Noemi zaista, di se sakrila bebačica 😍😍
Nivami dal planiras ic na jos koju depilaciju pred termin? Ja se planiram narucit al kad? 😂 Najbolje kad me trudovi ulove da zovem i dođem 🤔

💙Bartol💙
mamice drage, nije me bilo par dana.
prekrasne ste sve <3
jucer sam se nanervirala u bolnici, pa mi je navecer na pregledu tlak skočio, a i bebini otkucaji su skaķali na 170. :( dr. rekla da dođem opet danas. jutros bila vadit krv, opet vezano za onu cistu. poslije sam bila na ctgu i bilo je odlično. malo sam smirenija. robica je spremna, a u petak nam stize madrac.
kod nas je običaj da prije nego ja odem u bolnicu krevetić ne smije u sobu. tako da ce nam tatica ošmirglati i obojati krevetić dok smo u bolnici.
ja puno previse kasnim za 37 tt, tek sam oprala spavaćice i sutraću spremiti torbu.
laku i mirnu noc vam zelim. p.s. kako spavate? na boku?

🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Noemi, prava fit trudnica 😉😃
Ami, da kad pocnu trudovi...ionak nebudu prvi alarmantni pa da ne dođes prerano, prvo depilacija 😉
Aknes, super da je bilo bolje na ctg. Ja pokusavam spavati na boku, podlozim se s jastukom, al se svakak probudim na leđima.
Sretno danas na pregledu tko ima 😉

26.8. Ivan 💙💙
Jutro, cure!
Sretno svima danas na pregledima, mislim da ih je dosta ak se ne varam!
Cokice, lijepa je komoda, ja ne kuzim da je kaj ukoso..
Ja nemam jos nis spremno, svu po kutijama stoji za slozit, robica ceka pranje, sve se nadam doc do 36 tj pa da cu sve to onda, a ak krene ranije 🤔...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Donro jutro duplići... Jučer sam vidjela puno lijepih bušika ali nisam stigla pisati jer je Vid puno plakao sad smo bolje ali ćemo vidjeti koliko dugo 😂. U glavi mi je ostala Natar jer je bušek baš narastao 😍😍
6xmama bravo za novi tjedan. Ak krene prije dolaze sve klokanice čistiti i prati odjeću k tebi doma da smo brzo gotove a ti mirna u bolnici 😊..
Sretno svima na pregledima i veselimo se novim ljetnim bebama.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
Ja isto još nisam počela prati i slagati robicu, čekam da mi poprave ladicu na komodi pa ću onda, ali ja imam još vremena
Sretno svima na pregledima!

Jutro
Ami noge skidam voskom, a cucicu sredim sama, strah me drugačije 🙈
Kod mene je sve spremno, ispeglano i posloženo
Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘 😘 😘

Donro jutro duplići… Jučer sam vidjela puno lijepih bušika ali nisam stigla pisati jer je Vid puno plakao sad smo bolje ali ćemo vidjeti koliko dugo 😂. U glavi mi je ostala Natar jer je bušek baš narastao 😍😍
6xmama bravo za novi tjedan. Ak krene prije dolaze sve klokanice čistiti i prati odjeću k tebi doma da smo brzo gotove a ti mirna u bolnici 😊..
Sretno svima na pregledima i veselimo se novim ljetnim bebama.
Ivymicek, dobri duh Klokanice ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro cure , evo nisam se od jučer javljala jer mi klokanicu nije dala da se ulogiram , stalno me bacalo van , ali svejedno sam vas naravno čitala :)
Vidila sam jučer puno fit mamica i prekrasnih trbuščića , sve ste redom predivne . Stvarno nema ništa ljepše od žene koja nosi jos jedan dragocjen zivot u sebi 💞
I kod mene je sve većinom spremno , upravo stavila susit dekicu zadnji i sad ću jos staviti navlaka od autosjedalice oprat i to je tooooo. Sve je čisto , oprano i opeglano ali u ormarima. Nisam stavljala jos posteljinu ITd jer si sve računam da se to i stigne kad rodim :)

21.08.💞🎀
Jutro, evo nam svima jos jedan dan manje za upoznat nase bebace🤗🤗 Nivami, ja ne znam kako cu se depilirat sama hahah, posto nisam dugo a tesko mi je otusirat se s tim trbuhom a zaista ne bi da me diraju u bolnici ak ne trebaju. Ja cu danas lagani pocet s robicom, ima toga dosta tako da ce potrajat malo.

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji