Mladamama i Natar, divne busike 😍😍 cestitke na 33.tjednu!
Maja, prugice 💪💪 ti pri kraju, jos malo 😉
Evo moje za puni tjedan:
26.8. Ivan 💙💙
Hvala ami! Vidjet cemo u petak kako stojim.. danas mi ispao sluzni cep!
Cokica super! Poslikaj sve! Ja se nadam da cemo danas krevetic sastavit 😂 Bar pocet..
Izvjestaj: sad sam za prst uloziva, za 2 tjedna TA, a ako krene prije, krene 😋
Ne moram vise mirovati. Zaboravila sam ju pitati dal da prestanem piti magnezij.
Maloga je procjenila na 3450g i rekla da je veliki. Al necu se bezveze muciti s procjenom jer ko zna 😊 bitno da je dobro. Uzela mi je bris za streptokok i samo je uzela naprijed, nije nist iza 😂
26.8. Ivan 💙💙
Mladamama98, Maja82, Natar i Marija30 sve super izgledate i imate divne buše😘😘😍😍
Marija super za pregled i da više ne trebas mirovati, sad opušteno
Čokica super za prijatelje majstore, čekamo slike 🤩
Evo i nas na 36 bome vidim razliku u 2 3 tjedna😥😥
I za vas dvoje prekrasnih😍😍😘😘, još malo pa ce nam buše nedostajati
Marija super za pregled!! Nego jel ta otvorenost ti se sad smatra za vanjsko ili unutarnje usce? Jer znam da je prije bilo vanjsko ulozivo za jagodicu a unutarnje zatvoreno ako se ne varam? I divan ti je buso i ti si slatka,bebac vec veliki
💙Bartol💙
I za vas dvoje prekrasnih😍😍😘😘, još malo pa ce nam buše nedostajati
Da to i ja kazem, poslije ce nam nedostajti sigurno. Meni bebac stuca kroz dan skoro stalno to mi je tako slatko a u isto vrijeme mi je zao nadam se da ih to ne muči.
💙Bartol💙
Marija super za pregled!! Nego jel ta otvorenost ti se sad smatra za vanjsko ili unutarnje usce? Jer znam da je prije bilo vanjsko ulozivo za jagodicu a unutarnje zatvoreno ako se ne varam? I divan ti je buso i ti si slatka,bebac vec veliki
Jos uvijek je vanjsko usce ulozivo, a unutarnje zatvoreno 😋
Sad sam rekla, svaki dan bum nekaj pocistila. Sad nisam pipnula nist 14 tjedana!
Bila sam u mulleru pa sam ipak kupipa becutan deterdzent i omeksivac za robicu. I kupila sam si kosaru za njegov ves i isla sam mu po kadicu, obicnu plavu s mickey mouse-om u bubamari.
26.8. Ivan 💙💙
Busika ti je ko lopta! Lijepa, okrugla 😁😁
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji