Ami kaže da je moguće al da su svakim danom šanse sve manje.. i da ću bas osjetit ako se to dogodi.. znala sam i bez uzv da se nije okrenula jer joj osjećam dolje nogice.. samo 3 % beba se radja na zadak.. ja sam se pripremila psihički na carski jer bi to moglo uskoro krenuti.. držim fige da se tvoj bebač okrene 😁🤞
Marija imamo sličnu komodu.. naša sobica je pri kraju pa ću pofotkat kad sve uredimo i stavimo posteljinu..
Anamarija lijepi i okrugli trbuh 😉 a ti fit trudnica 👍

Hvala cure na zeljama... svima vam od srca zelim dobre i lagane porode... 😘😘
Mi se upoznajemo, navlacimo mlijeko, muce nas bradavice ali nema odustajanja...
Vidjela sam fine stomacice... puse svima 😘😘😘

AnaMaria izgledas bas divno u toj haljinicii Noemi da to za okret bi bas u ovim tjednima se jako osjetilo zato kazem da ja zaista nisam neku vratolomiju osjetila osim boksackih standardnih udaraca a to nije to..Ma kako god pomirila sam se pregled mi je 3.8 i bas jedva cekam da cujem sto kazu,iskreno ja bi da krene pomalo za nekih tjedan dana evo dok pripremim svu robicu hahaha, skromna sam! Zato super sta si vec malo otvorena brzo ce to,a i meni je dr rekao to sta i Marija kaze,nema garancije za prirodan porod i da je na glavicu.

💙Bartol💙
Ajme cure koji lijepi trbuščići, prave fit trudnice 😀
Svima nam se lagano bliži kraj 😀
Vidim da ste sve spremne kaj se tiče opreme, kolica, kindač, komodice i sve ostalo, mi smo sve pripremili, robica je oprana, speglana i u vakum vreću pospremljena, još mi je ostalo par pidžamica oprati i to je to.
Kofer za bolnicu je spreman pošto sam na strogom mirovanju, nikad se nezna 😏, može krenuti kad god 😀, jedino nam fale još pelene i kadica, ali to se stigne 😀
Kaj se tiče kolica mi smo riskirali i naručili iz DE bez da smo ih vidjeli i oduševljena sam 😀, imamo još klasična naslijeđena sa košarom a ova su praktična za pedijatra, dućan i slično 😀

Imate pravo kaj se tice krevetica, to je usteda od 100€ negdje… budem se valjda priviknula na boju.
AnaMaria, da iste imamo 😎 u te sam se zaljubila na prvi pogled 😍😍
I meni su se svidjela na prvu 🤗😍

12.08.2018. ❤
Romana i Maja sretno vam! Vi ste na redu ovaj tjedan ☺ Ja ujutro na kontrolu u bolnicu opet. Proletio tjedan nisam se ni okrenula. Nocas su me kontrakcije probudile a i danas cijeli dan po malo. Vidjet cemo sto ce biti na pregledu sutra. Divni trbuscici 😊 Sretno svima s pregledima tko ide sutra!

I ja jos imam robice za opeglati..i jos otic do lesnine po neke sitnice...a sad ak stignem.ok ak ne opet ok bude se naknadno ispeglalo/kupilo

12.08.2018. ❤
Pricala sam za problem s majstorom za centralno grijanje. Sad ta budala koja je 2 mjeseca obecavala, a moji kaj su mu vjerovali, ja sam znala da lik laze, nebu dosel. I saznala sam da jedan decko kaj je isel sa mnom u os u razred ima firmu za centralno i zvala sam ga danas, dosao je i moze poceti raditi negde od sredine 8.mj do kraja mjeseca. Rekla sam da bum popizdila. Meni taman termin. Sad se iskreno nadam da bu se to napravilo jos kad bum ja doma il u rađaoni. Nebi htjela da mi lupaju po kuci kad dođemo s bolnice il bu mali tjedan dana.
To je zato jer sam slusala roditelje, oni misle da su ljudi posteni. Nisu!

26.8. Ivan 💙💙
Marija, zao mi je radi majstora.. većina su muljatori i ne drže se rokova.. imali smo adaptaciju stana godinu dana i bili smo ludi od majstora svih vrsta 😏 tim gore sto su ovi kvalitetni otišli vani Radit i onda se ovi tu bahate i dirigiraju pravila..
Photoartgirl, sretno na pregledu 😊
Ami, Marija u pravu ste kad kažete da ni položaj glavicom nije garancija za prirodni tako kako god bude.. a bit će dobro 😊
Meni je dr opisala da bi taj bebin okret bio bas turbulentan i osjetio bi se i trbuh bi se izobličio.. tako da ćeš osjetit ako se okrene..
Mi smo sve kupili i oprali i popeglali.. nekako sam
Morala požuriti a sve do 35 tj sam govorila ma ima vremena ja sam bezonaza dolje još ću prenijeti al sad može bilo kada..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji