Jutro…eto ja polako i sa strahom govorim da mislim da moje mučnine prestaju, već 4 dana nisam na torecanu a nije mi mučno i mogu papati. Uf, nadam se da je to to.
Držimo fige da je to to!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro…eto ja polako i sa strahom govorim da mislim da moje mučnine prestaju, već 4 dana nisam na torecanu a nije mi mučno i mogu papati. Uf, nadam se da je to to.
meni su isto kao prestale, al svejedno mi ujutro nekad bude mukica. plus auto ako je zagušljivo.
27.6. 💙
Jutro cure, drago mi je da sve napredujete i da ste se raspisale. :D I meni su mučnine prestale, hvala Bogu.
.
Bila sam vaditi nalaze jutros u 7, već su mi ih sad poslali na mail. Blaženi privatnici. Kako sam se i bojala, glukoza je 5.4, urea mi je snižena 2.6 (kaj god to značilo) i piše mi da imam dosta bakterija u urinu. :( I ne znam šta mi je sa štitnjačom, ful me strah sad ovog. Jel netko imao nešto slično?
Cure iako nisan povracala, mucnina vise nema,grudi jos malo boluckaju al nista strasno. Samo izludi me ovaj iscjedak a citala sam da on bude kroz cijelu trudnocu. dali je jos kome tako?
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Kolačić, za urin ćeš trebati na urinokulturu da vide koja bakterija.
Za ovo drugo ne znam, samo meni su drugacije napisali te granice za TSH recimo. Evo saljem ti da vidis.
eeee sta ste se raspisale :)) Tri dana mi je trebalo da uspijem sve procitat :) Dobrodoslica novim buducim mama, cuvajte se, pazite i fino papajte :)
Ja sam s svojim dragim 2 i pol g, godinu zivimo zajedno, prije pola smo se zarucili iiiii..izenadila nas bebica :D Ja sam uvijek govorila, ma nema sanse, nebi se nikad vjencala s trbuhom. Prvo svadba, onda beba... i tak. Ugl, sad bu prvo beba, pa onda svadba :D Mi planiramo otputovati svi skupa (sa bebitom kad se rodi), i na putovanju se vijencati i krstiti bebu.
Inace netko je od vas pisao da se htio vjenacat na putu, ali sad nemoze? Zasto? Mi npr iduci tjedan letimo za Dublin malo na izlet :)))
🖤 6.6.2018 🖤
Ja sam pisala da sam se htjela vjencati na putu, ali sad ne mogu. Pa ne usudim se bas daleko putovati radi hematoma. U biti, vidjet cu sto ce reci sad na pregledu je li se smanjio ili nestao, ali u svakom slucaju ideja nam je bila vjencati se u nekim egzoticnim krajevima, a to u T ne bi isla s hematomom ili bez radi velike mogucnosti zaraze, opasnih kukaca itd.
Ja se mazem Hipp uljem za bebe, kosta par kuna, a sastav je super - suncokretovo i bademovo ulje, vitamin E i parfem :)) Nista vise. Gledala sam dosta stvari, i uvijek citam te sastave, i na kraju, ovo ispada super, nema neke kemije unutra, povoljno i fino mirise :)
🖤 6.6.2018 🖤
Da, kuzim Jessy :) Naravno na bas daleko putovanje, ne. Tak smo i mi mislili prvo, ali nema sanse, bas zbog tih svakakvih zaraza... A nista, putovat cete kad dode bebica <3 :)))) Sad bitno da je sve ok
🖤 6.6.2018 🖤
Da, ove sve blize i sigurnije destinacije (Europu i Ameriku) smo obisli, a i dio Azije i Afrike tako da su nam bas ostale daleke i egzoticne zemlje gdje bi voljeli ici, a to se cak i ne preporucuje radi tih kukaca koji svasta prenose i radi nehigijene. I ovdje me strah pa perem svo voce i povrce dvaput 😁😁
Mislili smo za Novu negdje tu blize - recimo Spanjolska, ali sve ovisi o stanju hematoma. Definitivno necu riskirati.
Sortiraj odgovore
Najstariji