Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    30. Studeni 2017. 15:08

Kolačić

HappySeal, Honey, ma ja sam baš ovisnik o slatkome, tata mi ima šećer i sad sam sva na sto muka jer sam čula da je ta prehrana grozna. A ja nemam živaca za to :( pogotovo jer radim i razmažena sam naručivanjem gableca i slično… joooooj… Al baš ste me nasmijale!

Ma nije tako strašno. To je neka osnovna zdrava prehrana. 

Moj ti je savjet da izbaciš iz kuće ono što ne smiješ i jendostavno biraš promišljenije. 

27.6. 💙

• Kolačić
    30. Studeni 2017. 15:13

Morat ću, šta ću sad... 

Sve za bebu. 

mare27
    30. Studeni 2017. 15:43

wauuu...što ste se raspisale,treba vas uhvatiti...
    Ja sam prvo rodila sa 28 g,drugo ću sa 31g i STOP!! U braku sam 3  godine!! 

Tea👶
    30. Studeni 2017. 16:03

Dje ste macee! Ja sam danas superiska, digla se toliko rano da sam u 11 isla odmorit pola sata prije posla, sad dosla doma, opet legla. 😂
    Ja sam doruckovala shake, rucala integralnu rizu s tocem od junetine i sad sam pojela bananu, jogurt i proteinsku plocicu 😊 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Helga1905
    30. Studeni 2017. 16:43

Ja sam u vezi 5ipo godina, udajem se u 4.mjesecu i bebica je došla neplanski, ali ne bunim se 💓💓💓💓
    U matičara ćemo se vjenčati u 1.mjesecu radi zdravstvenog osiguranja, jer je moja trenutna situacija skroz čudna i komplicirana što se tiče toga xD
    Ne znam za vas, ali mene mjehur izludi!! Govori mi da je PUN PUNCAT, a tamo 2 kapljice. A tek sam trudna 5+4.. inače sam iz Mostara,Hercegovina. I molim vas, probala sam napraviti taj potpis dolje od lilypie.com ali ne radiii miii, help?

Roko💙 2.8.2018. 💙

bejb23
    30. Studeni 2017. 17:14

Pozdrav cure, evo i mene. Preselila sam se sa Tko planira i radi na bebi :) 
    Nakon skoro godinu dana rada smo ugledali plusic. 😍 Prvi pregled obavljen i sve je ok :)  
    Malo me muce mucnine ali nista strasno :) 

💗Baby E💗

bejb23
    30. Studeni 2017. 17:18

Helga, pokusavam i ja stavit potpis pa necee 😢

💗Baby E💗

mare27
    30. Studeni 2017. 17:23

cure dobro došle i sretno dalje!!! 

bejb23
    30. Studeni 2017. 17:33

Hvala Mare! Takodjer 😘

💗Baby E💗

Ana_Marija_2019
    30. Studeni 2017. 18:01

Dobro dosle, bas mi je drago sto nas je vise! 😊
    Nije ni meni radio potpis, vjerojatno kopirate krivi url. Treba kopirati (ako se dobro sjecam) onaj neki kod koji se nalazi pod forums pa onda nesto BB kod... Ovi drugi ne rade.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.