Ja sam u prošloj T cijelo vrijeme imala vodenasti iscjedak, ništa gusto, ništa u boji sam čista prozirna voda. Cijelo vrijeme sam imala dnevni uložak. Tako je i ova počela ...
👶 3.8.2018. 💗 mrva #2
Cure koje idete privatno voditi trudnocu, nosite li svaki mjesec nalaz od privatnog socijalnom ginekologu?
Kolačić, za urin ćeš trebati na urinokulturu da vide koja bakterija.
Za ovo drugo ne znam, samo meni su drugacije napisali te granice za TSH recimo. Evo saljem ti da vidis.
e pa onda po tome ispada da je sve normalno. :D hvala ti
Evo mene od endokrinologa. Nije baš zadovoljan, malo mi se sve skupa ulijenilo pa mi je poduplao dozu. A valjda će bit ok sve to skupa.
Meni se iscjedak osuši bjelkasto, a dnevne uloške ne nosim jer mi samo stvaraju probleme. Sva sreća ima ga minimalno inače bi hodala s torbom punom gaća
27.6. 💙
Cure, jel koja imala povišeni šećer? Što da sad radim? Ja ne mogu bez slatkoga.....
Cure koje idete privatno voditi trudnocu, nosite li svaki mjesec nalaz od privatnog socijalnom ginekologu?
Ne, nosim samo kad nešto trebam (uputnicu i sl.) i to onda dam zadnji nalaz jer na zadnjem nalazu piše i sve sa prethodnih.
Cure, jel koja imala povišeni šećer? Što da sad radim? Ja ne mogu bez slatkoga…..
Nije samo slatko, problem je i krumpir i masno a poseban naglasak na tjestenine i tijesto općenito.
Možda te stave na dijetu (nadam se da ne) ali po mom ne moraš skroz izbaciti slatko, ali moraš regulirati cijelu prehranu.
Budeš vidjela kaj će ti reći doktor. Nema sada plakanja, sad moraš izdržati što će trebati, to je za bebu a i za tvoje dobro! Možeš ti to!!!
Cure, jel koja imala povišeni šećer? Što da sad radim? Ja ne mogu bez slatkoga…..
A kud se zoveš Kolačić
Poslije j***** nema kajanja.
Prostakuše jedne, znam što ste pomislile. To na zvjezdicama piše jedenja
27.6. 💙
Evo meneod endokrinologa. Nije baš zadovoljan, malo mi se sve skupa ulijenilo pa mi je poduplao dozu. A valjda će bit ok sve to skupa.
Meni se iscjedak osuši bjelkasto, a dnevne uloške ne nosim jer mi samo stvaraju probleme. Sva sreća ima ga minimalno inače bi hodala s torbom punom gaća
A ja otkad nosim one Carefree dnevne ni ne osjećam ih, a taj iscjedak mi nekad bude jači pa se ne da oprati, do toga mi je najviše. I operem gaće na 90 i svejedno mi ostane nekad... :/
HappySeal, Honey, ma ja sam baš ovisnik o slatkome, tata mi ima šećer i sad sam sva na sto muka jer sam čula da je ta prehrana grozna. A ja nemam živaca za to :( pogotovo jer radim i razmažena sam naručivanjem gableca i slično... joooooj... Al baš ste me nasmijale!
Sortiraj odgovore
Najstariji