Da, ove sve blize i sigurnije destinacije (Europu i Ameriku) smo obisli, a i dio Azije i Afrike tako da su nam bas ostale daleke i egzoticne zemlje gdje bi voljeli ici, a to se cak i ne preporucuje radi tih kukaca koji svasta prenose i radi nehigijene. I ovdje me strah pa perem svo voce i povrce dvaput 😁😁
Mislili smo za Novu negdje tu blize - recimo Spanjolska, ali sve ovisi o stanju hematoma. Definitivno necu riskirati.
Ajde nadam se da nece hematom zezat pa cete moci malo otic uzivati :) Mi jos nismo stigli sve obici, ali prosli smo veci dio Europe i vec planiramo kak bumo s bebicom putovali :) i kuzim te, vezano za pranje svega, hahhaha ja nisam nikad bila tak bas "osjetljiva", al sad bez antiseptickih vlaznih maramica nejdem nikud :D
🖤 6.6.2018 🖤
Ma ja sam dobila najprije virozu neku s upalom sinusa pa upalu mjehura u T i stvarno je grozno s obzirom da skoro nikakve lijekove ne smijes koristiti, a i 3 puta duze traje. Nakon toga ne zelim vise riskirati, makar to se pokupi bilo gdje 😐
Cure iako nisan povracala, mucnina vise nema,grudi jos malo boluckaju al nista strasno. Samo izludi me ovaj iscjedak a citala sam da on bude kroz cijelu trudnocu. dali je jos kome tako?
Draga, iscjedak je normalan , pola nas ovdje ga ima. Samo mijenjaj redovito uložak i mirna si. :)
Cure iako nisan povracala, mucnina vise nema,grudi jos malo boluckaju al nista strasno. Samo izludi me ovaj iscjedak a citala sam da on bude kroz cijelu trudnocu. dali je jos kome tako?
Draga, iscjedak je normalan , pola nas ovdje ga ima. Samo mijenjaj redovito uložak i mirna si. :)
Bas kad sam mislila da sam se rjesila ulozaka 9.mj kad ono svaki dan hahah 😁😁
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Curke jel koja od vas doma,na cuvanju trudnoće?kakva je procedura s tim?meni od sutra počinje,danas isla po doznake
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Curke jel koja od vas doma,na cuvanju trudnoće?kakva je procedura s tim?meni od sutra počinje,danas isla po doznake
Dobiješ potvrdu o nesposobnosti za rad i 2 papira za obraćun plaće. Potvrdu i jedan taj za plaću nosiš u firmu, a drugi papir, presliku osobne,tekućeg računa i potvrdu o plaći zadnjih 6 mjeseci na hzzo.
Bas kad sam mislila da sam se rjesila ulozaka 9.mj kad ono svaki dan hahah 😁😁
A ježi ga sad, meni rekli bakterija i gljivica a kad ono..nikakav iscjedak uopće...
Ja isto imam iscjedak, nije nesto preobilan tako da ne nosim uloske, ali ima ga. Ti dnevni su mi jednako mrski kao i ulosci za M 😁😁
Dobiješ potvrdu o nesposobnosti za rad i 2 papira za obraćun plaće. Potvrdu i jedan taj za plaću nosiš u firmu, a drugi papir, presliku osobne,tekućeg računa i potvrdu o plaći zadnjih 6 mjeseci na hzzo.
Dobila potvrdu o nesposobnosti samo koju sam odnijela poslodavcu,a poslije 20.-og moram opet ginekologu po ostatak za hzzo
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
M.lady ma iscjedak je normalan vecina zena ga ima..i ja ga imam samo moj zbog polipa mjenja boje sto me uzasno iritira i plasi uh....
Danas sam neke cudne volje tj bezvoljna i sva nekak neopisivo ma ovi hormoi su cudo
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji