Imate pravo kaj se tice krevetica, to je usteda od 100€ negdje… budem se valjda priviknula na boju.
AnaMaria, da iste imamo 😎 u te sam se zaljubila na prvi pogled 😍😍
I meni su se svidjela na prvu 🤗😍
12.08.2018. ❤
Romana i Maja sretno vam! Vi ste na redu ovaj tjedan ☺ Ja ujutro na kontrolu u bolnicu opet. Proletio tjedan nisam se ni okrenula. Nocas su me kontrakcije probudile a i danas cijeli dan po malo. Vidjet cemo sto ce biti na pregledu sutra. Divni trbuscici 😊 Sretno svima s pregledima tko ide sutra!
I ja jos imam robice za opeglati..i jos otic do lesnine po neke sitnice...a sad ak stignem.ok ak ne opet ok bude se naknadno ispeglalo/kupilo
12.08.2018. ❤
Pricala sam za problem s majstorom za centralno grijanje. Sad ta budala koja je 2 mjeseca obecavala, a moji kaj su mu vjerovali, ja sam znala da lik laze, nebu dosel. I saznala sam da jedan decko kaj je isel sa mnom u os u razred ima firmu za centralno i zvala sam ga danas, dosao je i moze poceti raditi negde od sredine 8.mj do kraja mjeseca. Rekla sam da bum popizdila. Meni taman termin. Sad se iskreno nadam da bu se to napravilo jos kad bum ja doma il u rađaoni. Nebi htjela da mi lupaju po kuci kad dođemo s bolnice il bu mali tjedan dana.
To je zato jer sam slusala roditelje, oni misle da su ljudi posteni. Nisu!
26.8. Ivan 💙💙
Marija, zao mi je radi majstora.. većina su muljatori i ne drže se rokova.. imali smo adaptaciju stana godinu dana i bili smo ludi od majstora svih vrsta 😏 tim gore sto su ovi kvalitetni otišli vani Radit i onda se ovi tu bahate i dirigiraju pravila..
Photoartgirl, sretno na pregledu 😊
Ami, Marija u pravu ste kad kažete da ni položaj glavicom nije garancija za prirodni tako kako god bude.. a bit će dobro 😊
Meni je dr opisala da bi taj bebin okret bio bas turbulentan i osjetio bi se i trbuh bi se izobličio.. tako da ćeš osjetit ako se okrene..
Mi smo sve kupili i oprali i popeglali.. nekako sam
Morala požuriti a sve do 35 tj sam govorila ma ima vremena ja sam bezonaza dolje još ću prenijeti al sad može bilo kada..
Pricala sam za problem s majstorom za centralno grijanje. Sad ta budala koja je 2 mjeseca obecavala, a moji kaj su mu vjerovali, ja sam znala da lik laze, nebu dosel. I saznala sam da jedan decko kaj je isel sa mnom u os u razred ima firmu za centralno i zvala sam ga danas, dosao je i moze poceti raditi negde od sredine 8.mj do kraja mjeseca. Rekla sam da bum popizdila. Meni taman termin. Sad se iskreno nadam da bu se to napravilo jos kad bum ja doma il u rađaoni. Nebi htjela da mi lupaju po kuci kad dođemo s bolnice il bu mali tjedan dana.
To je zato jer sam slusala roditelje, oni misle da su ljudi posteni. Nisu!
Uf, suosjećam oko majstora, toliko puta smo se opekli da sada isključivo angažiramo firme, nikakve "fušere", potpisuje se ugovor, rok završetka radova, 50% plaćamo po ponudi, drugih 50% po završetku radova i tražimo garanciju, i na kraju ispadne preko firme jeftinije nego fuš. Evo prije 2 mj smo natkrivali terasu, angažirali firmu (8000 kn), susjed nam poslao nekog "svog" bez da smo tražili, taj bi u fušu napravio za 13 000 potpuno istu stvar 😤, eto toliko o majstorima 😤😤😤😤
Sretno svima sutra na pregledima, i ja imam sutra u TA 😀, nadam se da neću više morat mirovati baš toliko, držite fige 😀
Majstori bolna točka, mi smo hvala bogu sve zgotovili do nove godine s kucom jer da sad se moram s njima naganjat poludila bi. I tad sam bila napol luda upravo iz tih razloga sta ste pisale al se rjesilo a da ne govorim da je veca sansa dobit na lutriji nego pred sezonu ili u sezoni nac nekoga za nesto i to u cijeloj istri. Nema sanse! Samo sta ovdje ih je tako malo da svi dignu cijene jako puno i firme i fušeri i ako ti je hitno platit ces ili nis od posla. Uzas.
💙Bartol💙
Puno lijepih busica sam vidila 😍😍😍
Ja sam sutra isto u TA prvi put..mislila sam u petak ici al me par dana nekako bolucka pa idem radije sutra da vidim jel sve u redu.
Mi se selimo u novi stan, a ja ne mogu nit hodat nit stajati dugo a sve treba pripremiti. Zna mi se desit kad hodam da me tako stisne trbuh da ne smijem ni makac vise 😥
Robica za bebu vecinu oprana, majka pegla. Jos samo da prenesemo komodu da slozim i gotovi. Jedva cekam da sve bude na svom mjestu.
Ja svoju princezu osjetim poprecke, tu i tamo nesto gurne prema grudima gore. Bas me zanima sta ce mi reci sutra al voljela bi izbjeci carski. Naravno bit ce kako mora, samo da je sve u redu.
Rubia nisam ti cestitala, brzi oporavak ti zelim 💛💛💛
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji