Ena CESTITKE na velikom djecaku... neka nam je ziv, zdrav i sretan... a tebi majko svaka cast na iscrpnom porodu, vjerujem da je bilo tesko... ponosni smo na tebe i brzo se oporavi.... Zagrljaj 😍😍😍💙💙💙
Draga Ena, svaka ti cast 😘😘😘
Potpisujem franovu i ivy, nadam se da ces se uspjeti bar tijekom noci odmoriti 😘
Draga Ena, sad se odmori, nek ti daju neke postene droge i ujutro ce sve biti ljepse:) zasluzila si❤
Jao Ivy, kad muz cuje da doktor dogovara indukciju za cetvrtak, odmah ce se ozariti😂
Noemi moja, da se mene pita ja bi, prije ili kasnije mora doci do toga pa ajmo onda prije da vidim svoju malu mrvicu😊
Ena slazem se s curkama, svaka čast! Nakon pročitanog i s obzirom na prvi porod i tezinu Mihe svaka ti čast!! 🤗Hug 😘😘
💙Bartol💙
Draga Ena, nije to ni kratko, na umjetnim trudovim, bez epiduralne!
Svaka ti cast, jer znam da ti nije bilo lako!
Jedi, pij i odmaraj, i ako ikako mogu neka ti veceras uzmu malog da odspavas.
😘😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo cure meni danas puni tjedan da okacim nesto, s frendicom jucer iz setnje u turistickom mjestu u Medulinu prepunom ljudi a ja u piđami 😂😂😂 sliku buse stavim na punih 30!
💙Bartol💙
6xmama kada imaš cervikometriju danas ili sutra????
Sutra u 4 sam narucena... Vec sam dobila jednu losu vijest za uvertiru za sutra-poslali mi mailom sad navecer iz Sunca onaj nalaz brisa cerviksa kaj sam trazila-kurva eserihija je na cervixu 😤😤😤... Sad ak mi se jos smanjil cervix znam zakaj je 😤-vristala bi kolko sam bijesna.
Ena, jel su te rezali? Trebalo je rodit tu mrgu, pa on je velicinom beba od mj.dana 😅
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Amy, zgodna trudnica.. Fit 😉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena čestitam na velikom dečku 😘😘😘💙💙💙 zao mi je da ste se namučili,ali nadam se da će oporavak biti brz..samo hrabro,odmori se koliko god možeš,odradila si veliki posao..prava mama lavica ❤️
Sad čekamo iduću bebicu ☺️☺️
Sretno svima sutra na kontroli,neka su cerviksi poslušni 😁
Mi smo kontrolu odradile, mrvica raste, sad ima oko 2200g..19.imamo idući dejt..pitala sam za magnezij,kaže gin da nastavim piti i dalje do kontrole..vaginalnog pregleda nije bilo tako da se nadam da sam i dalje zatvorena..
A bakica nas je nakon pregleda izvela u mali shopping 😊 kupila je mrvici posteljinicu 😍😍 i ja bi spavala na ovome kak je medeno ❤️
Evo cure meni danas puni tjedan da okacim nesto, s frendicom jucer iz setnje u turistickom mjestu u Medulinu prepunom ljudi a ja u piđami 😂😂😂 sliku buse stavim na punih 30!
Hoću i ja pregosaurus majicu 😂😂😂. Zakon. Ugodna nema šta a i bušek se nazire.
6xmama bemu i eserihiji.. normalno da utjeće i na cervix.
Držim fige za sutra možda te dočeka koja lijepa vijest 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji