Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 07:07

6xmama, cestitke na punom tjednu... 
    Vjerujem ti za utrice, mene su zivcirali, a stavljala sam ih 6 tjedana samo. U biti, najvise mi je smetao smrad i iscjedak 🙄🤪
    Ja sam popila eutyrox, cekam da prođe pola sata, nekaj stavim u usta i idem si kavu kuhat jer me vec glava boli. Nadala sam se da cu zaspati. Nista 🙄

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    24. Srpanj 2018. 07:16

A ja ga stavljam od 16.tjedna 😑, samo su mi se sad u bolnici smilovali pa mi smanjili dozu sa 3 na 2x2,kao da ne cackam puno dole zbog svega kaj se izdogađalo. 
    Ja se vec bojim kaj cu drugu srijedu, mofam u trudnicku u Vinogradsku, di se uvijek ceka bar sat-dva, a ja sjest ne smijem, stajat dugo ne mogu, odma mi neki pritisak u trbuhu... Probat cu molit sestru da me uzme preko reda medju prvima, mozda mi se smiluje. 
    E, da... Mi od sutra u 34.tjednu 🙏💪😎

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    24. Srpanj 2018. 07:51

6xmama

A ja ga stavljam od 16.tjedna 😑, samo su mi se sad u bolnici smilovali pa mi smanjili dozu sa 3 na 2x2,kao da ne cackam puno dole zbog svega kaj se izdogađalo.
    Ja se vec bojim kaj cu drugu srijedu, mofam u trudnicku u Vinogradsku, di se uvijek ceka bar sat-dva, a ja sjest ne smijem, stajat dugo ne mogu, odma mi neki pritisak u trbuhu… Probat cu molit sestru da me uzme preko reda medju prvima, mozda mi se smiluje.
    E, da… Mi od sutra u 34.tjednu 🙏💪😎

Da, tebi bas nije da kopas previse dolje jer nema vise cerviksa 🙄 ma obavezno moli sestru da te uzmu odma na red, a mislim da i nece dramiti jer ipak je to ozbiljnija situacija. 
    Pa mene je prije 2 tjedna bilo strah kad sam bila u TA jer sam sjedila 4 sata 😐

26.8. Ivan 💙💙

natar
    24. Srpanj 2018. 08:17

6xmama

Ja se vec bojim kaj cu drugu srijedu, mofam u trudnicku u Vinogradsku, di se uvijek ceka bar sat-dva, a ja sjest ne smijem, stajat dugo ne mogu, odma mi neki pritisak u trbuhu… Probat cu molit sestru da me uzme preko reda medju prvima, mozda mi se smiluje.
    E, da… Mi od sutra u 34.tjednu 🙏💪😎

🎊🎊🎊🎊 Jos jedan tjedan iza vas!!! 🎊🎊🎊🎊💪
    Ajde jos 20ak dana pa da se s 36 tj druzimo i uzivo u Vinogradskoj, to bi bilo odlicno!! 😊👌
    Ti samo trazi iduci tjedan sestru da te primi, vjerujem da nece biti problema.. Inace, ja sam prosli petak s TA bila gotova vec za sat i pol 😉 i nekih pol sata sam cekala UZV. Nije bila velika guzva..

nivami
    24. Srpanj 2018. 08:23

Jutro 
    6xmama cestitke na još jednom tjednu 😘😘💐💐
    Sretno svima danas na pregledima 😘 
    Ja sam se narucila u cetvrtak i jedva čekam 
    Kod nas noc malo bolja od prethodne, samo sam uz aparat za komarce imala jednog dosadnog u sobi koji mi nije dao mira

24. Srpanj 2018. 08:40

Ah, natipkala i pao mob na mene i sad opet. Pa ti tipkaj u krevetu 😂
    Uglavnom, sretno svima na pregledima i čestitke na punim tjednima 🎉🎉🎉 i slike na sunce 😁😁 
    Ja evo još ležim, ali osjećam da je noga bolje, ne zateže ništa. Ali nastavljam s odmorom barem do četvrtka kad je pregled

• Maja82
    24. Srpanj 2018. 09:02

6xmama super za jos 1 tjedan! Svakako te moraju odmah uzet! Pa zar ne bi trebala ic u amb za visokorizicnu trudnocu?
    Cure sretno na pregledima danas! 
    Hvala Bogu da je nocas malo zahladilo ja sam super spavala! Digla se 1x malo prije 6 al sam cak uspjela opet zaspat do 8 😁
    CTG su mi i prosli x i juce snimali oko 15 min i bio je ok..jela i popila kavu prije tak da se ona micala pa kad se malo smirila je sestra rekla da se okrenem na drugi bok i nazad i upalilo je opet se razbudila.

6xmama
    24. Srpanj 2018. 09:10

Maja, nema ti toga u Vinogradskoj, trudnicka i to je to

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• dewdd001
    24. Srpanj 2018. 09:24

ตอนนี้ภรรยาของผมกำลังตั้งครรภ์ไม่ทราบว่าไครพอมีเคล็ดลับอะไรแนะนำดีๆบ้างมั้ย?<!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->ยูฟ่าเบท:d

Mladamama98
    24. Srpanj 2018. 09:47

Dobro jutro cure
    6xmama čestitam na punom tjednu i eto od sutra si u 34. Tjednu 🎉🎉
    Ko ima preglede sretno
    Ni ja nisam spavala bas, probudila se u pola 5 i tek oko 6 uspjela zaspati Nazad 
    I nama je puna 33 tjedna danas pa evo slikica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.