Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    22. Srpanj 2018. 19:32

Bejb cestitke!!! 🎊🎊🎊🎊🎊Ema dobrodosla nam 😍😍♥️♥️😍 Puno srece i zdrav zivot, mami sto brzi oporavak!! 😘

ami25
    22. Srpanj 2018. 19:35

Cokica slažem se sa Issom nikad nije kasno,ja sam inace programer i jako nas je zapravo malo s info faxom, vecinom mat, samouki i nesto srodno, uvijek se moze probat  nikad nije kasno a i ti si mlada, al prvo nek nam Ian dođe ziv zdrav i poslije ces se usredotocit na posao haha. Sad su bebe prioritet,ja otkad sam na komplikacijama imam osjecaj da nikad nisam radila, bit ce veselo kad se budem vratila na posao  

💙Bartol💙

WinniethePooh
    22. Srpanj 2018. 19:41

Evo mene! Krenuli smo s dojenjem svaki drugi obrok, a izmedju izdajanje, odmor i obroci pa mi nekako dan promakne vrlo brzo.
    Uglavnom dobro napreduje, lijepo dobiva na težini, čak i dosta sama pojede, samo je još uspavana. Rekla je sestra da bi kroz dan, dva mogla van iz inkubatora, ako ne dobije žuticu. Mlijeka imam dovoljno, dobro se osjećam, samo taj rez malo smeta, ali čak mogu sjediti, samo da je mekano.
    Novim mama čestitam i želim brz oporavak, a novim curama dobrodošlicu. 
    Svima želim što manje boljki!

baarbaraa29
    22. Srpanj 2018. 20:20

Tinanema00 bas stresno za citat, a kamoli prozivit! Grozno! Srecom rezultat cijele patnje je neprocjenjiv! Cestitke i dobro nam dosla Sara!! ❤️
    Bejb23 draga cestitke takodjer!! Napokon malo (puno) srece! ❤️ Sad odmor i uzivancija!!
    Javi nam pricu kad stignes! 
    Pusa od naseg sisaca/nespavaca! 😑😘

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

6xmama
    22. Srpanj 2018. 20:35

WinnieThePooh, pa to su prekrasne vijesti, bravo malena ❤️🎉... Napredujte i dalje tak dobro i javljaj se 😊

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    22. Srpanj 2018. 20:46

Bejb čestitam 💕🎉

22. Srpanj 2018. 21:05

ami25

Cokica slažem se sa Issom nikad nije kasno,ja sam inace programer i jako nas je zapravo malo s info faxom, vecinom mat, samouki i nesto srodno, uvijek se moze probatnikad nije kasno a i ti si mlada, al prvo nek nam Ian dođe ziv zdrav i poslije ces se usredotocit na posao haha. Sad su bebe prioritet,ja otkad sam na komplikacijama imam osjecaj da nikad nisam radila, bit ce veselo kad se budem vratila na posao

Ma znam da bi mogla još preć, imam vremena. A vidjet ćemo što će biti u budućnosti. A što se tiče posla, isto osjećaj ko da nisam ni radila. Baš neki dan srela kolegicu s posla i kažem joj da ne mogu zamislit da sam morala odraditi sad ove zadnje ispite, produžnu, popravne 😫
    E i imam pitanje za sve. Danas mi je cijeli dan nateknuta desna noga samo, ne znam kako da to smanjim 😣 savjeti? Već sam je počela osjećati i iznad koljena kako zateže 😣 a lijeva ništa 

• Rossa
    22. Srpanj 2018. 21:05

Pridruzujem se cestitkama!😊😍
    Nek je zdrava i vesela!

• Rossa
    22. Srpanj 2018. 21:11

Rubia

Noemi nemam nista protiv da budem sledeca… 😃😃
    Rossa termin po uzv je 27.07. a po zm 31.07. Ja do zadnja dva dana kada je cep poceo da ispada nisam znala kako kontrakcije izgledaju, uopste ih nisam imala ili su bile bezbolne skroz… a ove su poprilicno bolne i traju 30ak sec. ali nepravilni razmaci, pola sata do sat…

U pa to ce svakako brzo.😀
    Meni je zadnji porod (jedini) krenuo kontrakcijama isto tako razmakom pola sata-sat, ali cijeli dan..tek navecer se smanjio razmak ali do skoro samog izgona nisu bile pravilne..dok se nisam skroz otvorila, jos u boksu su bile na 4-3-5-3-6-4min...tek na izgonu pravilne svake min.
    Tako da svasta ima..

Majda23
    22. Srpanj 2018. 21:16

Firsttimemommy cestitam na punom tjednu 🎉 i nemoj se brinuti, moras to gledati s ljepse strane, drzati ces svoju bebu u rukama. Svi smo svasta prosli, ja o svom porodu ne volim ni pricati, ali se svaki dan molim Bogu i zahvaljujem mu sto smo oboje dobro i sto mi je poklonio ovo malo cudo 😃
    Issa lijep i okrugao busko 😍
    Tinanema srce mi se steglo dok sam citala, zao mi je sto ste se toliko napatile, hvala dragom Bogu sto je sve dobro proslo. Beba dobro? I cestitam na maloj princezi 😘😘
    6xmama super za dekicu, i ja sam uvijek pricala da cu bebi nesta nastrikati, nez da li je sad kasno 🤔 i svaka cast, nakon toga svega dosla ti nama na 6.dijete, kapa do poda. Kad se sjetim poroda ne bih vise djece ali kad pogledam s druge strane mislim da cu htjeti bar jos jedno.
    Rossa dobrodosla u klub 😘 i svaka cast na velikoj obitelji
    Ami vjerojatno ti je lose od ovih vrucina, izbjegavaj izlazak van po najjacem suncu i pij mnogo vode 😘
    Bejb dobro nam dosla mala Ema 🎉🎉😘 odmaraj pa nam kasnije napisi kako proslo

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI