Ajd dobro, ak ne boli jace od druge. Al ak potraje da je samo ta natecena i dan dva ipak odi .
Glavno je da imas opcije..sigurno bi i u ri nasla ak bi ti trebalo.. kakve su situacije i place po skolama 😣😣😣
Sutra ionako moram na ctg ponovno pa ću svakako reći i doktorici nek pogleda. Taman joj u četvrtak na pregledu rekla kako je sve super i da nemam nikakvih problema 😂
Sad sam je opet malo pod hladan tuš i natrag leć u krevet 🙂 i sve bi dala sad za tuš, a ne kadu 😂
Cokica prati malo sto ce biti s nogom, makar neke hladne obloge stavljat ili slicno,mislim da bi i more pomoglo. Mi danas bili do plaze osjecam kako su mi misici opusteniji i ruke manje natecene. Ja imam trnce u rukama i nikako se rjesit toga, samo cekam rodit da mogu saku normalno sklopit vise😂
💙Bartol💙
Jutrooo Noemi 😂 vidim ima nas jos sovica, evo ja taman ogladnila razmisljam se ic dorucak spremit 😂🤔
💙Bartol💙
Da 😁.. ja bas isto jela i natopila zobene s jogurtom za ovaj kasniji doručak 😊
Sto ćeš ti jesti?
Mmm super fino 😂😂 evo bas isla tost si slozit i mislim se vratit u krevetac mozda uspijem jos malo zaspat ak ne budem preko dana ☺️
💙Bartol💙
Tost mljac 😋 ja cu sigurno zaspati oko 6.., to mi je već neka rutina..
Nivami,. Jutro 😉.. skuplja se ekipica 😂
I mene muci žgaravica.. jučer se pretrpana s hranom.. filana paprika, snikers slatkac, lubenica, lisnato sa sirom.. al mislim da mi je od paprike i paradajiz sosa
Sortiraj odgovore
Najstariji