Da 😁.. ja bas isto jela i natopila zobene s jogurtom za ovaj kasniji doručak 😊
Sto ćeš ti jesti?

Mmm super fino 😂😂 evo bas isla tost si slozit i mislim se vratit u krevetac mozda uspijem jos malo zaspat ak ne budem preko dana ☺️

💙Bartol💙
Tost mljac 😋 ja cu sigurno zaspati oko 6.., to mi je već neka rutina..
Nivami,. Jutro 😉.. skuplja se ekipica 😂
I mene muci žgaravica.. jučer se pretrpana s hranom.. filana paprika, snikers slatkac, lubenica, lisnato sa sirom.. al mislim da mi je od paprike i paradajiz sosa

O da znam i kod na je bio rođendan pa sam svega jela, plus navecer vecera koja me ubila totalno
Nego evo ja od jucer ujutro vec 5 puta na wc-u, ne znam jel možda čišćenje pred porod

Stvarno, a služni čep jel ti krenuo? Ozbirom da si već radjala jesi ga imala u prve dvije trudnoce? Ja par dana imam onako gusto bijelo zuto, gumenasto.. kao šmrklja iz nosa..sorry na detaljnom opisu 😂 al nemam pojma kakav je to iscjedak.. 😏
U ZG upravo počela kiša.. ove ljeto bas pada učestalo. Ti si u St?

Nivami ja sam isto cesto na wcu al nekako to pripisujem magneziju, kakvo ciscenje pred porod jos nije vrijeme 😂🙄 sluzni cep mislim da nije jos poceo. Joj ja bi isto malo kiše, sparno toplooo😭

💙Bartol💙
Noemi - i kod mene je bio takav iscjedak pa mi dr dala Canesten 3 vaginalete za 3 dana. I prestalo je.
Bejb - cestitke i brz oporavak.

Noemi i ja imam takav iscjedak..bas sam se isto pitala da li bi to mogao biti sluzni cep 🙄 Nivami i mene tako neki dan ulovi da sam vise puta na wc-u i isto si pomislim jel tako ko ti 😀a nekad samo jednom...mene nekak jucer navecer opet kontrakcije oprale...ne znam jel to moze biti od zivciranja...po noci se curka stalno nesto namjestala..pa si mislim jel ona il je kontrakcija..izludih se...nekak mislim da prave trudove necu moc ne prepoznat...

12.08.2018. ❤
Noemi - i kod mene je bio takav iscjedak pa mi dr dala Canesten 3 vaginalete za 3 dana. I prestalo je.
Bejb - cestitke i brz oporavak.
Evo i nas u 37 tjednu ☺
Čestitke na punom tjednu 😍

12.08.2018. ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji