PhotoArtGirl čestitkee 😘😘🎉🎉🎉 stvarno brz porod 😁 evo odmah mi lakše kad ovako nešto pročitam 😁 i iskustvo od 6xmama 🙂
Ma ako ne bude htio šta sad, neću ga siliti. A skoro mu jučer bilo slabo kad mu je taj prijatelj rekao da je ovaj put i pupčanu prerezao. I još da je bila debela i da se nije dala 😂😂 a ovog mog mislim da je samo hladan znoj oblio.
Nivami ma prefarbat će se i ko nov biti 😁 ja sam isto prvotno mislila uzet od muža kad je bio mali i isto ga prvo prefarbati.
Photo pa čestitkeee!!! Ja bi odmah potpisala na takav scenarij i to jos za tjedan dana 😁😘uzivajte sad zajedno💪💪💪puno srece zelim! 🎉🎉
Hvala ti 6xmama na tim rijecima ipak si ih 5 do sad rodila, puno znaci. A sta s tom epizotomijom!? Dal je istina da bolje da oni zarezu nego da sam popucas? A ovo za pupcanu odmah se sjetim cure jedne kad je napisala da babica daje skare muzu da prereze vrpcu a on ih odlozi na ormaric, valjda je mislio da mu daje da ih spremi negdje😂😂😂😂
Ja dam treci put pukla sama tj pukla mi je međica skroz do_upka skoro jer ke mali imal veliku glavu, a oni kao nisu htjeli rezat kalti trecerotka pa kao ne treba pa na kraju puklo samo... Mislim da je fora u tome da te oni fino pravilno sa skarama zarezu a kad krenes sama pucat to moze bit svakak i nepravilno i u vise slokeva, pitaj Boga 🤔

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Photo pa čestitkeee!!! Ja bi odmah potpisala na takav scenarij i to jos za tjedan dana 😁😘uzivajte sad zajedno💪💪💪puno srece zelim! 🎉🎉
Hvala ti 6xmama na tim rijecima ipak si ih 5 do sad rodila, puno znaci. A sta s tom epizotomijom!? Dal je istina da bolje da oni zarezu nego da sam popucas? A ovo za pupcanu odmah se sjetim cure jedne kad je napisala da babica daje skare muzu da prereze vrpcu a on ih odlozi na ormaric, valjda je mislio da mu daje da ih spremi negdje😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂 Umirem na ovo za škare.
Ajme da, i ja bi potpisala odmah za takav porod. To bi bilo dakle sad u utorak. Može 😂
Mene čak nije toliko strah te epiziotomije nego šivanja i poslije wc i sjedenje i svašta. Čak mi se čini i kao da je meni netko rekao da bolje da oni to naprave nego da sam popucaš.
Joj sad sam opet jela lazanje i opet su vratolomije po trbuhu. Valjda mu se sviđaju 😁
PhotoArtGirl čestitkee 😘😘🎉🎉🎉 stvarno brz porod 😁 evo odmah mi lakše kad ovako nešto pročitam 😁 i iskustvo od 6xmama 🙂
Ma ako ne bude htio šta sad, neću ga siliti. A skoro mu jučer bilo slabo kad mu je taj prijatelj rekao da je ovaj put i pupčanu prerezao. I još da je bila debela i da se nije dala 😂😂 a ovog mog mislim da je samo hladan znoj oblio.
Nivami ma prefarbat će se i ko nov biti 😁 ja sam isto prvotno mislila uzet od muža kad je bio mali i isto ga prvo prefarbati.
Muz bio kod rođaka stolara, sutra ce to rijesiti, krevetic je star par godina ali ovi su ga bas unistili

Draga PHOTO , pa ti si nas sve prešišala ! Svaka čast na hrabrosti , super ste vi to obavili , E da namm je svima takav porod , bilo bi to super !! Čestitam vam i brzo nam se oporavite !!💙💙

21.08.💞🎀
Photo cestitam na bebici 😍😊😊 brzo si to rijesila😉
Ami..bas tako kako si napisala za epi.. je i meni patronazna rekla.. uzas..idemo sve u Zg.. spavat cemo kod mojih do poroda😂
6xmama ja bas svojem govorim .. znas da ti mozda ponude da prezes pupcanu.. ista reakcija ko tvoj.. hahaha... ma moj ne smije nis gledat osim u zid iza mene.. kad je trebao kod ginica 2.put doc vidjet bebu (1.put je vidio na kombiniranom kod privatnika ..normalan doktor pa mi napravio abdomninalni uzv za njega samo) ..a ovaj moj me rasirio tam na stolici da me prije pogleda vaginalno i ja si mislim..jos mu i velim da cu ic obuc gacice prije nego njega pozove.. i samo odjednom on mi stavi gel na trbuh..pozove sestru.. moj decko upada unutra..ja gola do sisa..rascetvorena doslovno na stolcu..a on siroce krene medju noge..ja vicem..di ces tamo.. vidim ga..znoji se.. ginic mu govori o bebi na ekranu ..a ovaj jadan nije vidio ni bebu ni nista..tak se zbunio s tim prizorom..😂😂izaso za pol minute van.. kaze mi poslije da nije nista dozivio i da nije znao da to bas tak izgleda..da sve bude na izvol'te😂😂😂 kad bolje razmislim..ne cudi me da je tek sad pristao ic na porod..i to znam da je vise pod prisilom😶😅😅

url=https://lilypie.com]
Arizona umirem 😂😂😂al kod nas je praksa prvo vaginalno pa se obuc i onda vanjski pratnja. Onak nije ni meni ugodno bas. A meni je tata takav, sve ga nesto strah, mislim da je njemu trenutno gore nego meni koja moram ic rodit😂😂kaze mama kad je radala seku da su mu javili jbg tad nije bilo pratnji, ona rodila u Ri a on bio 60ak km udaljen doma, da se jadnicak legnuo na krevet i pokrio s jastukom da se uplasio! Da joj je to baka pricala, pa show.

💙Bartol💙
Photo pa cestitam! Super porod, Filipu sretno i zdravo djetinjstvo 😁😁
Ami, ovo za skare komedija 😂😂😂
Arizona, jadan tvoj 😉😉
Komedije danas 😂😂

26.8. Ivan 💙💙
Pitao muž danas svoju mamu šta se kao po starinski nosi kad se ide u babinje (btw muž sad obožava riječi babinje i babinjača 😂) i kaže ona njemu živa kokoš. Kao za mamu, da se juha onda napravi. A ja umrla od smijeha kad sam zamislila da mi donesu kokoš i kako ta kokoš naganja psa po dvorištu 😂😂 jer pas mi je velik, ali je užasna kukavica i on bi pobjegao od kokoši
🐕🐔🐔🐔
Photo cestitam od srca 😘
Cokica prekrasan ti je kutak 😍
Moj ce ici sa mnom iako je govorio da nece, al sad se premislja jer mi je uz njega zbilja lakse.
Arizona zao mi je zbog prijateljice 😟
Moja seka u sub saznala da je trudna, s trecim, svi smo naravno bili presretni a danas je prokrvarila i na hitnu. Nazalost izgubila. Bas me dusa boli. Ja sam isto svoju prvu mrvicu izgubila i znam kako joj je pa mi je jos teze 😓
Joj mene Rita tako nemilosrdno udara skoro cijeli dan tako da mislim da nema smisla brojati udarce zasad 🤣

All of God’s grace in one tiny face 💟
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji