Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    25. Srpanj 2018. 18:23

Lijepa sobica.. ja jos nisam nis slozila jer jos cekam vrata s mrezoooom! 
    Tnx na zeljama za frendicu.. i ja joj prva zelim da se sto prije oporavi i da kad bude spremna proba opet.. cura je predobra i predraga..❤
    Za ctg.. pretpostavljam da ce mi dati u bolnici drugi raspored kao sto mi je ova cura rekla.. ako ne morat cu postavit sto pitanja jer zaista..zasto tako cesto..a zatvorena sam.. 
    Kaj se tice babya.. isla sam sad radit rucak/veceru..malo se promeskoljio pa cu pretpostavit da je otisao spavat i da se zato malo javlja.. krenit cu ga budit za sat za svaki slucaj 😅 jadan mali kaze mi ova jedna.. nikad mu ne dam da spava.. 😶

url=https://lilypie.com]

• AnaMaria
    25. Srpanj 2018. 18:29

Cokica sobica je super ...Arizona ma odmara on malo ...ako kazes da je prije puno lupao pa umorio se ..vidjet ces kad se napapas i legnes kako ce se javljat..ne brini 😊

12.08.2018. ❤

Arizona
    25. Srpanj 2018. 18:40

Kickne po jednom onako.. cini mi se kao da spava pa da to u snu radi 😴 mis mali..

Ne mogu vjerovati da imam jos 23 dana do termina.. to je tak brzo.. osim straha od poroda koji je ooogroman (dns sam radila bris za streptokok i kad mi je stavio ono metalno i uzimao bris bas mi je bilo mucno i opet sam pomislila-a kako ce me tek porod bez epiduralne boljeti?😢) strah me i kad ostanem sama s njim.. mislim doci ce mama u pocetku..ali kaj kad ode.. kad budemo sami.. kako cu odjednom sve znati o cemu sad nemam pojma..? Jel i vama tako ili sam samo ja takva luda da se uopce ne mogu opustiti..?😶😶😶

25. Srpanj 2018. 18:47

Ja kad tako znam gurat trbuh da se pomakne, muž mi kaže da pustim dijete na miru 😂
    Sad treba sve to obrisati, složiti robicu, očistiti kolica, ima još hrpa posla, al meni nekako najbitnije da je to napokon sastavljeno. Lampu ne kužim kako stavit na zid, i još neke police treba izbušit i stavit. A danas kad sam vadila svekrvi robicu, rekla sam za neke bodije pa kako ću ja to navuć djetetu, polomit ću ga 😂 tu i tamo me uhvati neka kao panika, al brzo me prođe. Ja si sve mislim da ima još puno vremena do kraja. 

Momtobe
    25. Srpanj 2018. 18:49

Pokusat cu opet vec sam jednom pisala ali bez odgovora, pratim stalno i citam sve, 35 tjedan sam skoro 36, zanima me je li jos nekoj zaista neizdrziva bol kada radi ginekoloski pregled, vise ne znam jel to psihicki. Ginic mi kaze da ne zna kako cu onda roditi, haha, ubrzo imam opet taj pregled i vec mi sada muka, a inace stvarno jako dobro podnosim bol :((

Arizona
    25. Srpanj 2018. 18:55

Momtobe i meni ti je to mucno svaki put se preznojim..kazem ..dns kad sam vidjela da vadi i ono metalno za bris bilo mi je koma.. al ja sam inace osjetljiva i prije mi je PAPA bila muka za obavit.. samo mi govore svi da se ne smijem zgrciti..al ja ne mogu .. samo kod 2 ginica mi je pregled bio zaista ugodan ..sve ostalo..kazem uzas.. opusti se i disi.. to meni govore ..bezuspjesno.. 

25. Srpanj 2018. 18:56

Momtobe

Pokusat cu opet vec sam jednom pisala ali bez odgovora, pratim stalno i citam sve, 35 tjedan sam skoro 36, zanima me je li jos nekoj zaista neizdrziva bol kada radi ginekoloski pregled, vise ne znam jel to psihicki. Ginic mi kaze da ne zna kako cu onda roditi, haha, ubrzo imam opet taj pregled i vec mi sada muka, a inace stvarno jako dobro podnosim bol :((

Do sada mi nije bila apsolutno nikakva bol, predzadnji puta samo kad je uzimala bris je bila kao neka mala nelagoda, al ne mogu reći da me bolilo. Vidjet ću sutra na pregledu baš kako će biti pa javim. A epiduralna nije opcija za porod? 

Arizona
    25. Srpanj 2018. 19:00

Cokica tu kod mene koliko cujem izmisle da nema anesteziologa ako je kao sve u redu..ne razumijem zasto..ali eto.. dosta  zena mi se nasmijalo i reklo-ma kakva epiduralna😕 a cuj ak bas ne bum mogla izdrzat i budem morala vristat tamo valjda ce se netko smilovat..

Momtobe
    25. Srpanj 2018. 19:02

Cokica

Momtobe

Do sada mi nije bila apsolutno nikakva bol, predzadnji puta samo kad je uzimala bris je bila kao neka mala nelagoda, al ne mogu reći da me bolilo. Vidjet ću sutra na pregledu baš kako će biti pa javim. A epiduralna nije opcija za porod?

Ne znam stvarno onda u cemu je stvar je li to vise psihicke prirode a kada pomislim na porod uopce se ne bojim, a dok vidim ginica s onom spravom umirem. A ako bude bolilo bas, pristat cu na epiduralnu, to trebam jos u bolnici dogovoriti. Moze bas me zanima, jer sam primjetila da se nijedna do sada nije pozalila na to

25. Srpanj 2018. 19:11

Arizona

Cokica tu kod mene koliko cujem izmisle da nema anesteziologa ako je kao sve u redu..ne razumijem zasto..ali eto.. dosta zena mi se nasmijalo i reklo-ma kakva epiduralna😕 a cuj ak bas ne bum mogla izdrzat i budem morala vristat tamo valjda ce se netko smilovat..

A di ćeš roditi? Joj ja ne znam kako bi bez. Mislim, nisam nikad rađala, ali volim znati da ima opcija da je mogu dobiti. Pa sam s te strane nekako mirnija. Zato ne bi mogla u kadi ili na stolčiću rađat jer za to ne može epiduralna. Baš me neki dan frendica koja je nedavno rodila pitala hoću li epiduralnu, ja sam rekla sve što može samo nek daju 😂 ja inače nemam neki veliki prag boli. 
    A Momtobe, psiha je isto čudna, tako da i to sigurno ima veze. Sjećam se kad sam morala dobivati svaka 2 tjedna injekcije u guzu i kad bi sestra rekla opusti se jer ako se zgrčiš još više boli, ma nema šanse da se ja opustim, a ono boliii. Nadam se da će ti se barem smanjiti ta bol ako ne i nestati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.