Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    05. Lipanj 2018. 21:13

Ena31

Evo uzeli bebicu malo. Uglavnom od 6 do cca pola 4,nije dugo ali pod dripom na najjače,cijelo vrijeme,bez epi,samo neka inekcija i boca spazmeksa u venu s dripom,napatili se,na kraju mi morali pomoć istiskivanjem iz buše… al bude bolje sutra već . Tresem se još i nemogu ustati sama ni bebu uzet sama😒,samo zvonim sestrama… Hvala vam svima,ljubimo vas😘. Sretno svima curama,čim kraće i bezbolnije porode vam želim svima😘😘😍

Mila normalno da si slaba i umorna. Teško je to sa dripom i bez epi. Nakon nekg vremena nemaš više ni snage za tiskanje a kamoli za išta drugo.
    Slažem se s franovom traži nešto protiv bolova i ukoliko postoji mogućnost nek ti uzmu bebu da se noćas probaš malo odmoriti.
    Sutra će biti lakše i nekako ljepše jer si to odradila vrhunski!!! Ne zaboravi prirodan porod i velika beba i prvorotka i sve bez ikakve droge protiv bolova je velika stvar! Jako si hrabra i svi smo ponosni na tebe ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    05. Lipanj 2018. 21:19

ivymicek

Ena31

Evo uzeli bebicu malo. Uglavnom od 6 do cca pola 4,nije dugo ali pod dripom na najjače,cijelo vrijeme,bez epi,samo neka inekcija i boca spazmeksa u venu s dripom,napatili se,na kraju mi morali pomoć istiskivanjem iz buše… al bude bolje sutra već . Tresem se još i nemogu ustati sama ni bebu uzet sama😒,samo zvonim sestrama… Hvala vam svima,ljubimo vas😘. Sretno svima curama,čim kraće i bezbolnije porode vam želim svima😘😘😍

Mila normalno da si slaba i umorna. Teško je to sa dripom i bez epi. Nakon nekg vremena nemaš više ni snage za tiskanje a kamoli za išta drugo.
    Slažem se s franovom traži nešto protiv bolova i ukoliko postoji mogućnost nek ti uzmu bebu da se noćas probaš malo odmoriti.
    Sutra će biti lakše i nekako ljepše jer si to odradila vrhunski!!! Ne zaboravi prirodan porod i velika beba i prvorotka i sve bez ikakve droge protiv bolova je velika stvar! Jako si hrabra i svi smo ponosni na tebe ❤️

Potpisujem 👍

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Mladamamica1911
    05. Lipanj 2018. 21:19

Hvala vam curke nadam se da ce bar nesto otic na porodu 😂
    Ena draga svaka ti cast sad odmaraj i trazi kakve droge 😗😗

Marijaa30
    05. Lipanj 2018. 21:25

Ena31

Ovo zvuci bolno 🤤
    Ena, odmaraj se sad, iza tebe je veliki posao. Nadam se da ces se brzo oporaviti i onda cete se samo maziti i paziti! 

26.8. Ivan 💙💙

Rubia
    05. Lipanj 2018. 21:30

Ena CESTITKE na velikom djecaku... neka nam je ziv, zdrav i sretan... a tebi majko svaka cast na iscrpnom porodu, vjerujem da je bilo tesko... ponosni smo na tebe i brzo se oporavi.... Zagrljaj 😍😍😍💙💙💙

mamica1985
    05. Lipanj 2018. 21:32

Draga Ena, svaka ti cast 😘😘😘
    Potpisujem franovu i ivy, nadam se da ces se uspjeti bar tijekom noci odmoriti 😘

• Mia789
    05. Lipanj 2018. 21:38

Draga Ena, sad se odmori, nek ti daju neke postene droge i ujutro ce sve biti ljepse:) zasluzila si❤
    Jao Ivy, kad muz cuje da doktor dogovara indukciju za cetvrtak, odmah ce se ozariti😂
    Noemi moja, da se mene pita ja bi, prije ili kasnije mora doci do toga pa ajmo onda prije da vidim svoju malu mrvicu😊

ami25
    05. Lipanj 2018. 21:46

Ena slazem se s curkama, svaka čast! Nakon pročitanog i s obzirom na prvi porod i tezinu Mihe svaka ti čast!! 🤗Hug 😘😘

💙Bartol💙

05. Lipanj 2018. 21:51

Draga Ena,  nije to ni kratko,  na umjetnim trudovim,  bez epiduralne!
    Svaka ti cast,  jer znam da ti nije bilo lako!
    Jedi,  pij i odmaraj,  i ako ikako mogu neka ti veceras uzmu malog da odspavas.
    😘😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ami25
    05. Lipanj 2018. 21:52

Evo cure meni danas puni tjedan da okacim nesto, s frendicom jucer iz setnje u turistickom mjestu u Medulinu prepunom ljudi a ja u piđami 😂😂😂 sliku buse stavim na punih 30!

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI