Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamama98
    24. Srpanj 2018. 15:20

Natar kod tebe samo buša raste 😍
    Maja lijepa buša 😍, još malo i tu je 
    Cokica super sto se soba privodi kraju, slikaj kad bude gotovo
    Marija 😍😍
    Ami i kod tebe samo buša 😍😍
    Noemi super da je sve Oke i držim fige da se beba okrene 🤞🏻

24. Srpanj 2018. 15:45

I još lijepih bušica ❤️❤️😍 Ami baš ko loptica 😍 
    Marija napokon i ti dočekala vrijeme bez zabrane 😁 nemoj sad odmah samo čistit cijeli dan 😂
    I super za preglede 🙂🙂
    Evo i komoda sastavljena i sad sam tako, ah, ne znam ni opisat. Ljuta, tužna... Toliko para, a sva nekako na koso stoji, sve mi bode oči, al sad što je tu je. Pa ti kupuj hrvatski proizvod. Evo slike tog dijela sobice. Ima tu još posla, ali je sad barem sve sastavljeno

natar
    24. Srpanj 2018. 15:49

Maja, Marija, Ami preslatke buse, prugice su in 😍😍 Ali ami, ti si stvarno fit, samo loptu s bebacem imas 😍😍
    Ja dobivam cca 1kg tjedno zadnjih 2 mjeseca, mislim da preko 90% toga ide u trbuh i vec mi postaje malo tesko i namjestiti se.. Kao nasukani kit sam 🙈 Bez banana jastuka spavanje nije opcija 😂😂
    Cokica uslikaj nam kad sve bude spremno 😊 Moj dragi i ja smo jedni od tih frikova koji obozavaju slagati mamjestaj. Ove godine za njegov rockas smo slagali veliki ormar. Kaze on najbolji rockas ikada 🙈😂
    Romana sretno s tlakom i sretno kada krene 😘😘
    Marija super za pregledi i zatvorenost, sad kad krene generalka nema stajanja 🎊🎊🎊
    Noemi 👍👌 za pregled!
    😘😘😘😘😘 svima

• Maja82
    24. Srpanj 2018. 15:50

Cokica ne vidi se nis da je nakoso. Ta mi je super jel to adax? Cini mi se dosta mjesta da ima u ladicama sto ce ti sigurno trebat! Moja ima sam dve ladice iz ikee to mi je bas bio minus al ajd..
    Naljepnica bas pase kaj te briga nemoj micat. Ja si isto planiram kupit neke na ebayu al nisam jos odlucila kaj bi ima ih bas slatkih

Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 15:59

Noemi, jos se stigne okrenuti... a nije ni polozaj glavicom dolje garancija za prirodni porod, najbitnije sa sve dobro prođe 😉
    Cokica, lijepi je natpis, nek bude na zidu... a za komodu ne vidim da stoji ukoso, al ti vidis bolje. Probajte podloziti s necim.
    Moja komoda je srpski proizvod, za sad sluzi za moje stvari. I taman tu ispred nje ce ici kinderbet. Moraju ga dovesti. 

26.8. Ivan 💙💙

24. Srpanj 2018. 16:10

Ma ladice su sve na koso, ne vidi se toliko na slici koliko uživo. I sve će mi biti nekako baš na knap, al do proljeća će morat ostat tako. Meni je isto svekrva nudila od muža krevetić, a ja sam htjela da mi kupimo nama novi. Na kraju smo si mi kupili polovni, a ovaj će biti kod nje. Ionako će morat negdje spavat kad bude kod nje. Još mi treba putni za kod mojih. Vidim ja kod tebe Marija sve spremno, i kolica i sve 🙂 moja su još u najlonu. Sad treba sve to početi čistiti i slagati, a meni se taaaako ništa ne da 😣 idući tjedan će čekati sve😂 nadam se da ćemo uspjet za vikend barem malo na more i okupati se. Ko da ne živim na moru 😣

ami25
    24. Srpanj 2018. 16:14

Danas nam je dan trbuscica😍😍😍❤️❤️
    Noemi sta kaze dr za zadak? Jel ti spominjao sta? Iskreno nisam osjetila neko okretanje, al sad lupa na sve strane pa vise ne mogu raspoznat jel ruka noga lakat.. 2 cm vec pa to je super moglo bi to brzo da upoznate svoju curicu 💪💪😍😍
    Cokica i meni kutak izgleda odlicnooo, i puno mjesta na komodici super, mozda je to sad u trudnoci da sve mora biti savrseno😍😍
    Marija sta se tice kindaca iskoristite vi to ak ima on, i mi imamo neki s posudbe stariji kojem ta podnica malko steka al posluzit ce! Bolje van je te novcice utuc za bebaca na nesto drugo. Meni frendica ima kindač star 40 god bavi se decoupage i divno ga je ukrasila. A i tvoj kutak je vec sad prekrasan a vidim i koferčić spremno čeka😂💪💪neka neka.. 
    Natar tebi svaka čast s twinsicima za spavanje, kretanje po vrucini itd 🤗

💙Bartol💙

• AnaMaria
    24. Srpanj 2018. 17:18

Noemi nadam se da ce se vec na sljedecem pregledu bebica okrenuti ...Cokica komoda je lijepa i ne vidi se ovak da su ladice ukoso..al mozda se mora bas na milimetar nest namjestit..znaju bit tak zeznuti neki ormarici..Marija i tvoja komoda mi je super a za krevetic te potpuno razumijem..al sad iskoristi taj koji imate...i mislim da imamo ista kolica Bebetto Holand?

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    24. Srpanj 2018. 17:34

Kad danas ima puno slikica evo i nas dvije 😊

12.08.2018. ❤

Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 17:36

Imate pravo kaj se tice krevetica, to je usteda od 100€ negdje... budem se valjda priviknula na boju.
    AnaMaria, da iste imamo 😎 u te sam se zaljubila na prvi pogled 😍😍

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI