Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    22. Srpanj 2018. 18:32

Tina čestitam. Neka je an kraju sve dobro prošlo a da je bila panika ni ne sumnjam. Bitno da ste na kraju svi živi i zdravi.
    Bejb čeatitke 🎉🎉🎉. 
    Želim vam sretno i mirno djetinjstvo.

😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    22. Srpanj 2018. 18:44

Bejb, čestitke na maloj princezi 🎊🎊🎊🎉🎉🎉!!! 
    Ema, dobro nam došla ❤️🍼🎊! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    22. Srpanj 2018. 18:45

WinnieThePooh, kud si nestala, kak ste vas dvije? Kaj je novoga? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Noemi
    22. Srpanj 2018. 18:45

Bejb, cestitke o brz oporavak 😘❤️.. kad stigneš napisi nam kako je bilo..
    Rubia.. onda držim fige da i kod tebe brzo krene 😉
    Bilo je još cura koje su prosle termin al se ne javljaju.. 

Isssa
    22. Srpanj 2018. 18:56

bejb23

Klokanice moje, samo da javim da nam je danas u 14:10 sati stigla Ema, 3200g i 49cm ciste ljubavi i srece. Ljubimo vas 😘😘😘😘😘❤
    Who's next? 😂

Čestitam 🎉🎉🎉🎉🎉🎉, grlite se, mazite i pazite 🎊🎊🎊🎊🎊

ami25
    22. Srpanj 2018. 19:32

Draga BEJB čestitke na maloj Emici, javi se kako je proslo kad stignes i ljubimo teee i grlimo  

💙Bartol💙

natar
    22. Srpanj 2018. 19:32

Bejb cestitke!!! 🎊🎊🎊🎊🎊Ema dobrodosla nam 😍😍♥️♥️😍 Puno srece i zdrav zivot, mami sto brzi oporavak!! 😘

ami25
    22. Srpanj 2018. 19:35

Cokica slažem se sa Issom nikad nije kasno,ja sam inace programer i jako nas je zapravo malo s info faxom, vecinom mat, samouki i nesto srodno, uvijek se moze probat  nikad nije kasno a i ti si mlada, al prvo nek nam Ian dođe ziv zdrav i poslije ces se usredotocit na posao haha. Sad su bebe prioritet,ja otkad sam na komplikacijama imam osjecaj da nikad nisam radila, bit ce veselo kad se budem vratila na posao  

💙Bartol💙

WinniethePooh
    22. Srpanj 2018. 19:41

Evo mene! Krenuli smo s dojenjem svaki drugi obrok, a izmedju izdajanje, odmor i obroci pa mi nekako dan promakne vrlo brzo.
    Uglavnom dobro napreduje, lijepo dobiva na težini, čak i dosta sama pojede, samo je još uspavana. Rekla je sestra da bi kroz dan, dva mogla van iz inkubatora, ako ne dobije žuticu. Mlijeka imam dovoljno, dobro se osjećam, samo taj rez malo smeta, ali čak mogu sjediti, samo da je mekano.
    Novim mama čestitam i želim brz oporavak, a novim curama dobrodošlicu. 
    Svima želim što manje boljki!

baarbaraa29
    22. Srpanj 2018. 20:20

Tinanema00 bas stresno za citat, a kamoli prozivit! Grozno! Srecom rezultat cijele patnje je neprocjenjiv! Cestitke i dobro nam dosla Sara!! ❤️
    Bejb23 draga cestitke takodjer!! Napokon malo (puno) srece! ❤️ Sad odmor i uzivancija!!
    Javi nam pricu kad stignes! 
    Pusa od naseg sisaca/nespavaca! 😑😘

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.