paracetamol pa me spasi. Sretno svima!
Jutro
PhotoArtGirl super si ti to obavila, proci ce i ta bol, sad uzivaj sa svojim malim smotuljkom 😘
Ja dobro spavala, ali sam se sad morala dignit iz kreveta i pojest cokoladni puding prvi put od kada sam trudna da me tako rano glad uhvatila
Sretno svima danas na pregledima 😘
Nas je u 10.40
Jutro 😁
Isla sam par puta na wc kroz noc, ali sam uspjela zaspati svaki put...
Sretno danas na pregledima 😊😊
26.8. Ivan 💙💙
Dobro jutro cure , bas ste me nasmijale sa komentarima
Jučer . Ja sam toliko bila umorna da sam
Zaspala ko top . Bas sam se vagala i od predzadnjeg pregleda 11.7. Sam smršavila 2 kg , a bila sam u međuvremenu na ultrazvuku i znam da je sve ok sa bebicom jer ona dobija na kilaži . Tako da nisam zabrinuta ali eto opet mi je čudno malo, obzirom
Da jedem kao prije i sad se čak i mrvicu manje krećem jer je postalo strašno vruće .
AnaMaria pa ti si moja bas prava terminuša :) jel ti termin 11.8.?? ☺️☺️
21.08.💞🎀
Jutroo 😁
Ja evo čekam pregled na poliklinici pa se javim kasnije 😁
Hvala curke. Zelim vam svima ovako ☺ Jos me pita dr jel se idemo poradjat? Kazem ja njemu jooj pa ja sam dosla samo na pregled, ja bih kuci pa da krene prirodno 😂😂😂 Kaze on pa krenulo je 😂😂 A starijem 27.og pune 4.god ☺ Uz dva nagona sam rodila, malo sam puknula, imam 3 vanjska i 1 unutarnji sav, ne boli, al zato kontrakcije vracanja maternice me preznojavaju 😧 Sva sreca daju mi paracetamol pa me spasi. Sretno svima!
Čestitam da bar ja imam takav porod.
Mi smo još u komadu, sutra opet pregled u TA . Nadam se samo da me neće ostaviti u bolnici pošto sam prošli petak bila otvorena 3 prsta. Nemam baš kontrakcije. Tu i tamo me nešto zna stegnuti i zaboliti ali to kratko traje. Strah me samo ponovnog kopanja dole,ako bude bolilo kao zadnji put
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji