Issa sretno na pregledu!!! Javi se obavezno🙏🤗 Noemi budemo vidjeli. Kak se to njima tako sviđa da su se zalegli?🤔 Ja bi isto trebala krenut s pranjem i peglanjem robice, kod mene jos ima jako puno vremena ocito 😁ja cekam dok se ne okrene, ne radim nista 😂😂😂
💙Bartol💙
AnaMaria divna 😍😍 i super ti je haljinica
Sretno na pregledima sutra svima 😘😘
Mi smo sad došli od prijatelja, išli smo u posjetu bebici ❤️ ima malo manje od 2 mjeseca i tako puno kosice, divno 😍😍
Ja u četvrtak na pregled i napokon uzv, nakon skoro 2 mjeseca. I baš me zanima što mi je desno malo gore od pupka jer me tu zna baš zabolit. I uvijek na istom mjestu. Sad me maloprije baš jako. Ja imam osjećaj da on stoji nekako popreko, a na tom zadnjem uzv je rekla da je glavom dolje.
Joj Marija, ti glupi majstori. Sjećam se da smo baš negdje u isto vrijeme krenule s tim centralnim i da su nama u tri dana bili gotovi. Držim 🤞🤞 da se to riješi prije nego Ivek dođe 😘😘 mi sad još samo čekamo čovjeka za pvc vrata. Ali to nam nije hitno jer su stražnja vrata. A što se tiče robice, rasporedila sam mami i svekrvi i to će ovih dana biti oprano, popeglano i onda samo složit
Noemi, ti si mi isto sva fit trudnica! 😍 i ne zgleda opce busko ko da je 37 tt...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Vecer...
Koliko divnih mama i buša, sve ste fit i lijepe 😘😘😍😍
Čokica i Marija super sobe, konode i dodaci😍😍😍, s njih dvoje sam imala baby komodu, a sad imam veliku u svojoj sobi pa je polovina bebina
Ja sam veceras odradila jednu dobru šetnju i iza toga malo peglala pa se nadam da cu veceras spavati
Sutra me ceka depilacija, u četvrtak kontrola
Noemi di je trbica?! Pa super izgledas bas je mala loptica!
Znaci nema ko nije dobio zivcani slom s majstorima... 😣 uzas! Drzim fige da bar tad budu brzi kad se udostoje doc.
Sretno sutra na pregledima!
Noemi zaista, di se sakrila bebačica 😍😍
Nivami dal planiras ic na jos koju depilaciju pred termin? Ja se planiram narucit al kad? 😂 Najbolje kad me trudovi ulove da zovem i dođem 🤔
💙Bartol💙
mamice drage, nije me bilo par dana.
prekrasne ste sve <3
jucer sam se nanervirala u bolnici, pa mi je navecer na pregledu tlak skočio, a i bebini otkucaji su skaķali na 170. :( dr. rekla da dođem opet danas. jutros bila vadit krv, opet vezano za onu cistu. poslije sam bila na ctgu i bilo je odlično. malo sam smirenija. robica je spremna, a u petak nam stize madrac.
kod nas je običaj da prije nego ja odem u bolnicu krevetić ne smije u sobu. tako da ce nam tatica ošmirglati i obojati krevetić dok smo u bolnici.
ja puno previse kasnim za 37 tt, tek sam oprala spavaćice i sutraću spremiti torbu.
laku i mirnu noc vam zelim. p.s. kako spavate? na boku?
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Noemi, prava fit trudnica 😉😃
Ami, da kad pocnu trudovi...ionak nebudu prvi alarmantni pa da ne dođes prerano, prvo depilacija 😉
Aknes, super da je bilo bolje na ctg. Ja pokusavam spavati na boku, podlozim se s jastukom, al se svakak probudim na leđima.
Sretno danas na pregledu tko ima 😉
26.8. Ivan 💙💙
Jutro, cure!
Sretno svima danas na pregledima, mislim da ih je dosta ak se ne varam!
Cokice, lijepa je komoda, ja ne kuzim da je kaj ukoso..
Ja nemam jos nis spremno, svu po kutijama stoji za slozit, robica ceka pranje, sve se nadam doc do 36 tj pa da cu sve to onda, a ak krene ranije 🤔...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji