Cure, imam pitanje... jel koja počela naoticati? kad sam se probudila, lice mi je bilo naotečeno i prsti, a još prošli tjedan sam mogla imati stare prstene...
26.8. Ivan 💙💙
Cokica cestitke na 36 tjedana 😊 mamica1110 dobrodosla 😊
12.08.2018. ❤
Cure, imam pitanje… jel koja počela naoticati? kad sam se probudila, lice mi je bilo naotečeno i prsti, a još prošli tjedan sam mogla imati stare prstene…
Ja nisam.vkerojatno to zavisi od osobe do osobe.jel ti tlak u redu?
12.08.2018. ❤
Mamica dobrodošla 😁 ti još sitno onda brojiš
Marija ja ti prstenje ni ništa ne nosim već 2 mjeseca sigurno, od kad sam prvi put natekla. Nakon toga sam samo još jednom, ali za svaki slučaj. I ovo što sam jučer/prekjučer natekla. A frendica mi je rekla ovo za lice, kao nekakva napuhanost ili tako nešto. Al prođe i to 🙂 znam samo da bi trebalo što više vode piti. Ali sad smo pri kraju, mislim da će toga biti sve više 😣
Marijaa30 ja sam primijetila oticanje stopala i ruku zadnjih tjedan dana. Mislim da je to normalno, možda pripaziti na tlak.
Cokica čestitke na 36 tjedana
budem danas više vode pila pa ću vidjeti sutra ujutro. tlak mi je 110/80, baš sam ga sad nakon kave izmjerila... inače imam malo niži tlak, na pregledima redovito 90/60 ili 100/70.
26.8. Ivan 💙💙
Ja nisam nikad u licu natekla , ali znam primjetiti kad su velike vrućine i ako puno taj dan sjedim , onda mi sva vođa bubne u gležnjeve . A da ne govorim u koljena ... ali kako kažu , mislim da je to sve normalno :) jos malo i proci će ...
21.08.💞🎀
Kakve ste vi cure sa kilažom? Ja sam se super držala do 35 tjedana (+10) od kad mi se tjedno po kila zalijepi i apetit mi je strašan! Sad sam 12+ od starta
Mamica 1110 , ja sam od početka se raspustila i evo sad u 37+2 imam 23 kg plusa . Odnosno , sad imam 22 kg jer sam smršavila kilu . Kasnije ću voditi borbu sa kilama 🤣
21.08.💞🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji