Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    25. Srpanj 2018. 20:07

Cokica, lijepi kutak 😉
    Ja sam svojem rekla da ak bu prirodni mora iti sa mnom i necu cuti. A ak bu carski, ima da ceka vani pred vratima... rekel je a kaj bum ak moram 😎😎
    Al pitanje hoce li biti doma taj dan... 
    Ako nebu, kaj bum sad...samo nek sve dobro prođe.
    Mene sad nije vaginalni pregled bolio, al nije mi niti stavljala to zeljezno. Gurnula je prst i uzela poslije bris i to je to!
    Kod nas je isto sad guzva u rodilistu, lijecnici se fakat narade.. a gledala sam onaj put u TA sestre, vec su priviknute, al isto rade 100 na sat. Kod nas u VZ su vecinom dobri doktori, samo je jedna kao luda... nadam se da necu imati peh pa da bas na nju nabasem 🤨😪

26.8. Ivan 💙💙

nivami
    25. Srpanj 2018. 20:10

PhotoArtGirl

Drage moje nisam vas citala, ali da se javim. Danas u 12.15 je stigao Filip. :)Dosla na pregled u bolnicu, ctg nije ocitavao nesto, vice ona meni ti se preznojavas jel tebe boli, reko boli al nije to nista, I nocas je. I zovne ona doktora, pregleda me, kaze ti si 4 prsta otvorena ajmo se poradjat. Probusi mi vodenjak, to je bilo u 11 sati. U 11.40 odem u box ukljuce mi drip, vicem ja njima u 12.10 ja vise ne mogu, mene boli, kaze ona samo disi neces ti jos, tek si legla. Ma reko meni su trudovi na minutu i traju po 3 min. Pregleda mene babica kaze dizi se odmah porod je krenuo. I u 12.15 se porodim :)

Čestitam mama jako brzo si to odradila, malenom princu zelim dug i sretan život, tebi brz oporavak 😘 😘 💐💐💐
    Čokice sve ti je divno, sviđa mi se takav raspored 
    Arizons grozno za prijateljicu😥
    Moj je isto ovaj put odlucio da ide s menom prva dva nije bio, nadam se da ce prezivit 😂😂
    Nama danas dosao krevetic, koji nam je posudio muzev brat, a on i ebio kod nekih rođaka i bas sam tuzna kakav je, morat cemo ga piturati 

Mladamama98
    25. Srpanj 2018. 20:14

Photoartgirl čestitam 🎉🎉
    Cokice soba je 😍

6xmama
    25. Srpanj 2018. 20:17

Moj muz je bio na zadnja 2 poroda i inace je panicar, al stoicki je to podnio, oni vam ni ne vide izgon oz svoje perspektive jer su vam tik kod glave, vide samo bebu kad ju vec izvade, tak da nema potrebe da se miče van kod izgona... Zadnji put mu je babica i nudila da prereze pupcanu 😂, mos mislit, ovaj samo razrogacio oci i kao joj ne bi ja, radje vi to 🤣.... 
    Ja sam sve svoje rodila bez epiduralne i icega za bolove, zadnja dva puta dobila i drip, nisam primjetila neku razliku u jačini ili ucestalosti trudova od recimo dvoje koje dam rodila bez icega, samo sa svojim trudovima... Jedino cega sam se uvijek bojala je bila epiziotomija, koju su mi radili samo kod drugog poroda jer nisam mogla vjerovat da to ne osjetis da te neko reze, al fakat ju uopce nisam osjetila, oni ju rade na vrhuncu truda i fakat nis ne osjetis, samo toplo kak se slije krv valjda prema guzi... 
    Tak da nemojte se dat plasit unapred i rekli su ovo i ono... Sve bu ok. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    25. Srpanj 2018. 20:21

PhotoArtGirl, cestitke na ekspresnom porodu bravo 🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊!!!! 
    Maleni, dobro nam došao!!! 💙🍼

ami25
    25. Srpanj 2018. 20:23

Photo pa čestitkeee!!! Ja bi odmah potpisala na takav scenarij i to jos za tjedan dana 😁😘uzivajte sad zajedno💪💪💪puno srece zelim! 🎉🎉
    Hvala ti 6xmama na tim rijecima ipak si ih 5 do sad rodila, puno znaci. A sta s tom epizotomijom!? Dal je istina da bolje da oni zarezu nego da sam popucas? A ovo za pupcanu odmah se sjetim cure jedne kad je napisala da babica daje skare muzu da prereze vrpcu a on ih odlozi na ormaric, valjda je mislio da mu daje da ih spremi negdje😂😂😂😂 

💙Bartol💙

25. Srpanj 2018. 20:28

PhotoArtGirl čestitkee 😘😘🎉🎉🎉 stvarno brz porod 😁 evo odmah mi lakše kad ovako nešto pročitam 😁 i iskustvo od 6xmama 🙂
    Ma ako ne bude htio šta sad, neću ga siliti. A skoro mu jučer bilo slabo kad mu je taj prijatelj rekao da je ovaj put i pupčanu prerezao. I još da je bila debela i da se nije dala 😂😂 a ovog mog mislim da je samo hladan znoj oblio. 
    Nivami ma prefarbat će se i ko nov biti 😁 ja sam isto prvotno mislila uzet od muža kad je bio mali i isto ga prvo prefarbati. 

6xmama
    25. Srpanj 2018. 20:29

ami25

Photo pa čestitkeee!!! Ja bi odmah potpisala na takav scenarij i to jos za tjedan dana 😁😘uzivajte sad zajedno💪💪💪puno srece zelim! 🎉🎉
    Hvala ti 6xmama na tim rijecima ipak si ih 5 do sad rodila, puno znaci. A sta s tom epizotomijom!? Dal je istina da bolje da oni zarezu nego da sam popucas? A ovo za pupcanu odmah se sjetim cure jedne kad je napisala da babica daje skare muzu da prereze vrpcu a on ih odlozi na ormaric, valjda je mislio da mu daje da ih spremi negdje😂😂😂😂

Ja dam treci put pukla sama tj pukla mi je međica skroz do_upka skoro jer ke mali imal veliku glavu, a oni kao nisu htjeli rezat kalti trecerotka pa kao ne treba pa na kraju puklo samo... Mislim da je fora u tome da te oni fino pravilno sa skarama zarezu a kad krenes sama pucat to moze bit svakak i nepravilno i u vise slokeva, pitaj Boga 🤔

25. Srpanj 2018. 20:32

ami25

😂😂😂😂😂😂 Umirem na ovo za škare.
    Ajme da, i ja bi potpisala odmah za takav porod. To bi bilo dakle sad u utorak. Može 😂
    Mene čak nije toliko strah te epiziotomije nego šivanja i poslije wc i sjedenje i svašta. Čak mi se čini i kao da je meni netko rekao da bolje da oni to naprave nego da sam popucaš. 
    Joj sad sam opet jela lazanje i opet su vratolomije po trbuhu. Valjda mu se sviđaju 😁

nivami
    25. Srpanj 2018. 20:35

Cokica

PhotoArtGirl čestitkee 😘😘🎉🎉🎉 stvarno brz porod 😁 evo odmah mi lakše kad ovako nešto pročitam 😁 i iskustvo od 6xmama 🙂
    Ma ako ne bude htio šta sad, neću ga siliti. A skoro mu jučer bilo slabo kad mu je taj prijatelj rekao da je ovaj put i pupčanu prerezao. I još da je bila debela i da se nije dala 😂😂 a ovog mog mislim da je samo hladan znoj oblio.
    Nivami ma prefarbat će se i ko nov biti 😁 ja sam isto prvotno mislila uzet od muža kad je bio mali i isto ga prvo prefarbati.

Muz bio kod rođaka stolara, sutra ce to rijesiti, krevetic je star par godina ali ovi su ga bas unistili 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.