Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    24. Srpanj 2018. 13:46

Marija meni je to vanjsko otvoreno ko zna otkad  prohodno, a unutarnje zatvoreno pa kaze moj dr da je to bitno tako da jos cemo se mi načistit meni se čini

💙Bartol💙

• Maja82
    24. Srpanj 2018. 13:50

Marija i Ami preslatke ste! Ami fakat ko mala loptica samo naprijed. 😀
    Marija super za pregled! Tak je i meni bilo tada. Mislim da mozes prestat pit mg. Ja sam taman u 36 tj prestala i ok malo jace osjetis kontrakcije ali tak i treba bit valda..i evo sve ide ok 😁

Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 13:55

Ami, iskreno, vec mi fali ciscenje... manijak sam 😁
    Poslala sam doktorici mail za svaki slucaj, valjda bude odgovorila 😏😄

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    24. Srpanj 2018. 14:07

Amy, Marija, lijepe busice ❤️...cestitam Marija na gotovoj lezarini 💪😎 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• AnaMaria
    24. Srpanj 2018. 14:21

Cure sve imate lijepe trbuščiće 😍 i super za dobre preglede ..6xmama jos samo malo..zelim da ti to vrijeme brzo prode...ami25 i nasa curica cesto stuca ...

12.08.2018. ❤

Noemi
    24. Srpanj 2018. 14:43

Nas pregled danas kaže ctg ok, otvorena 2 cm, i dalje zadak. Kontrola u pon. 
    Danas photo session preslatkih trudnica 😍 
    6xmama.. cestitke na punom tjednu.. još malo i već ste daleko dogurali ..da, zamoli ih da ideš prva, ponesi im čokoladu ako treba 😉.. puno je to sjediti i cekati red 😊 na sv duhu ima posebna ambulanta za visokorizične trudnice.. jel ima tako nešto u Vinogradskoj? 
    Cokica.. super da je noga bolje 😉
    Maja. Super za nalaz.. ti si u samom finišu 👍
    Mladamama, Natar, cestitke na punim tjednima 😊 bas ste lijepe 😘
    Romana, Nadam se da je tlak pod kontrolom! sretno i da bude sto bezbolnije 👍
    Maja. Slatki buso i prugice 😊 i ti brojiš zadnje Dane 😉 
    Marija, cestitke na punih 36 tj i na velikom bebacu 😍slatki buso i prugice in.
    Ami. Cestitke na punih 36. ti si samo u trbuhu.. super izgledaš👍.. rekla mi je danas dr da bebe koje su na zadak da mame imaju manji trbuh.. nadam se da se tvoj okrenuo 😉
    Ja veceras stavim fotku. Bio bi red 😁

Mladamama98
    24. Srpanj 2018. 15:20

Natar kod tebe samo buša raste 😍
    Maja lijepa buša 😍, još malo i tu je 
    Cokica super sto se soba privodi kraju, slikaj kad bude gotovo
    Marija 😍😍
    Ami i kod tebe samo buša 😍😍
    Noemi super da je sve Oke i držim fige da se beba okrene 🤞🏻

24. Srpanj 2018. 15:45

I još lijepih bušica ❤️❤️😍 Ami baš ko loptica 😍 
    Marija napokon i ti dočekala vrijeme bez zabrane 😁 nemoj sad odmah samo čistit cijeli dan 😂
    I super za preglede 🙂🙂
    Evo i komoda sastavljena i sad sam tako, ah, ne znam ni opisat. Ljuta, tužna... Toliko para, a sva nekako na koso stoji, sve mi bode oči, al sad što je tu je. Pa ti kupuj hrvatski proizvod. Evo slike tog dijela sobice. Ima tu još posla, ali je sad barem sve sastavljeno

natar
    24. Srpanj 2018. 15:49

Maja, Marija, Ami preslatke buse, prugice su in 😍😍 Ali ami, ti si stvarno fit, samo loptu s bebacem imas 😍😍
    Ja dobivam cca 1kg tjedno zadnjih 2 mjeseca, mislim da preko 90% toga ide u trbuh i vec mi postaje malo tesko i namjestiti se.. Kao nasukani kit sam 🙈 Bez banana jastuka spavanje nije opcija 😂😂
    Cokica uslikaj nam kad sve bude spremno 😊 Moj dragi i ja smo jedni od tih frikova koji obozavaju slagati mamjestaj. Ove godine za njegov rockas smo slagali veliki ormar. Kaze on najbolji rockas ikada 🙈😂
    Romana sretno s tlakom i sretno kada krene 😘😘
    Marija super za pregledi i zatvorenost, sad kad krene generalka nema stajanja 🎊🎊🎊
    Noemi 👍👌 za pregled!
    😘😘😘😘😘 svima

• Maja82
    24. Srpanj 2018. 15:50

Cokica ne vidi se nis da je nakoso. Ta mi je super jel to adax? Cini mi se dosta mjesta da ima u ladicama sto ce ti sigurno trebat! Moja ima sam dve ladice iz ikee to mi je bas bio minus al ajd..
    Naljepnica bas pase kaj te briga nemoj micat. Ja si isto planiram kupit neke na ebayu al nisam jos odlucila kaj bi ima ih bas slatkih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.