Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    22. Srpanj 2018. 20:35

WinnieThePooh, pa to su prekrasne vijesti, bravo malena ❤️🎉... Napredujte i dalje tak dobro i javljaj se 😊

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    22. Srpanj 2018. 20:46

Bejb čestitam 💕🎉

22. Srpanj 2018. 21:05

ami25

Cokica slažem se sa Issom nikad nije kasno,ja sam inace programer i jako nas je zapravo malo s info faxom, vecinom mat, samouki i nesto srodno, uvijek se moze probatnikad nije kasno a i ti si mlada, al prvo nek nam Ian dođe ziv zdrav i poslije ces se usredotocit na posao haha. Sad su bebe prioritet,ja otkad sam na komplikacijama imam osjecaj da nikad nisam radila, bit ce veselo kad se budem vratila na posao

Ma znam da bi mogla još preć, imam vremena. A vidjet ćemo što će biti u budućnosti. A što se tiče posla, isto osjećaj ko da nisam ni radila. Baš neki dan srela kolegicu s posla i kažem joj da ne mogu zamislit da sam morala odraditi sad ove zadnje ispite, produžnu, popravne 😫
    E i imam pitanje za sve. Danas mi je cijeli dan nateknuta desna noga samo, ne znam kako da to smanjim 😣 savjeti? Već sam je počela osjećati i iznad koljena kako zateže 😣 a lijeva ništa 

• Rossa
    22. Srpanj 2018. 21:05

Pridruzujem se cestitkama!😊😍
    Nek je zdrava i vesela!

• Rossa
    22. Srpanj 2018. 21:11

Rubia

Noemi nemam nista protiv da budem sledeca… 😃😃
    Rossa termin po uzv je 27.07. a po zm 31.07. Ja do zadnja dva dana kada je cep poceo da ispada nisam znala kako kontrakcije izgledaju, uopste ih nisam imala ili su bile bezbolne skroz… a ove su poprilicno bolne i traju 30ak sec. ali nepravilni razmaci, pola sata do sat…

U pa to ce svakako brzo.😀
    Meni je zadnji porod (jedini) krenuo kontrakcijama isto tako razmakom pola sata-sat, ali cijeli dan..tek navecer se smanjio razmak ali do skoro samog izgona nisu bile pravilne..dok se nisam skroz otvorila, jos u boksu su bile na 4-3-5-3-6-4min...tek na izgonu pravilne svake min.
    Tako da svasta ima..

Majda23
    22. Srpanj 2018. 21:16

Firsttimemommy cestitam na punom tjednu 🎉 i nemoj se brinuti, moras to gledati s ljepse strane, drzati ces svoju bebu u rukama. Svi smo svasta prosli, ja o svom porodu ne volim ni pricati, ali se svaki dan molim Bogu i zahvaljujem mu sto smo oboje dobro i sto mi je poklonio ovo malo cudo 😃
    Issa lijep i okrugao busko 😍
    Tinanema srce mi se steglo dok sam citala, zao mi je sto ste se toliko napatile, hvala dragom Bogu sto je sve dobro proslo. Beba dobro? I cestitam na maloj princezi 😘😘
    6xmama super za dekicu, i ja sam uvijek pricala da cu bebi nesta nastrikati, nez da li je sad kasno 🤔 i svaka cast, nakon toga svega dosla ti nama na 6.dijete, kapa do poda. Kad se sjetim poroda ne bih vise djece ali kad pogledam s druge strane mislim da cu htjeti bar jos jedno.
    Rossa dobrodosla u klub 😘 i svaka cast na velikoj obitelji
    Ami vjerojatno ti je lose od ovih vrucina, izbjegavaj izlazak van po najjacem suncu i pij mnogo vode 😘
    Bejb dobro nam dosla mala Ema 🎉🎉😘 odmaraj pa nam kasnije napisi kako proslo

04.07. Matija 💜

• AnaMaria
    22. Srpanj 2018. 21:21

bejb23

Klokanice moje, samo da javim da nam je danas u 14:10 sati stigla Ema, 3200g i 49cm ciste ljubavi i srece. Ljubimo vas 😘😘😘😘😘❤
    Who's next? 😂

Čestitke od ❤ uživajte sada😀

12.08.2018. ❤

• Maja82
    22. Srpanj 2018. 21:27

Cokica

ami25

Cokica slažem se sa Issom nikad nije kasno,ja sam inace programer i jako nas je zapravo malo s info faxom, vecinom mat, samouki i nesto srodno, uvijek se moze probatnikad nije kasno a i ti si mlada, al prvo nek nam Ian dođe ziv zdrav i poslije ces se usredotocit na posao haha. Sad su bebe prioritet,ja otkad sam na komplikacijama imam osjecaj da nikad nisam radila, bit ce veselo kad se budem vratila na posao

Ma znam da bi mogla još preć, imam vremena. A vidjet ćemo što će biti u budućnosti. A što se tiče posla, isto osjećaj ko da nisam ni radila. Baš neki dan srela kolegicu s posla i kažem joj da ne mogu zamislit da sam morala odraditi sad ove zadnje ispite, produžnu, popravne 😫
    E i imam pitanje za sve. Danas mi je cijeli dan nateknuta desna noga samo, ne znam kako da to smanjim 😣 savjeti? Već sam je počela osjećati i iznad koljena kako zateže 😣 a lijeva ništa

Cokice jel te boli noga? Probaj pomicat stopalo onako gore-dole, ako te boli list i ako ima razlike izmedju nogu tipa par cm idi u bolnicu. Mozda ti je od sjedenja/lezanja ali mogla bi biti tromboza vene 😕 Pa za svaki slucaj bolje napraviti uzv. Ne zelim te plasiti ali bolje biti siguran. 
    Inace bacaj se na programiranje, ne budite lude - svi vi koji kuzite matematiku stvarno trebate to iskoristit, tu po zg traze ko ludi programere.
    Bejb cestitam od srca!
    Rubia isti nam je termin al ajd ti slobodno prva 😁 Od mog cepa ni traga ni glasa..vidim kaj ce sutra u TA reci.

22. Srpanj 2018. 21:34

Mogu pomicati u svim smjerovima, a listovi me oba bole od hodanja neki dan. A već 3 dana sam bez dnevnog i kauča, uglavnom sjedim u blagavaoni ili nešto pomažem oko čišćenja, baš malo imam noge u zraku. Jedino mi čudno da lijeva baš ništa, a desna da. Malo sam danas popodne je hladnim tušem i legla se na bok i podigla nogu na jastuk i bilo je malo bolje. Pa sam opet išla do kauflanda 😂
    A znam da je programiranje puno bolja opcija od škole. Frendica se vratila iz zg u ri u staru firmu, dobila još veću plaću, ovi u zg nudili još veću samo da im ostane. Al nema mora ni prijatelja ni obitelji u zg. 

nivami
    22. Srpanj 2018. 21:40

Bejb23 cestitam na maloj princezi... Malenoj dug i sretan život, a mami brz oporavak 😘 😘 😘💐💐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.