Marija super za pregled!! Nego jel ta otvorenost ti se sad smatra za vanjsko ili unutarnje usce? Jer znam da je prije bilo vanjsko ulozivo za jagodicu a unutarnje zatvoreno ako se ne varam? I divan ti je buso i ti si slatka,bebac vec veliki

💙Bartol💙
Evo i nas na 36 bome vidim razliku u 2 3 tjedna😥😥
I za vas dvoje prekrasnih😍😍😘😘, još malo pa ce nam buše nedostajati
Da to i ja kazem, poslije ce nam nedostajti sigurno. Meni bebac stuca kroz dan skoro stalno to mi je tako slatko a u isto vrijeme mi je zao nadam se da ih to ne muči.

💙Bartol💙
Marija super za pregled!! Nego jel ta otvorenost ti se sad smatra za vanjsko ili unutarnje usce? Jer znam da je prije bilo vanjsko ulozivo za jagodicu a unutarnje zatvoreno ako se ne varam? I divan ti je buso i ti si slatka,bebac vec veliki
Jos uvijek je vanjsko usce ulozivo, a unutarnje zatvoreno 😋
Sad sam rekla, svaki dan bum nekaj pocistila. Sad nisam pipnula nist 14 tjedana!
Bila sam u mulleru pa sam ipak kupipa becutan deterdzent i omeksivac za robicu. I kupila sam si kosaru za njegov ves i isla sam mu po kadicu, obicnu plavu s mickey mouse-om u bubamari.

26.8. Ivan 💙💙
Evo i nas na 36 bome vidim razliku u 2 3 tjedna😥😥
Busika ti je ko lopta! Lijepa, okrugla 😁😁

26.8. Ivan 💙💙
Marija meni je to vanjsko otvoreno ko zna otkad prohodno, a unutarnje zatvoreno pa kaze moj dr da je to bitno tako da jos cemo se mi načistit meni se čini

💙Bartol💙
Marija i Ami preslatke ste! Ami fakat ko mala loptica samo naprijed. 😀
Marija super za pregled! Tak je i meni bilo tada. Mislim da mozes prestat pit mg. Ja sam taman u 36 tj prestala i ok malo jace osjetis kontrakcije ali tak i treba bit valda..i evo sve ide ok 😁

Ami, iskreno, vec mi fali ciscenje... manijak sam 😁
Poslala sam doktorici mail za svaki slucaj, valjda bude odgovorila 😏😄

26.8. Ivan 💙💙
Amy, Marija, lijepe busice ❤️...cestitam Marija na gotovoj lezarini 💪😎

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cure sve imate lijepe trbuščiće 😍 i super za dobre preglede ..6xmama jos samo malo..zelim da ti to vrijeme brzo prode...ami25 i nasa curica cesto stuca ...

12.08.2018. ❤
Nas pregled danas kaže ctg ok, otvorena 2 cm, i dalje zadak. Kontrola u pon.
Danas photo session preslatkih trudnica 😍
6xmama.. cestitke na punom tjednu.. još malo i već ste daleko dogurali ..da, zamoli ih da ideš prva, ponesi im čokoladu ako treba 😉.. puno je to sjediti i cekati red 😊 na sv duhu ima posebna ambulanta za visokorizične trudnice.. jel ima tako nešto u Vinogradskoj?
Cokica.. super da je noga bolje 😉
Maja. Super za nalaz.. ti si u samom finišu 👍
Mladamama, Natar, cestitke na punim tjednima 😊 bas ste lijepe 😘
Romana, Nadam se da je tlak pod kontrolom! sretno i da bude sto bezbolnije 👍
Maja. Slatki buso i prugice 😊 i ti brojiš zadnje Dane 😉
Marija, cestitke na punih 36 tj i na velikom bebacu 😍slatki buso i prugice in.
Ami. Cestitke na punih 36. ti si samo u trbuhu.. super izgledaš👍.. rekla mi je danas dr da bebe koje su na zadak da mame imaju manji trbuh.. nadam se da se tvoj okrenuo 😉
Ja veceras stavim fotku. Bio bi red 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji