A to sjedenje i vrućine mislim da su najgore. Treba svako toliko dignuti noge na povišeno. A što se tiče kila, ja sam s previše krenula, ali evo držim se na +10 već par tjedana. Iako cijelu trudnoću uopće ne pazim i jedem stvarno sve i svašta. Mislila sam da ću dobit bar 20 😂 vidjet ćemo sad još ove zadnje tjedne. Ali isto se sad ne zamaram time, sve dok je sve ok. Ionako se oduvijek borim s tim kilama.
Mamica1110 dobro došla i kod mene je ista situacija i po tjednima i po kilima.. sad mi se čini da se i od zraka debljam 😂😏 a sinoć apetiti ko jama bez dna 😂
Ja isto imam oduvijek problema s kilama... imala sam 85 kg najvise na 165 cm. I stalno sam se s dijetama gnjavila i nist s toga. Jednog dana sam odlucila jesti sve, ali normalno, vjezbala sam i dosla sam do 61kg-prije 3 godine. Onda sam varirala, nabrala sam 2,3kg pa spustila, al lani sam se zapustila i dosla do 68 kg, a sad imam 82 kg 🤨😋
Al bude otislo to... dojenje, setnje s kolicima, imam traku za trcanje...svasta 😋
26.8. Ivan 💙💙
Ja sam zapravo u trudnoću krenula s najviše kila ikad što sam imala 😭😭 a evo taman sjedim i pijem vodu iz bočice kad ono ovaj natpis na njoj 😁
Marijaa to je ok tlak...meni je dr rekla da pripazim da mi ovaj drugi ne prelazi 90...mi smo na +8 ..Cokica 👍 za natpis 😊
12.08.2018. ❤
Jutro evo mi još u komadu. Jučer i prekjučer sam primjetila prije tuša obilni i gusti kao iscjedak na gaćicama i mislim da je to sluzni čep. Pregusto je za iscjedak. Prije toga mi se nije pojavljivalo. Nadam se da mi nije ginekologica u petak kopanjem dolje potaknula jače otvaranje i sl. U subotu smo bili u šetnji i kad smo se vratili doma trbuh mi je bio tvrd i boljelo me na desnoj strani,ali kad sam legla se smirilo. Povremeno osjećam slabe trudove i nakon toga odmah moram na wc. Moj mi veli nek izdržim do 1.8. Rekao mi je nek ništa ne radim,samo nek odmaram. Bolje je u strahu od mene.
Vidjela sam da imamo novu bebicu pa čestitam!! Nisam sve popamtila.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutrooo 😁
PhotoArtGirl lijepa bušica i čestitkee, sad si u terminu 😍🎉🎉
Ja sam spavala cijeeelu noć bez dizanja do 8h. Zaspala s omotanim hladnim ručnikom oko noge i mislim da se nisam ni pomakla cijelu noć. Danas je malo bolje 🙂
Ja sam dužna od jučer sliku za 36tt 😁
Lijepa 😍
Marija- meni ti naotiču prsti na rukama i stopala. Na rukama su kao ćevapi al ja mislim da je to zbog vode. Imam viška plodne vode i mislim da sam ovak puna vode.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Dobro jutro kloke part 2😂😂
Cestitke na punim tjednima Noemi i Photoart i na ulasku u termin 🎉😍
Cokica prugice su in, buso je sladak i ti u 36,mi smo sutra💪💪😘
Mamica dobrodosla!!!
Cure ja vam imam problema s oticanjem ruku jos negdje od 30 tjedna cak su mi i prstenje rezali, al mi kaze dr da je to problem karpalnog tunela i da se u Trudnoci tu nist ne moze napravit. Meni trnu ruke da nekad mi stvari ispadnu al me strah da ne ostane nakon poroda kako cu s bebom. 🙄 Tlak je ok.
💙Bartol💙
Cure koliko ste vi uzele pelena br. 1? Ja sam našla samo pakiranje od 23 komada , koliko da toga uzmem ?
21.08.💞🎀
Cure imam pitanje, sad malo skrećem s teme, u 29. Tjednu mi je krenuo zelenkasti iscjedak koji je bio jedno tjedan dana i onda prestao, bio je dosta gust (ispričavam se na detaljnom opisu), jel moguće da je to bio sluzni čep ili je to prerano da počne ispadati?
Sortiraj odgovore
Najstariji