Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 15:59

Noemi, jos se stigne okrenuti... a nije ni polozaj glavicom dolje garancija za prirodni porod, najbitnije sa sve dobro prođe 😉
    Cokica, lijepi je natpis, nek bude na zidu... a za komodu ne vidim da stoji ukoso, al ti vidis bolje. Probajte podloziti s necim.
    Moja komoda je srpski proizvod, za sad sluzi za moje stvari. I taman tu ispred nje ce ici kinderbet. Moraju ga dovesti. 

26.8. Ivan 💙💙

24. Srpanj 2018. 16:10

Ma ladice su sve na koso, ne vidi se toliko na slici koliko uživo. I sve će mi biti nekako baš na knap, al do proljeća će morat ostat tako. Meni je isto svekrva nudila od muža krevetić, a ja sam htjela da mi kupimo nama novi. Na kraju smo si mi kupili polovni, a ovaj će biti kod nje. Ionako će morat negdje spavat kad bude kod nje. Još mi treba putni za kod mojih. Vidim ja kod tebe Marija sve spremno, i kolica i sve 🙂 moja su još u najlonu. Sad treba sve to početi čistiti i slagati, a meni se taaaako ništa ne da 😣 idući tjedan će čekati sve😂 nadam se da ćemo uspjet za vikend barem malo na more i okupati se. Ko da ne živim na moru 😣

ami25
    24. Srpanj 2018. 16:14

Danas nam je dan trbuscica😍😍😍❤️❤️
    Noemi sta kaze dr za zadak? Jel ti spominjao sta? Iskreno nisam osjetila neko okretanje, al sad lupa na sve strane pa vise ne mogu raspoznat jel ruka noga lakat.. 2 cm vec pa to je super moglo bi to brzo da upoznate svoju curicu 💪💪😍😍
    Cokica i meni kutak izgleda odlicnooo, i puno mjesta na komodici super, mozda je to sad u trudnoci da sve mora biti savrseno😍😍
    Marija sta se tice kindaca iskoristite vi to ak ima on, i mi imamo neki s posudbe stariji kojem ta podnica malko steka al posluzit ce! Bolje van je te novcice utuc za bebaca na nesto drugo. Meni frendica ima kindač star 40 god bavi se decoupage i divno ga je ukrasila. A i tvoj kutak je vec sad prekrasan a vidim i koferčić spremno čeka😂💪💪neka neka.. 
    Natar tebi svaka čast s twinsicima za spavanje, kretanje po vrucini itd 🤗

💙Bartol💙

• AnaMaria
    24. Srpanj 2018. 17:18

Noemi nadam se da ce se vec na sljedecem pregledu bebica okrenuti ...Cokica komoda je lijepa i ne vidi se ovak da su ladice ukoso..al mozda se mora bas na milimetar nest namjestit..znaju bit tak zeznuti neki ormarici..Marija i tvoja komoda mi je super a za krevetic te potpuno razumijem..al sad iskoristi taj koji imate...i mislim da imamo ista kolica Bebetto Holand?

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    24. Srpanj 2018. 17:34

Kad danas ima puno slikica evo i nas dvije 😊

12.08.2018. ❤

Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 17:36

Imate pravo kaj se tice krevetica, to je usteda od 100€ negdje... budem se valjda priviknula na boju.
    AnaMaria, da iste imamo 😎 u te sam se zaljubila na prvi pogled 😍😍

26.8. Ivan 💙💙

Noemi
    24. Srpanj 2018. 17:41

Ami kaže da je moguće al da su svakim danom šanse sve manje.. i da ću bas osjetit ako se to dogodi.. znala sam i bez uzv da se nije okrenula jer joj osjećam dolje nogice.. samo 3 % beba se radja na zadak.. ja sam se pripremila psihički na carski jer bi to moglo uskoro krenuti.. držim fige da se tvoj bebač okrene 😁🤞
    Marija imamo sličnu komodu.. naša sobica je pri kraju pa ću pofotkat kad sve uredimo i stavimo posteljinu.. 
    Anamarija lijepi i okrugli trbuh 😉 a ti fit trudnica 👍

Rubia
    24. Srpanj 2018. 17:42

Hvala cure na zeljama... svima vam od srca zelim dobre i lagane porode... 😘😘
    Mi se upoznajemo, navlacimo mlijeko, muce nas bradavice ali nema odustajanja... 
    Vidjela sam fine stomacice... puse svima 😘😘😘

ami25
    24. Srpanj 2018. 18:04

AnaMaria izgledas bas divno u toj haljinicii Noemi da to za okret bi bas u ovim tjednima se jako osjetilo zato kazem da ja zaista nisam neku vratolomiju osjetila osim boksackih standardnih udaraca a to nije to..Ma kako god pomirila sam se pregled mi je 3.8 i bas jedva cekam da cujem sto kazu,iskreno ja bi da krene pomalo za nekih tjedan dana evo dok pripremim svu robicu hahaha, skromna sam! Zato super sta si vec malo otvorena brzo ce to,a i meni je dr rekao to sta i Marija kaze,nema garancije za prirodan porod i da je na glavicu. 

💙Bartol💙

Isssa
    24. Srpanj 2018. 18:35

Ajme cure koji lijepi trbuščići, prave fit trudnice 😀
    Svima nam se lagano bliži kraj 😀
    Vidim da ste sve spremne kaj se tiče opreme, kolica, kindač, komodice i sve ostalo, mi smo sve pripremili, robica je oprana, speglana i u vakum vreću pospremljena, još mi je ostalo par pidžamica oprati i to je to.
    Kofer za bolnicu je spreman pošto sam na strogom mirovanju, nikad se nezna 😏, može krenuti kad god 😀, jedino nam fale još pelene i kadica, ali to se stigne 😀
    Kaj se tiče kolica mi smo riskirali i naručili iz DE bez da smo ih vidjeli i oduševljena sam 😀, imamo još klasična naslijeđena sa košarom a ova su praktična za pedijatra, dućan i slično 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.