Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce25
    25. Srpanj 2018. 20:42

Draga PHOTO , pa ti si nas sve prešišala ! Svaka čast na hrabrosti , super ste  vi to obavili , E da namm je svima takav porod , bilo bi to super !! Čestitam vam i brzo nam se oporavite !!💙💙

21.08.💞🎀

Arizona
    25. Srpanj 2018. 20:53

Photo cestitam na bebici 😍😊😊 brzo si to rijesila😉
    Ami..bas tako kako si napisala za epi.. je i meni patronazna rekla.. uzas..idemo sve u Zg.. spavat cemo kod mojih do poroda😂
    6xmama ja bas svojem govorim .. znas da ti mozda ponude da prezes pupcanu.. ista reakcija ko tvoj.. hahaha... ma moj ne smije nis gledat osim u zid iza mene.. kad je trebao kod ginica 2.put doc vidjet bebu (1.put je vidio na kombiniranom kod privatnika  ..normalan doktor pa mi napravio abdomninalni uzv za njega samo) ..a ovaj moj me rasirio tam na stolici da me prije pogleda vaginalno i ja si mislim..jos mu i velim da cu ic obuc gacice prije nego njega pozove.. i samo odjednom on mi stavi gel na trbuh..pozove sestru.. moj decko upada unutra..ja gola do sisa..rascetvorena doslovno na stolcu..a on siroce krene medju noge..ja vicem..di ces tamo.. vidim ga..znoji se.. ginic mu govori o bebi na ekranu ..a ovaj jadan nije vidio ni bebu ni nista..tak se zbunio s tim prizorom..😂😂izaso za pol minute van.. kaze mi poslije da nije nista dozivio i da nije znao da to bas tak izgleda..da sve bude na izvol'te😂😂😂 kad bolje razmislim..ne cudi me da je tek sad pristao ic na porod..i to znam da je vise pod prisilom😶😅😅

url=https://lilypie.com]

ami25
    25. Srpanj 2018. 21:00

Arizona umirem 😂😂😂al kod nas je praksa prvo vaginalno pa se obuc i onda vanjski pratnja. Onak nije ni meni ugodno bas. A meni je tata takav, sve ga nesto strah, mislim da je njemu trenutno gore nego meni koja moram ic rodit😂😂kaze mama kad je radala seku da su mu javili jbg tad nije bilo pratnji, ona rodila u Ri a on bio 60ak km udaljen doma, da se jadnicak legnuo na krevet i pokrio s jastukom da se uplasio! Da joj je to baka pricala, pa show. 

💙Bartol💙

Marijaa30
    25. Srpanj 2018. 21:09

Photo pa cestitam! Super porod, Filipu sretno i zdravo djetinjstvo 😁😁
    Ami, ovo za skare komedija 😂😂😂 
    Arizona, jadan tvoj 😉😉 
    Komedije danas 😂😂

26.8. Ivan 💙💙

25. Srpanj 2018. 21:15

Pitao muž danas svoju mamu šta se kao po starinski nosi kad se ide u babinje (btw muž sad obožava riječi babinje i babinjača 😂) i kaže ona njemu živa kokoš. Kao za mamu, da se juha onda napravi. A ja umrla od smijeha kad sam zamislila da mi donesu kokoš i kako ta kokoš naganja psa po dvorištu 😂😂 jer pas mi je velik, ali je užasna kukavica i on bi pobjegao od kokoši
    🐕🐔🐔🐔

mina04
    25. Srpanj 2018. 21:35

Photo cestitam od srca 😘 
    Cokica prekrasan ti je kutak 😍
    Moj ce ici sa mnom iako je govorio da nece, al sad se premislja jer mi je uz njega zbilja lakse.
    Arizona zao mi je zbog prijateljice 😟
    Moja seka u sub saznala da je trudna, s trecim, svi smo naravno bili presretni a danas je prokrvarila i na hitnu. Nazalost izgubila. Bas me dusa boli. Ja sam isto svoju prvu mrvicu izgubila i znam kako joj je pa mi je jos teze 😓
    Joj mene Rita tako nemilosrdno udara skoro cijeli dan tako da mislim da nema smisla brojati udarce zasad 🤣

All of God’s grace in one tiny face 💟

Arizona
    25. Srpanj 2018. 21:46

Mina uzasno za tvoju seku.. nikad ne znas kaj reci ni kako se ponjeti kad tako nesto cujes... 😔

Ami..taman citam ovo kaj si pisala za tatu i zvoni mob..zove tata da pita kaj ima.. sav je nekak ozbiljan i u strahu.. mislim da tek on nikad ne bi mogao s nikim na porod.. mislim da mami tad nije ni palo na pamet pitat ga.. 😕 
    Cokica ..cekaj to s kokošom je kao za stvarno? 😂 Meni stara donjela sad kad je bila kokota od 3 kg😂..stavila ga u komade i zamrznula da je to domaci..salje njezina kolegica..to ce mi juhu napravit kad dodjem iz bolnice..kao dobro je za oporavak i nesto za mlijeko je goborila... a ja onak..😨😨

url=https://lilypie.com]

ami25
    25. Srpanj 2018. 21:53

Da domaća kokosja juha nema za sta nije dobra, obozavam jeee😍 A Cokica ziva kokos u vrtu, pa to mi je san imat, nek mi nese jajca 😂😂😂 na babinje umjesto torte od pelena moze bolje ziva kokos!! 😂😂

💙Bartol💙

ivymicek
    25. Srpanj 2018. 21:53

PHOTO čestitke na rođenju sinčića. Brsvo mama za super porod... Neka mu život bude lijep, dugačak i sretan. Želim ti brzi oporavak.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

25. Srpanj 2018. 21:56

Arizona

Mina uzasno za tvoju seku.. nikad ne znas kaj reci ni kako se ponjeti kad tako nesto cujes… 😔

Ami..taman citam ovo kaj si pisala za tatu i zvoni mob..zove tata da pita kaj ima.. sav je nekak ozbiljan i u strahu.. mislim da tek on nikad ne bi mogao s nikim na porod.. mislim da mami tad nije ni palo na pamet pitat ga.. 😕
    Cokica ..cekaj to s kokošom je kao za stvarno? 😂 Meni stara donjela sad kad je bila kokota od 3 kg😂..stavila ga u komade i zamrznula da je to domaci..salje njezina kolegica..to ce mi juhu napravit kad dodjem iz bolnice..kao dobro je za oporavak i nesto za mlijeko je goborila… a ja onak..😨😨

A valjda kod njih na selu je to tako bio običaj. Eto, ti si već dobila ali barem već u komadima. Danas se svekrva prijetila svom sinu da će mu stvarno donest kokoš kad ja rodim, ali živu 😂😂 nek oni to obave prije nego se ja vratim iz bolnice 😁
    Mina baš mi je žao zbog seke 😣😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.