Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    22. Srpanj 2018. 21:47

Ajd dobro, ak ne boli jace od druge. Al ak potraje da je samo ta natecena i dan dva ipak odi . 
    Glavno je da imas opcije..sigurno bi i u ri nasla ak bi ti trebalo.. kakve su situacije i place po skolama 😣😣😣

22. Srpanj 2018. 22:10

Sutra ionako moram na ctg ponovno pa ću svakako reći i doktorici nek pogleda. Taman joj u četvrtak na pregledu rekla kako je sve super i da nemam nikakvih problema 😂
    Sad sam je opet malo pod hladan tuš i natrag leć u krevet 🙂 i sve bi dala sad za tuš, a ne kadu 😂

ami25
    22. Srpanj 2018. 22:36

Cokica prati malo sto ce biti s nogom, makar neke hladne obloge stavljat ili slicno,mislim da bi i more pomoglo. Mi danas bili do plaze osjecam kako su mi misici opusteniji i ruke manje natecene. Ja imam trnce u rukama i nikako se rjesit toga, samo cekam rodit da mogu saku normalno sklopit vise😂

💙Bartol💙

ami25
    23. Srpanj 2018. 03:12

Evo ga, jupiii standardno vrijeme za buđenje😂😂🎉

💙Bartol💙

Noemi
    23. Srpanj 2018. 04:08

Dobar jutar Ami 😂

ami25
    23. Srpanj 2018. 04:30

Jutrooo Noemi 😂 vidim ima nas jos sovica, evo ja taman ogladnila razmisljam se ic dorucak spremit 😂🤔

💙Bartol💙

Noemi
    23. Srpanj 2018. 04:37

Da 😁.. ja bas isto jela i natopila zobene s jogurtom za ovaj kasniji doručak 😊
    Sto ćeš ti jesti?

ami25
    23. Srpanj 2018. 04:40

Mmm super fino 😂😂 evo bas isla tost si slozit i mislim se vratit u krevetac mozda uspijem jos malo zaspat ak ne budem preko dana ☺️

💙Bartol💙

nivami
    23. Srpanj 2018. 04:43

Jutro 
    I ja sam sova 🦉
    Kod nas vruce ajme, jos me muci i žgaravica 

Noemi
    23. Srpanj 2018. 04:51

Tost mljac 😋 ja cu sigurno zaspati oko 6.., to mi je već neka rutina.. 
    Nivami,. Jutro 😉.. skuplja se ekipica 😂
    I mene muci žgaravica.. jučer se pretrpana s hranom.. filana paprika, snikers slatkac, lubenica, lisnato sa sirom.. al mislim da mi je od paprike i paradajiz sosa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.