Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 12:53

Mladamama i Natar, divne busike 😍😍 cestitke na 33.tjednu!
    Maja, prugice 💪💪 ti pri kraju, jos malo 😉
    Evo moje za puni tjedan:

36tt
    36tt

26.8. Ivan 💙💙

• Maja82
    24. Srpanj 2018. 12:55

Hvala ami! Vidjet cemo u petak kako stojim.. danas mi ispao sluzni cep! 
    Cokica super! Poslikaj sve! Ja se nadam da cemo danas krevetic sastavit  😂 Bar pocet..

Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 12:56
    36tt
    36tt

Izvjestaj: sad sam za prst uloziva, za 2 tjedna TA, a ako krene prije, krene 😋
    Ne moram vise mirovati. Zaboravila sam ju pitati dal da prestanem piti magnezij.
    Maloga je procjenila na 3450g i rekla da je veliki. Al necu se bezveze muciti s procjenom jer ko zna 😊 bitno da je dobro. Uzela mi je bris za streptokok i samo je uzela naprijed, nije nist iza 😂

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    24. Srpanj 2018. 13:15

Evo i nas na 36 bome vidim razliku u 2 3 tjedna😥😥

💙Bartol💙

nivami
    24. Srpanj 2018. 13:16

Mladamama98, Maja82, Natar i Marija30 sve super izgledate i imate divne buše😘😘😍😍

Marija super za pregled i da više ne trebas mirovati, sad opušteno
    Čokica super za prijatelje majstore, čekamo slike 🤩

nivami
    24. Srpanj 2018. 13:17

ami25

I za vas dvoje prekrasnih😍😍😘😘, još malo pa ce nam buše nedostajati

ami25
    24. Srpanj 2018. 13:18

Marija super za pregled!! Nego jel ta otvorenost ti se sad smatra za vanjsko ili unutarnje usce? Jer znam da je prije bilo vanjsko ulozivo za jagodicu a unutarnje zatvoreno ako se ne varam? I divan ti je buso i ti si slatka,bebac vec veliki 

💙Bartol💙

ami25
    24. Srpanj 2018. 13:29

nivami

ami25

I za vas dvoje prekrasnih😍😍😘😘, još malo pa ce nam buše nedostajati

Da to i ja kazem, poslije ce nam nedostajti sigurno. Meni bebac stuca kroz dan skoro stalno to mi je tako slatko a u isto vrijeme mi je zao nadam se da ih to ne muči.

💙Bartol💙

Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 13:38

ami25

Marija super za pregled!! Nego jel ta otvorenost ti se sad smatra za vanjsko ili unutarnje usce? Jer znam da je prije bilo vanjsko ulozivo za jagodicu a unutarnje zatvoreno ako se ne varam? I divan ti je buso i ti si slatka,bebac vec veliki

Jos uvijek je vanjsko usce ulozivo, a unutarnje zatvoreno 😋
    Sad sam rekla, svaki dan bum nekaj pocistila. Sad nisam pipnula nist 14 tjedana! 
    Bila sam u mulleru pa sam ipak kupipa becutan deterdzent i omeksivac za robicu. I kupila sam si kosaru za njegov ves i isla sam mu po kadicu, obicnu plavu s mickey mouse-om u bubamari.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 13:38

ami25

Busika ti je ko lopta! Lijepa, okrugla 😁😁

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.