O da znam i kod na je bio rođendan pa sam svega jela, plus navecer vecera koja me ubila totalno
Nego evo ja od jucer ujutro vec 5 puta na wc-u, ne znam jel možda čišćenje pred porod
Stvarno, a služni čep jel ti krenuo? Ozbirom da si već radjala jesi ga imala u prve dvije trudnoce? Ja par dana imam onako gusto bijelo zuto, gumenasto.. kao šmrklja iz nosa..sorry na detaljnom opisu 😂 al nemam pojma kakav je to iscjedak.. 😏
U ZG upravo počela kiša.. ove ljeto bas pada učestalo. Ti si u St?
Nivami ja sam isto cesto na wcu al nekako to pripisujem magneziju, kakvo ciscenje pred porod jos nije vrijeme 😂🙄 sluzni cep mislim da nije jos poceo. Joj ja bi isto malo kiše, sparno toplooo😭
💙Bartol💙
Noemi - i kod mene je bio takav iscjedak pa mi dr dala Canesten 3 vaginalete za 3 dana. I prestalo je.
Bejb - cestitke i brz oporavak.
Noemi i ja imam takav iscjedak..bas sam se isto pitala da li bi to mogao biti sluzni cep 🙄 Nivami i mene tako neki dan ulovi da sam vise puta na wc-u i isto si pomislim jel tako ko ti 😀a nekad samo jednom...mene nekak jucer navecer opet kontrakcije oprale...ne znam jel to moze biti od zivciranja...po noci se curka stalno nesto namjestala..pa si mislim jel ona il je kontrakcija..izludih se...nekak mislim da prave trudove necu moc ne prepoznat...
12.08.2018. ❤
Noemi - i kod mene je bio takav iscjedak pa mi dr dala Canesten 3 vaginalete za 3 dana. I prestalo je.
Bejb - cestitke i brz oporavak.
Evo i nas u 37 tjednu ☺
Čestitke na punom tjednu 😍
12.08.2018. ❤
Jutro svima!
Vidim da pisete od sluznom cepu.
Evo jel mi vjerujete da ja jos uvijek ne znam kako izgleda, u sve 4 tr nisam to primjetila..😂😂
Zgaravice su me u svakoj mucile, ali mi je rapindno pomagalo hladno mlijeko..eto mozda nekom isto pomogne .
Isto imam vec dva dana neku laganu dijareju, sto god pojedem, žubori mi u crijevima..😂😊
Stvarno, a služni čep jel ti krenuo? Ozbirom da si već radjala jesi ga imala u prve dvije trudnoce? Ja par dana imam onako gusto bijelo zuto, gumenasto.. kao šmrklja iz nosa..sorry na detaljnom opisu 😂 al nemam pojma kakav je to iscjedak.. 😏
U ZG upravo počela kiša.. ove ljeto bas pada učestalo. Ti si u St?
Točno tako kako si opisala svoj iscjedak i kod mene je zadnjih dana
Meni beba po noci bas miruje, ujutro kad se probudim odmah se javi
Je je ja sam u Splitu i nocas je bilo ocajno sparno
Jutro svima!
Vidim da pisete od sluznom cepu.
Evo jel mi vjerujete da ja jos uvijek ne znam kako izgleda, u sve 4 tr nisam to primjetila..😂😂
Zgaravice su me u svakoj mucile, ali mi je rapindno pomagalo hladno mlijeko..eto mozda nekom isto pomogne .
Isto imam vec dva dana neku laganu dijareju, sto god pojedem, žubori mi u crijevima..😂😊
Jutro
Ne znam jesam li pozeljela dobrodoslicu, o evo sad dobro nam došla 😘😘😘💐
Svaka čast i tebj i 6xmama uzivajte u svom blagoslovu
Jutro 😁 ja se cak nisam probudila ovu noc, isla sam samo 3 puta na wc...
Ja idem redovito na wc, cak i 2 put na dan, al po mojem je to zbog magnezija.
Photo, lijepa busika 😁🤗🤗
Sutra imam pregled, jedva cekam 😁
Sretno curama koje danas imaju preglede 😁
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji