Cure lijepe busice! 😍
Naticanje je individualno, mislim da svi malo nateknu bez obzira na tlak - ja sam prstenje poskidala u 34-35tj jer me malo zuljalo. Tlak mi je isto nizak.
Mamica dobrodosla! Mozda ti malo vise raste kilaza upravo zbog zadrzavanja vode u zadnjim tj.. ja sam inace na +11, al isto sam krenula sa svojim maximumom..al bu sve otislo poslije.
Evo bila u TA, cerviks se smanjio i otvorena 1-2 prsta.. moram doc u petak opet. Cep nisam skuzila ako je bio ispao dosad 😕 Ugl mogla bi i koji dan ranije doc mala..po uzv joj je sad bila 3800, al kaze dr da nije vjerojatno tolika kad je vidjela moju zaprepastenu facu 😂
Sunce ja sam uzela pampers te male od 2-5 kg pakiranje u kojem je 88 komada. Nemam ideju koliko treba racunam da bi trebalo bit dosta pa da radje dokupim il predjem na one broj vece.
Maja super za pregled,mogla bi ranije a i tebi tjedan dana do termina tako da je to super Znaci ti bi nam mogla bit sljedeća
Sunce ja nemam pojma za te pelene, dobila sam od violete nekoliko komada br 2 piše od 3 - 6 kila (to u paketu za trudnice iz bubamare) i frendica mi dala nekoliko pampersica sta joj ostalo one premium 1 i isto pise 2 - 5 kile i onda bas ne vidim neku razliku, al za pocetak bude ok poslije dokupimo kad vidimo. Ja sam cak kupila i XS za 3 - 4 kile 20 u pakiranju u dmu da imamo ako se bebica manja rodi pa da njih koristimo, al mislim da ih budem ostavila njima u rodilistu jer su bas malecke.
💙Bartol💙
Mateya, a kaj ti sad vele za plodnu vodu?
Meni je susjeda poklonila paket pampersic broj 1, 80 ih je jer ih je par potrosila... a ja sam u mulleru uzela prosli put jedan paket dvojke jer je bilo snizenje na djecju opremu, kozmetiku... vidjet cemo kad se narodi koje budu vise trebale, al rekli su mi nek ne kupujem previse jedinice jer ce ga mozda stiskati.
26.8. Ivan 💙💙
Mateya, a kaj ti sad vele za plodnu vodu?
Meni je susjeda poklonila paket pampersic broj 1, 80 ih je jer ih je par potrosila… a ja sam u mulleru uzela prosli put jedan paket dvojke jer je bilo snizenje na djecju opremu, kozmetiku… vidjet cemo kad se narodi koje budu vise trebale, al rekli su mi nek ne kupujem previse jedinice jer ce ga mozda stiskati.
Doktorica je rekla pošto je ctg uredan da se netrebam brinuti. U petak mi niti nisu radili uzv pa da se vidi stanje. Ovaj petak idem ponovo na pregled pa će mi onda i uzv raditi ako se prije ne porodim
💖 Nikol -12.08.2018💖
Ja sam uzela pampers premium 2 (3-6kg), 1 nisam ni uzimala, ako baš bude trebalo, netko će se zaletit. Uzela sam 2 paketa jer su bile na sniženju, 88 kom je u paketu.
Ja sam sad došla s ctg-a kaže sad je ok. Wtf i prošli put je rekla da je ok. Al sad su kao veće razlike, pojma nemam. Ne sviđa mi se ova zamjena. Za nogu mi je isto rekla kao možda na vaskularnu kirurgiju provjerit pa je spominjala gel za vene da pitam u ljekarni što smiju trudnice pa na kraju da niš, nek vidim kako će biti sad par dana. Ah, di je 6.8 kad se vraća moja ginekologica 😭
Ja sam kupila Voleta pelene 1. to je od 2-5kg. Uzela sam 2 paketa, jedan za bolnicu i jedan za doma, ali sam kupila i 2. da imam doma ako ove brzo preraste.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Cure imam pitanje, sad malo skrećem s teme, u 29. Tjednu mi je krenuo zelenkasti iscjedak koji je bio jedno tjedan dana i onda prestao, bio je dosta gust (ispričavam se na detaljnom opisu), jel moguće da je to bio sluzni čep ili je to prerano da počne ispadati?
Mislim da je to prerano.. sluzni pocinje ispadati bar dana pred porod po malo ili odjednom par sati prije poroda. I bude ti bijeli/proziran sa krvlju. To ti je iscjedak. Reci dr nek ti nesto da da nebi ostalo sta u tebi, prilikom poroda beba bi ga mogla pokupiti pa neku infekciju imati. Meni je s prvim djetetom sluzni ispao ujutro u 8h, obilan bijelo proziran iscjedak sa krvnim zilicama. U 14:30 puknuo vodenjak, u 17:05 rodila ☺
Hej cure, dobro došle nove 😀
Ja zasad nemam problem sa naticanjem ali pijem stvarno puno vode 3-4 litre na dan, nadam se da će tako i ostat 😀
Do 30 tjedna sam dobila 10 kg, pa sam u bolnici izgubila 2 kg i sad sam opet na +10 😀
A pelene....to jedino još nismo kupili, nekak mi se ne kupuje dok ne rodim i vidim koje će mi trebati 😀, tatica se lako zaleti kupiti 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji