Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rubia
    05. Lipanj 2018. 21:30

Ena CESTITKE na velikom djecaku... neka nam je ziv, zdrav i sretan... a tebi majko svaka cast na iscrpnom porodu, vjerujem da je bilo tesko... ponosni smo na tebe i brzo se oporavi.... Zagrljaj 😍😍😍💙💙💙

mamica1985
    05. Lipanj 2018. 21:32

Draga Ena, svaka ti cast 😘😘😘
    Potpisujem franovu i ivy, nadam se da ces se uspjeti bar tijekom noci odmoriti 😘

• Mia789
    05. Lipanj 2018. 21:38

Draga Ena, sad se odmori, nek ti daju neke postene droge i ujutro ce sve biti ljepse:) zasluzila si❤
    Jao Ivy, kad muz cuje da doktor dogovara indukciju za cetvrtak, odmah ce se ozariti😂
    Noemi moja, da se mene pita ja bi, prije ili kasnije mora doci do toga pa ajmo onda prije da vidim svoju malu mrvicu😊

ami25
    05. Lipanj 2018. 21:46

Ena slazem se s curkama, svaka čast! Nakon pročitanog i s obzirom na prvi porod i tezinu Mihe svaka ti čast!! 🤗Hug 😘😘

💙Bartol💙

05. Lipanj 2018. 21:51

Draga Ena,  nije to ni kratko,  na umjetnim trudovim,  bez epiduralne!
    Svaka ti cast,  jer znam da ti nije bilo lako!
    Jedi,  pij i odmaraj,  i ako ikako mogu neka ti veceras uzmu malog da odspavas.
    😘😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ami25
    05. Lipanj 2018. 21:52

Evo cure meni danas puni tjedan da okacim nesto, s frendicom jucer iz setnje u turistickom mjestu u Medulinu prepunom ljudi a ja u piđami 😂😂😂 sliku buse stavim na punih 30!

💙Bartol💙

6xmama
    05. Lipanj 2018. 21:52

ivymicek

6xmama kada imaš cervikometriju danas ili sutra????

Sutra u 4 sam narucena... Vec sam dobila jednu losu vijest za uvertiru za sutra-poslali mi mailom sad navecer iz Sunca onaj nalaz brisa cerviksa kaj sam trazila-kurva eserihija je na cervixu 😤😤😤... Sad ak mi se jos smanjil cervix znam zakaj je 😤-vristala bi kolko sam bijesna. 

Ena, jel su te rezali? Trebalo je rodit tu mrgu, pa on je velicinom beba od mj.dana 😅

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    05. Lipanj 2018. 21:55

Amy, zgodna trudnica.. Fit 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    05. Lipanj 2018. 21:59

Ena čestitam na velikom dečku 😘😘😘💙💙💙 zao mi je da ste se namučili,ali nadam se da će oporavak biti brz..samo hrabro,odmori se koliko god možeš,odradila si veliki posao..prava mama lavica ❤️
    Sad čekamo iduću bebicu ☺️☺️
    Sretno svima sutra na kontroli,neka su cerviksi poslušni 😁
    Mi smo kontrolu odradile, mrvica raste, sad ima oko 2200g..19.imamo idući dejt..pitala sam za magnezij,kaže gin da nastavim piti i dalje do kontrole..vaginalnog pregleda nije bilo tako da se nadam da sam i dalje zatvorena..
    A bakica nas je nakon pregleda izvela u mali shopping 😊 kupila je mrvici posteljinicu 😍😍 i ja bi spavala na ovome kak je medeno ❤️

ivymicek
    05. Lipanj 2018. 22:00

ami25

Evo cure meni danas puni tjedan da okacim nesto, s frendicom jucer iz setnje u turistickom mjestu u Medulinu prepunom ljudi a ja u piđami 😂😂😂 sliku buse stavim na punih 30!

Hoću i ja pregosaurus majicu 😂😂😂. Zakon. Ugodna nema šta a i bušek se nazire.
    6xmama bemu i eserihiji.. normalno da utjeće i na cervix.
    Držim fige za sutra možda te dočeka koja lijepa vijest 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.