Donro jutro duplići... Jučer sam vidjela puno lijepih bušika ali nisam stigla pisati jer je Vid puno plakao sad smo bolje ali ćemo vidjeti koliko dugo 😂. U glavi mi je ostala Natar jer je bušek baš narastao 😍😍
6xmama bravo za novi tjedan. Ak krene prije dolaze sve klokanice čistiti i prati odjeću k tebi doma da smo brzo gotove a ti mirna u bolnici 😊..
Sretno svima na pregledima i veselimo se novim ljetnim bebama.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro
Ja isto još nisam počela prati i slagati robicu, čekam da mi poprave ladicu na komodi pa ću onda, ali ja imam još vremena
Sretno svima na pregledima!
Jutro
Ami noge skidam voskom, a cucicu sredim sama, strah me drugačije 🙈
Kod mene je sve spremno, ispeglano i posloženo
Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘 😘 😘
Donro jutro duplići… Jučer sam vidjela puno lijepih bušika ali nisam stigla pisati jer je Vid puno plakao sad smo bolje ali ćemo vidjeti koliko dugo 😂. U glavi mi je ostala Natar jer je bušek baš narastao 😍😍
6xmama bravo za novi tjedan. Ak krene prije dolaze sve klokanice čistiti i prati odjeću k tebi doma da smo brzo gotove a ti mirna u bolnici 😊..
Sretno svima na pregledima i veselimo se novim ljetnim bebama.
Ivymicek, dobri duh Klokanice ❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro cure , evo nisam se od jučer javljala jer mi klokanicu nije dala da se ulogiram , stalno me bacalo van , ali svejedno sam vas naravno čitala :)
Vidila sam jučer puno fit mamica i prekrasnih trbuščića , sve ste redom predivne . Stvarno nema ništa ljepše od žene koja nosi jos jedan dragocjen zivot u sebi 💞
I kod mene je sve većinom spremno , upravo stavila susit dekicu zadnji i sad ću jos staviti navlaka od autosjedalice oprat i to je tooooo. Sve je čisto , oprano i opeglano ali u ormarima. Nisam stavljala jos posteljinu ITd jer si sve računam da se to i stigne kad rodim :)
21.08.💞🎀
Jutro, evo nam svima jos jedan dan manje za upoznat nase bebace🤗🤗 Nivami, ja ne znam kako cu se depilirat sama hahah, posto nisam dugo a tesko mi je otusirat se s tim trbuhom a zaista ne bi da me diraju u bolnici ak ne trebaju. Ja cu danas lagani pocet s robicom, ima toga dosta tako da ce potrajat malo.
💙Bartol💙
Jutro cure , evo nisam se od jučer javljala jer mi klokanicu nije dala da se ulogiram , stalno me bacalo van , ali svejedno sam vas naravno čitala :)
Vidila sam jučer puno fit mamica i prekrasnih trbuščića , sve ste redom predivne . Stvarno nema ništa ljepše od žene koja nosi jos jedan dragocjen zivot u sebi 💞
I kod mene je sve većinom spremno , upravo stavila susit dekicu zadnji i sad ću jos staviti navlaka od autosjedalice oprat i to je tooooo. Sve je čisto , oprano i opeglano ali u ormarima. Nisam stavljala jos posteljinu ITd jer si sve računam da se to i stigne kad rodim :)
I kod mene je u ormaru, krevetic jos nije ni dosao to ce muz pripremiti kad ja rodim
Jutro, evo nam svima jos jedan dan manje za upoznat nase bebace🤗🤗 Nivami, ja ne znam kako cu se depilirat sama hahah, posto nisam dugo a tesko mi je otusirat se s tim trbuhom a zaista ne bi da me diraju u bolnici ak ne trebaju. Ja cu danas lagani pocet s robicom, ima toga dosta tako da ce potrajat malo.
Nista mi ne govori danas me čeka nemoguca misija i nadam se da cu uspijeti
Dobro jutro cure!
Ja sam ti bila na depilaciji sa 38+4. To mi se nekak cinilo dovoljno kasno, a taman prije pregleda ovog zadnjeg u ta. Lakse mi je da me netko drugi definitivno.
Jutroo 😁😁
Lijepa fit bušica jučer još bila 😍
Joj Nivami i Ami, znam kako vam je, i mene to čeka danas. Sutra pregled pa za vikend idemo na more, a ja već jedva uđem u kadu 😣
Sretno na pregledima danas, javite se 😁😘
Sortiraj odgovore
Najstariji