PhotoArtGirl cestitke na 37tj,sad si sluzbeno u terminu, busa je 😍😍
Marija sretno sutra na pregledu, ja cu se danas naruciti privatno jer sam kod svog tek 7.8
Sto se tice magnezija i meni utjece na probavu, samo sam sad isla 5 puta, a inace jedanput maximalno dva puta
Jutrooo 😁
PhotoArtGirl lijepa bušica i čestitkee, sad si u terminu 😍🎉🎉
Ja sam spavala cijeeelu noć bez dizanja do 8h. Zaspala s omotanim hladnim ručnikom oko noge i mislim da se nisam ni pomakla cijelu noć. Danas je malo bolje 🙂
Ja sam dužna od jučer sliku za 36tt 😁
Nivami, prati situaciju.. to valjda traje par dana🤨
Cokica, divna busika 😊😊
26.8. Ivan 💙💙
Photoartgirl, cestitke na punom tjednu.. lijepi ste 😊
Meni je isto danas 37 po ovoj tablici. Al po ZM sutra..
Sto se tice tog iscjetka mene ne svrbi ništa da bi bile gljivice u pitanju. možda je ovo lagana priprema. 😏
Ja sam na mg svaki dan, nekad i dva i isto imam češću j mekšu stolicu..
kod nas je 18 stupnjeva, pod dekicom i u trenirci..
Svaku noć se probudim da spavam na ledjima.. valjda mi se bokovi utrnu preko dana i jutros muž kaže već 2h te gledam i na ledjima si .. ajmo na lijevi bok 😁
Cokoca, cestitke na punih 36 tj. Lijepi ste.😊 i prugice in 😉.
Super da je noga bolje
Jutro
Photoartgirl lijepa buša 😍 i čestitke na terminu 🎉
Cokica isto lijepa buša 😍
Ja u pola 2 idem na pregled pa vam se javim poslje toga, ako još neka ima pregled danas sretno 😘
Drage trudnice pridružuje vam se još jedna buduća mamica. Danas smo 37+4 tjedana. Čekamo malu curicu. Čitam Vas i prepoznajem se u svemu, od nespavanja, iscjetka pa do bolova (isto prva trudnoća i ne znam što očekivati). Nestrpljenje raste sve više svakim danom!
Sretno curama koje su danas na pregledu!
Čokica čestitke na 36tj,lijeoa buša i prugice😍😍😍😘😘
Mamica1110 dobrodosla, i ti si vec u terminu😘😘
Jos jednom sretno svima danas na pregledima 😘
Drage trudnice pridružuje vam se još jedna buduća mamica. Danas smo 37+4 tjedana. Čekamo malu curicu. Čitam Vas i prepoznajem se u svemu, od nespavanja, iscjetka pa do bolova (isto prva trudnoća i ne znam što očekivati). Nestrpljenje raste sve više svakim danom!
Sretno curama koje su danas na pregledu!
Dobro nam došla!
Dobrooo jutro !!🌞
Bejb 23 i Tina ČESTITKE !!! Uzivajte , mazite se i pazite 💞
Jako mi je zao Tina sto si imala takvo ružno iskustvo ali se nadam da ćeš se brzo oporaviti i da će uskoro to sve biti iza vas. Stvarno sam se sva naježila kad sam citala😳😳😳
Poanta price je da su žene stvarno lavice i ti si to stvarno dokazala !!
Rossa dobrodošla!!😊😊
Pogledam danas na brojač ostalo samo jos 19 dana!😍
21.08.💞🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji