Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    25. Srpanj 2018. 13:44

Mina, super za pregled 😁
    Donio mi je brat s tavana robicu, stavila sam u vakuum vrecu pa smo gore odnijeli, i presortirala sam na sareno i bijelo da mozemo poceti prati. Bijelo cemo otkuhati, a sareno ne. Rekla sam da hocu sama to polako peglati i slagati. 
    Rijesila mi je mama za centralno, ipak je uspjela naci covjeka, muz od kolegice s posla ce sloziti to drugi tjedan sigurno jer je na godisnjem.  Tak da, i ak drugi tjedan odem u bolnicu, dobro bude, sve ce biti spremno. Al svakak ja i dalje molim svojeg malca da bude nutra bar do 1.8. 🙏🙏😉😁

26.8. Ivan 💙💙

• AnaMaria
    25. Srpanj 2018. 13:46

Proudmomy pozdrav 😚 mina04 super za pregled budi sretna da nije bio jos grublji ko meni 😣 Maja82  meni se cini da je rekla da ne treba ni izdajalica a ako bude potrebno da ce ti muz donjeti a da i oni imaju svoje ako bas zatreba...al ako mi bude trebalo ja cu rec da mi donesu moju izdajalicu i bocicu

12.08.2018. ❤

Yvone
    25. Srpanj 2018. 13:46

Maja, ne brini sto se tiče bočice to se ne treba nositi. Ako treba dohranjivati bebu to rade sestre u bolnici. A navodno ne daju upotrebljavati izdajalicu u bolnici. Tako sam čula od cimerice iz bolnice kojoj su dohranjivali bebu. Tamo su posvuda oni plakati za ručno izdajanje, pa mislim da to potiču. Sretno vam svima na pregledima!!! 😘😘😘😘 

nasdva
    25. Srpanj 2018. 13:49

Maja82

Cure treba li u rodiliste nosit svoju bocicu? Mislim ak ti ne ide mlijeko i to? Jel izdajalica se nosi a kaj onda - imaju svoje bocice ili?
    Ako vidite ivymicek yvonnepomagajte za Sv.Duh 😁

Ne nosiš ništa takvo njima tih prvih nekoliko dana doslovno treba nekoliko mililitara i to im daju samo ako ih tražiš. A ono malo kolostruma što si navuku tih nekoliko kapi im je dosta.

nasdva
    25. Srpanj 2018. 13:51

Cure odjeću je dovljno prat na 60°C jer je temp koja ubija mikriće

Yvone
    25. Srpanj 2018. 13:52

PPreletjela malo.... Rubia čestitke🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Sad uživajte zajedno!

SviMa puno pusica i pozdrava!!!

• Maja82
    25. Srpanj 2018. 14:18

Hvala puno cure! 
    Ves sam ja prala sve na 60 kaj je novo kupljeno i sto sam dobila, a kasnije mislim da cu ove bijele stvari, svijetle mislim i pidjamice i ak se bas nes jako zmaze na 90 a sareno na 60. I nisam nis peglala, s ovim prascima i vesmasinama danas mislim da se ne treba 🤔 Posteljinu sam isto na 60 okrenula.

ami25
    25. Srpanj 2018. 15:22

Maja kod nas je bas obrnuto, ne puste izdajalicu u bolnici i to sta kazu curke da je kolostrum jos im dovoljan ili ako ne sestre hrane na zlicu malo bar je kod nas tako u bolnici. Eventualno doma izdajalica ako imas puno mlijeka a bebi ne ide pa da se izdojis, ja to jos nisam kupila nista. Kupila sam malu aventovu bocicu natural 0 i dudicu pa budemo vidjeli sta kako, to se sve lako kupi ☺️☺️ Mina super za pregled, a Marija super za majstora i ne brini ne bu Ivek tak brzo budes vidila 😂😂🤗 btw osjecas kakve simptome da bi porod brze krenuo? Meni sve normalno nema cepa nema kontrakcija nista, da nisam ja umislila da sam trudna 🤔

💙Bartol💙

• Rossa
    25. Srpanj 2018. 15:27

Pozdrav svim mamicama!
    Samo da se javim, vidim sve neki lijepi loptasti trbuscici😊😍..
    Kod mene bile jake glavobolje pa sam se  javila ponovo u bolnicu, ipak je blagi potres mozga pod upitnikom jer nesmijem na snimanje (zracenje), ali beba ok, ctg uredan..moram izbjegavati mob, tv , sunce i citanje min tjedan dana i to je to.
    Sad sam 38+3, nestrpljivo cekam roditi.

Samo vam svima htjedoh poslati pozitivne vibrice za friske mame i sve koje nestrpljivo cekaju svoje bebice! 

• AnaMaria
    25. Srpanj 2018. 15:43

Rossa samo ti odmaraj i pazi se i cuvaj snagu za porod i budi i dalje tako pozitivna 🤗😚

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.