6xmama super za jos 1 tjedan! Svakako te moraju odmah uzet! Pa zar ne bi trebala ic u amb za visokorizicnu trudnocu?
Cure sretno na pregledima danas!
Hvala Bogu da je nocas malo zahladilo ja sam super spavala! Digla se 1x malo prije 6 al sam cak uspjela opet zaspat do 8 😁
CTG su mi i prosli x i juce snimali oko 15 min i bio je ok..jela i popila kavu prije tak da se ona micala pa kad se malo smirila je sestra rekla da se okrenem na drugi bok i nazad i upalilo je opet se razbudila.

Maja, nema ti toga u Vinogradskoj, trudnicka i to je to

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
ตอนนี้ภรรยาของผมกำลังตั้งครรภ์ไม่ทราบว่าไครพอมีเคล็ดลับอะไรแนะนำดีๆบ้างมั้ย?<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->ยูฟ่าเบท:d
Dobro jutro cure
6xmama čestitam na punom tjednu i eto od sutra si u 34. Tjednu 🎉🎉
Ko ima preglede sretno
Ni ja nisam spavala bas, probudila se u pola 5 i tek oko 6 uspjela zaspati Nazad
I nama je puna 33 tjedna danas pa evo slikica

Mladamama bas si divna
6xmama čestitke na punom tjednuuu!!! od sutra vec 34 jos 7 dana pa u 35 To je vec jako jako dobro. I obavezno pitaj preko reda,nemas sta cekat ni sjedit eventualno ako je netko prije i slicnoj situaciji al ja znam da bi ja cekala duze pola h sigurno da tak mi neko uleti.
Marija i Noemi sretno na pregledima i javite sto kazu!!

💙Bartol💙
Mladamama 😍😍, bome i busa raste 💪👌👏
6xmama sad sam se sjetila, cak mislim da na vratima TA pise da se pacijentice ne primaju po redu dolaska nego po hitnosti.. A ti ne smijes sjediti, tako da je to prilicno hitno da te prime preko reda 😉
Sretno na pregledima dns 😘😘
Evo i mog duga od jucer..

Evo da vam se malo javim. Vec 2 tj.jos malo u bolnici. Zadrzali me zbog tlaka da do kraja budem na odjelu pod nadzorom. Danas bila na pregledu, pocela se otvarati. Ctg pokazuje kontrakcije / lagane trudove vec 2 dana. Doktorica veli da je pocelo. Da do petka jos ovako ali u petak u jutro idem u radaonu da vise ne mogu cekati. I da mozda ni nebude trebao gel, sto je bilo receno prije tj.dana da prvo na gel idem jer nisam bila ni prst otvorena. No mozda krene i prije jer se i trbuh jako stvrdnuo pa mozda vodenjak pukne. U svakom slucaju u petak je dan D. 🤗

Natar,bome veeliki busko!! A ti si mi dva fit, samo veliki trbuh!
Mladamamica,lijepa busica ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamama i Natar preslatke buse!
6xmama samo pitaj i uguraj se, ti si zbilja hitna. Nisam znala da tam nema, na Duhu ima posebna amb za visokorizicne.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji