Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Srpanj 2018. 17:05

Marijaa30

Cokica, ti si prof matematike i info? Tu kod nas, vz zupanija, ko god zavrsi pmf matku, odma dobi za stalno. Ja sam 4 godine radila matematiku ko nestrucnjak u OS i moram priznati da mi je to bilo najljepse raditi.

Da da 🙂 ma u Rijeci idu ljudi u penziju, ove školske godine ih je bilo 8 otišlo, ali ako nemaš vezu, nema šanse za stalno. Al zamjene uvijek. A tu di sam sad će se možda otvoriti pola satnice za stalno sad u 9.mj, a ja na porodiljnom 😭 ma da mi se vratit par godina unatrag, rađe bi se usmjerila na info i programiranje, i otišla u neku informatičku firmu. Samnom su studirale neke cure iz vž i okolice i sjećam se da su odmah dobile posao 

• Rossa
    22. Srpanj 2018. 17:12

Rubia

Dobro dosle nove mame…. 🤗🤗🤗

Mene stalno hvataju neke neredovne ali jake kontrakcije, sve cekam hoce li se ujednaciti… moglo bi uskoro?! 🙈🙈🙈

Hvala! 😊
    Kada je termin?
    I mene stalno neke kontrakcije, tj bh ali ne bas jake..vec tjednima..
    sigurno kad krene zapravo nece stati vec se samo pojacavati😁

Noemi
    22. Srpanj 2018. 17:53

Da, nazalost ljudi će uvijek komentirati u neg kontekstu većinom.. sto si mlada počela, jao pa ti si stara rotkinja, pa br djece, pa izbor škole i vrtića.. tako je to sa tetkama i strinama 😁🙈
    Wanttobemom ne mogu vjerovati nakon 7 god lojalnosti i rada u firmi oni tebe sad trudnu šalju na cestu.. ma gamad pohlepna.. 
    Ja imam bh kontrakcije već 2 tj ali nepravilne.. i mens bolove svaki dan malo jače.. 
    tko nam je sljedeći po terminu za radjaonu Maja, Rubia i Rossa.... 😘❤️

Isssa
    22. Srpanj 2018. 18:03

Cokica

Marijaa30

Cokica, ti si prof matematike i info? Tu kod nas, vz zupanija, ko god zavrsi pmf matku, odma dobi za stalno. Ja sam 4 godine radila matematiku ko nestrucnjak u OS i moram priznati da mi je to bilo najljepse raditi.

Da da 🙂 ma u Rijeci idu ljudi u penziju, ove školske godine ih je bilo 8 otišlo, ali ako nemaš vezu, nema šanse za stalno. Al zamjene uvijek. A tu di sam sad će se možda otvoriti pola satnice za stalno sad u 9.mj, a ja na porodiljnom 😭 ma da mi se vratit par godina unatrag, rađe bi se usmjerila na info i programiranje, i otišla u neku informatičku firmu. Samnom su studirale neke cure iz vž i okolice i sjećam se da su odmah dobile posao

Nikad nije kasno promjeniti struku, a vama matematičarima je lako otići u IT sektor, muž je group lead programer, radi u firmi od 150 ljudi, veli da rijetko tko ima FER ili neki srodan fax, većinom su sa PMF-a, Algebra tečaj za početak i baci se u programiranje 😀

bejb23
    22. Srpanj 2018. 18:16

Klokanice moje, samo da javim da nam je  danas u 14:10 sati stigla Ema, 3200g i 49cm ciste ljubavi i srece. Ljubimo vas 😘😘😘😘😘❤  
    Who's next? 😂

💗Baby E💗

22. Srpanj 2018. 18:18

bejb23

Klokanice moje, samo da javim da nam je danas u 14:10 sati stigla Ema, 3200g i 49cm ciste ljubavi i srece. Ljubimo vas 😘😘😘😘😘❤
    Who's next? 😂

Čestitam draga 😍🤗😘,pazite se,mazite i uživajte 😘🤗

Rubia
    22. Srpanj 2018. 18:19

Noemi nemam nista protiv da budem sledeca... 😃😃
    Rossa termin po uzv je 27.07. a po zm 31.07. Ja do zadnja dva dana kada je cep poceo da ispada nisam znala kako kontrakcije izgledaju, uopste ih nisam imala ili su bile bezbolne skroz... a ove su poprilicno bolne i traju 30ak sec. ali nepravilni razmaci, pola sata do sat...

Rubia
    22. Srpanj 2018. 18:22

Cestitam Bejb23 💕💕💕 Dobrodosla princeza Ema... brz oporavak i pisi nam kako je proslo 😘

22. Srpanj 2018. 18:25

Bejb23 česitam na curi 😁😘❤️🎉 brz oporavak i puno puno maženja ❤️
    Issa ma ok sam ja s programiranjem i volim ga tako da tečaj ne treba 😂 a sad si već mislim da mi je kasno za to i nisam više toliko u toku 😣

Marijaa30
    22. Srpanj 2018. 18:25

bejb23

Klokanice moje, samo da javim da nam je danas u 14:10 sati stigla Ema, 3200g i 49cm ciste ljubavi i srece. Ljubimo vas 😘😘😘😘😘❤
    Who's next? 😂

Cestitam 😘😘 brz oporavak ti zelim, a Emi sretno i zdravo djetinjstvo 😊 

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.