Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1110
    23. Srpanj 2018. 09:31

Drage trudnice pridružuje vam se još jedna buduća mamica. Danas smo 37+4 tjedana. Čekamo malu curicu. Čitam Vas i prepoznajem se u svemu, od nespavanja, iscjetka pa do bolova (isto prva trudnoća i ne znam što očekivati). Nestrpljenje raste sve više svakim danom! 
    Sretno curama koje su danas na pregledu! 

nivami
    23. Srpanj 2018. 09:36

Čokica čestitke na 36tj,lijeoa buša i prugice😍😍😍😘😘
    Mamica1110 dobrodosla, i ti si vec u terminu😘😘
    Jos jednom sretno svima danas na pregledima 😘 

PhotoArtGirl
    23. Srpanj 2018. 09:50

mamica1110

Drage trudnice pridružuje vam se još jedna buduća mamica. Danas smo 37+4 tjedana. Čekamo malu curicu. Čitam Vas i prepoznajem se u svemu, od nespavanja, iscjetka pa do bolova (isto prva trudnoća i ne znam što očekivati). Nestrpljenje raste sve više svakim danom!
    Sretno curama koje su danas na pregledu!

Dobro nam došla! 

Sunce25
    23. Srpanj 2018. 09:52

Dobrooo jutro !!🌞
    Bejb 23 i Tina ČESTITKE !!! Uzivajte , mazite se i pazite 💞 
    Jako mi je zao Tina sto si imala takvo ružno iskustvo ali se nadam da ćeš  se brzo oporaviti i da će uskoro to sve biti iza vas. Stvarno sam se sva naježila kad sam citala😳😳😳 
    Poanta price je da su žene stvarno lavice i ti si to stvarno dokazala !! 
    Rossa dobrodošla!!😊😊
    Pogledam danas na brojač ostalo samo jos 19 dana!😍

21.08.💞🎀

Marijaa30
    23. Srpanj 2018. 09:54

Cure, imam pitanje... jel koja počela naoticati? kad sam se probudila, lice mi je bilo naotečeno i prsti, a još prošli tjedan sam mogla imati stare prstene...

26.8. Ivan 💙💙

• AnaMaria
    23. Srpanj 2018. 09:57

Cokica cestitke na 36 tjedana 😊 mamica1110 dobrodosla 😊 

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    23. Srpanj 2018. 09:59

Marijaa30

Cure, imam pitanje… jel koja počela naoticati? kad sam se probudila, lice mi je bilo naotečeno i prsti, a još prošli tjedan sam mogla imati stare prstene…

Ja nisam.vkerojatno to zavisi od osobe do osobe.jel ti tlak u redu?

12.08.2018. ❤

23. Srpanj 2018. 10:02

Mamica dobrodošla 😁 ti još sitno onda brojiš 
    Marija ja ti prstenje ni ništa ne nosim već 2 mjeseca sigurno, od kad sam prvi put natekla. Nakon toga sam samo još jednom, ali za svaki slučaj. I ovo što sam jučer/prekjučer natekla. A frendica mi je rekla ovo za lice, kao nekakva napuhanost ili tako nešto. Al prođe i to 🙂 znam samo da bi trebalo što više vode piti. Ali sad smo pri kraju, mislim da će toga biti sve više 😣

mamica1110
    23. Srpanj 2018. 10:07

Marijaa30 ja sam primijetila oticanje stopala i ruku zadnjih tjedan dana. Mislim da je to normalno, možda pripaziti na tlak.
    Cokica čestitke na 36 tjedana  

Marijaa30
    23. Srpanj 2018. 10:09

budem danas više vode pila pa ću vidjeti sutra ujutro. tlak mi je 110/80, baš sam ga sad nakon kave izmjerila... inače imam malo niži tlak, na pregledima redovito 90/60 ili 100/70.

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI