6xmama kada imaš cervikometriju danas ili sutra????
Sutra u 4 sam narucena... Vec sam dobila jednu losu vijest za uvertiru za sutra-poslali mi mailom sad navecer iz Sunca onaj nalaz brisa cerviksa kaj sam trazila-kurva eserihija je na cervixu 😤😤😤... Sad ak mi se jos smanjil cervix znam zakaj je 😤-vristala bi kolko sam bijesna.
Ena, jel su te rezali? Trebalo je rodit tu mrgu, pa on je velicinom beba od mj.dana 😅

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Amy, zgodna trudnica.. Fit 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ena čestitam na velikom dečku 😘😘😘💙💙💙 zao mi je da ste se namučili,ali nadam se da će oporavak biti brz..samo hrabro,odmori se koliko god možeš,odradila si veliki posao..prava mama lavica ❤️
Sad čekamo iduću bebicu ☺️☺️
Sretno svima sutra na kontroli,neka su cerviksi poslušni 😁
Mi smo kontrolu odradile, mrvica raste, sad ima oko 2200g..19.imamo idući dejt..pitala sam za magnezij,kaže gin da nastavim piti i dalje do kontrole..vaginalnog pregleda nije bilo tako da se nadam da sam i dalje zatvorena..
A bakica nas je nakon pregleda izvela u mali shopping 😊 kupila je mrvici posteljinicu 😍😍 i ja bi spavala na ovome kak je medeno ❤️

Evo cure meni danas puni tjedan da okacim nesto, s frendicom jucer iz setnje u turistickom mjestu u Medulinu prepunom ljudi a ja u piđami 😂😂😂 sliku buse stavim na punih 30!
Hoću i ja pregosaurus majicu 😂😂😂. Zakon. Ugodna nema šta a i bušek se nazire.
6xmama bemu i eserihiji.. normalno da utjeće i na cervix.
Držim fige za sutra možda te dočeka koja lijepa vijest 😊

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
U joj Ena nije ovo lako ni za citat, a gdje pretrpit. Postojece mame znaju bolje nego mi ostale kako ti je bilo.. Ne mogu nu zamislit, ali sve je dobro sto se dobro svrsi 💙
Ami25 pa sta! Ti iz setnje u krevet! 😁 I bas si zgodna!!
6xmama a u mater sad i to! Al ajde nadat cemo se da bestija ipak ne utjece na Mr. C!!! 🙏🏻

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala drage moje,jesam ranjena malo,rezana...dali su mi sad 2 lupoceta ,bi me uspavalo,vratili mi ga odmah,već mi je obje sise raskrvario kak vuče🤣
Ami lijepa trudnica 😍😍 jel to majica s Asosa?negdje sam ju vidjela 😁
6xmama uff te beštije samo rade probleme..držim fige za bolje vijesti sutra 😘

Ena čestitam na velikom dečku 😘😘😘💙💙💙 zao mi je da ste se namučili,ali nadam se da će oporavak biti brz..samo hrabro,odmori se koliko god možeš,odradila si veliki posao..prava mama lavica ❤️
Sad čekamo iduću bebicu ☺️☺️
Sretno svima sutra na kontroli,neka su cerviksi poslušni 😁
Mi smo kontrolu odradile, mrvica raste, sad ima oko 2200g..19.imamo idući dejt..pitala sam za magnezij,kaže gin da nastavim piti i dalje do kontrole..vaginalnog pregleda nije bilo tako da se nadam da sam i dalje zatvorena..
A bakica nas je nakon pregleda izvela u mali shopping 😊 kupila je mrvici posteljinicu 😍😍 i ja bi spavala na ovome kak je medeno ❤️
Bravo malena, raste kao velika 😊. Mislim da je i moj u 35 tt bio 2200 i sad su ga procjenili na 3200 😊.
Premedena je posteljina 😍😍😍😍. Ma sada i da malo popusti cervix nije ništa strašno 😊.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala drage moje,jesam ranjena malo,rezana…dali su mi sad 2 lupoceta ,bi me uspavalo,vratili mi ga odmah,već mi je obje sise raskrvario kak vuče🤣
Mali gladuš 😂😂😂. Drž se, sutra će biti lakše 💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala drage moje,jesam ranjena malo,rezana…dali su mi sad 2 lupoceta ,bi me uspavalo,vratili mi ga odmah,već mi je obje sise raskrvario kak vuče🤣
ajoj mozda onda ne uhvati pravilno pitaj sestru da pogleda kad ga stavljas na sisu...a pocni ih mazati odmah purelanom ako imas...
pharma posteljina je divna 😙 mene moja gleda redovno od 30tt....a i nesekiraj se zs cervix,eto par dana smo razlike a ja sam otvorena prst i doktorica kaze da je to dobar nalaz...
ami ma super si mi 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji