Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    25. Srpanj 2018. 08:13

Donro jutro duplići... Jučer sam vidjela puno lijepih bušika ali nisam stigla pisati jer je Vid puno plakao sad smo bolje ali ćemo vidjeti koliko dugo 😂. U glavi mi je ostala Natar jer je bušek baš narastao 😍😍
    6xmama bravo za novi tjedan. Ak krene prije dolaze sve klokanice čistiti i prati odjeću k tebi doma da smo brzo gotove a ti mirna u bolnici 😊..
    Sretno svima na pregledima i veselimo se novim ljetnim bebama.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamama98
    25. Srpanj 2018. 08:41

Jutro
    Ja isto još nisam počela prati i slagati robicu, čekam da mi poprave ladicu na komodi pa ću onda, ali ja imam još vremena
    Sretno svima na pregledima!

nivami
    25. Srpanj 2018. 08:48

Jutro 
    Ami noge skidam voskom, a cucicu sredim sama, strah me drugačije 🙈 
    Kod mene je sve spremno, ispeglano i posloženo
    Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘 😘 😘 

6xmama
    25. Srpanj 2018. 08:57

ivymicek

Donro jutro duplići… Jučer sam vidjela puno lijepih bušika ali nisam stigla pisati jer je Vid puno plakao sad smo bolje ali ćemo vidjeti koliko dugo 😂. U glavi mi je ostala Natar jer je bušek baš narastao 😍😍
    6xmama bravo za novi tjedan. Ak krene prije dolaze sve klokanice čistiti i prati odjeću k tebi doma da smo brzo gotove a ti mirna u bolnici 😊..
    Sretno svima na pregledima i veselimo se novim ljetnim bebama.

Ivymicek, dobri duh Klokanice ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Sunce25
    25. Srpanj 2018. 09:14

Jutro cure , evo nisam se od jučer javljala jer mi klokanicu nije dala da se ulogiram , stalno me bacalo van , ali svejedno sam vas naravno čitala :) 
    Vidila sam jučer puno fit mamica i prekrasnih trbuščića , sve ste redom predivne . Stvarno nema ništa ljepše od žene koja nosi jos jedan dragocjen zivot u sebi 💞
    I kod mene je sve većinom spremno , upravo stavila susit dekicu zadnji i sad ću jos staviti navlaka od autosjedalice oprat i to je tooooo. Sve je čisto , oprano i opeglano ali u ormarima. Nisam stavljala jos posteljinu ITd jer si sve računam da se to i stigne kad rodim :) 

21.08.💞🎀

ami25
    25. Srpanj 2018. 09:34

Jutro, evo nam svima jos jedan dan manje za upoznat nase bebace🤗🤗 Nivami, ja ne znam kako cu se depilirat sama hahah, posto nisam dugo a tesko mi je otusirat se s tim trbuhom a zaista ne bi da me diraju u bolnici ak ne trebaju. Ja cu danas lagani pocet s robicom, ima toga dosta tako da ce potrajat malo. 

💙Bartol💙

nivami
    25. Srpanj 2018. 09:34

Sunce25

Jutro cure , evo nisam se od jučer javljala jer mi klokanicu nije dala da se ulogiram , stalno me bacalo van , ali svejedno sam vas naravno čitala :)
    Vidila sam jučer puno fit mamica i prekrasnih trbuščića , sve ste redom predivne . Stvarno nema ništa ljepše od žene koja nosi jos jedan dragocjen zivot u sebi 💞
    I kod mene je sve većinom spremno , upravo stavila susit dekicu zadnji i sad ću jos staviti navlaka od autosjedalice oprat i to je tooooo. Sve je čisto , oprano i opeglano ali u ormarima. Nisam stavljala jos posteljinu ITd jer si sve računam da se to i stigne kad rodim :)

I kod mene je u ormaru, krevetic jos nije ni dosao to ce muz pripremiti kad ja rodim

nivami
    25. Srpanj 2018. 09:36

ami25

Jutro, evo nam svima jos jedan dan manje za upoznat nase bebace🤗🤗 Nivami, ja ne znam kako cu se depilirat sama hahah, posto nisam dugo a tesko mi je otusirat se s tim trbuhom a zaista ne bi da me diraju u bolnici ak ne trebaju. Ja cu danas lagani pocet s robicom, ima toga dosta tako da ce potrajat malo.

Nista mi ne govori danas me čeka nemoguca misija i nadam se da cu uspijeti

• Maja82
    25. Srpanj 2018. 09:56

ami25

Dobro jutro cure!
    Ja sam ti bila na depilaciji sa 38+4. To mi se nekak cinilo dovoljno kasno, a taman prije pregleda ovog zadnjeg u ta. Lakse mi je da me netko drugi definitivno. 

25. Srpanj 2018. 09:58

Jutroo 😁😁
    Lijepa fit bušica jučer još bila 😍
    Joj Nivami i Ami, znam kako vam je, i mene to čeka danas. Sutra pregled pa za vikend idemo na more, a ja već jedva uđem u kadu 😣
    Sretno na pregledima danas, javite se 😁😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.