Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    30. Studeni 2017. 10:25

Ena31

Jutro…eto ja polako i sa strahom govorim da mislim da moje mučnine prestaju, već 4 dana nisam na torecanu a nije mi mučno i mogu papati. Uf, nadam se da je to to.

Držimo fige da je to to!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

HappySeal
    30. Studeni 2017. 10:34

Ena31

Jutro…eto ja polako i sa strahom govorim da mislim da moje mučnine prestaju, već 4 dana nisam na torecanu a nije mi mučno i mogu papati. Uf, nadam se da je to to.

meni su isto kao prestale, al svejedno mi ujutro nekad bude mukica. plus auto ako je zagušljivo. 

27.6. 💙

• Kolačić
    30. Studeni 2017. 10:42

Jutro cure, drago mi je da sve napredujete i da ste se raspisale. :D I meni su mučnine prestale, hvala Bogu. 
    .
    Bila sam vaditi nalaze jutros u 7, već su mi ih sad poslali na mail. Blaženi privatnici. Kako sam se i bojala, glukoza je 5.4, urea mi je snižena 2.6 (kaj god to značilo) i piše mi da imam dosta bakterija u urinu. :( I ne znam šta mi je sa štitnjačom, ful me strah sad ovog. Jel netko imao nešto slično?

• M.lady
    30. Studeni 2017. 10:57

Cure iako nisan povracala, mucnina vise nema,grudi jos malo boluckaju al nista strasno. Samo izludi me ovaj iscjedak a citala sam da on bude kroz cijelu trudnocu. dali je jos kome tako?

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Ana_Marija_2019
    30. Studeni 2017. 11:09

Kolačić, za urin ćeš trebati na urinokulturu da vide koja bakterija. 
    Za ovo drugo ne znam, samo meni su drugacije napisali te granice za TSH recimo. Evo saljem ti da vidis.

• Kerolajn
    30. Studeni 2017. 11:11

eeee sta ste se raspisale :)) Tri dana mi je trebalo da uspijem sve procitat :) Dobrodoslica novim buducim mama, cuvajte se, pazite i fino papajte :)
    Ja sam s svojim dragim 2 i pol g, godinu zivimo zajedno, prije pola smo se zarucili iiiii..izenadila nas bebica :D Ja sam uvijek govorila, ma nema sanse, nebi se nikad vjencala s trbuhom. Prvo svadba, onda beba... i tak. Ugl, sad bu prvo beba, pa onda svadba :D Mi planiramo otputovati svi skupa (sa bebitom kad se rodi), i na putovanju se vijencati i krstiti bebu. 
    Inace netko je od vas pisao da se htio vjenacat na putu, ali sad nemoze? Zasto? Mi npr iduci tjedan letimo za Dublin malo na izlet :)))

🖤 6.6.2018 🖤

Ana_Marija_2019
    30. Studeni 2017. 11:15

Ja sam pisala da sam se htjela vjencati na putu, ali sad ne mogu. Pa ne usudim se bas daleko putovati radi hematoma. U biti, vidjet cu sto ce reci sad na pregledu je li se smanjio ili nestao, ali u svakom slucaju ideja nam je bila vjencati se u nekim egzoticnim krajevima, a to u T ne bi isla s hematomom ili bez radi velike mogucnosti zaraze, opasnih kukaca itd.

• Kerolajn
    30. Studeni 2017. 11:17

Ja se mazem Hipp uljem za bebe, kosta par kuna, a sastav je super - suncokretovo i bademovo ulje, vitamin E i parfem :)) Nista vise. Gledala sam dosta stvari, i uvijek citam te sastave, i na kraju, ovo ispada super, nema neke kemije unutra, povoljno i fino mirise :)

🖤 6.6.2018 🖤

• Kerolajn
    30. Studeni 2017. 11:19

Da, kuzim Jessy :) Naravno na bas daleko putovanje, ne. Tak smo i mi mislili prvo, ali nema sanse, bas zbog tih svakakvih zaraza... A nista, putovat cete kad dode bebica <3 :)))) Sad bitno da je sve ok

🖤 6.6.2018 🖤

Ana_Marija_2019
    30. Studeni 2017. 11:24

Da, ove sve blize i sigurnije destinacije (Europu i Ameriku) smo obisli, a i dio Azije i Afrike tako da su nam bas ostale daleke i egzoticne zemlje gdje bi voljeli ici, a to se cak i ne preporucuje radi tih kukaca koji svasta prenose i radi nehigijene. I ovdje me strah pa perem svo voce i povrce dvaput 😁😁
    Mislili smo za Novu negdje tu blize - recimo Spanjolska, ali sve ovisi o stanju hematoma. Definitivno necu riskirati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.