U joj Ena nije ovo lako ni za citat, a gdje pretrpit. Postojece mame znaju bolje nego mi ostale kako ti je bilo.. Ne mogu nu zamislit, ali sve je dobro sto se dobro svrsi 💙
Ami25 pa sta! Ti iz setnje u krevet! 😁 I bas si zgodna!!
6xmama a u mater sad i to! Al ajde nadat cemo se da bestija ipak ne utjece na Mr. C!!! 🙏🏻
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala drage moje,jesam ranjena malo,rezana...dali su mi sad 2 lupoceta ,bi me uspavalo,vratili mi ga odmah,već mi je obje sise raskrvario kak vuče🤣
Ami lijepa trudnica 😍😍 jel to majica s Asosa?negdje sam ju vidjela 😁
6xmama uff te beštije samo rade probleme..držim fige za bolje vijesti sutra 😘
Ena čestitam na velikom dečku 😘😘😘💙💙💙 zao mi je da ste se namučili,ali nadam se da će oporavak biti brz..samo hrabro,odmori se koliko god možeš,odradila si veliki posao..prava mama lavica ❤️
Sad čekamo iduću bebicu ☺️☺️
Sretno svima sutra na kontroli,neka su cerviksi poslušni 😁
Mi smo kontrolu odradile, mrvica raste, sad ima oko 2200g..19.imamo idući dejt..pitala sam za magnezij,kaže gin da nastavim piti i dalje do kontrole..vaginalnog pregleda nije bilo tako da se nadam da sam i dalje zatvorena..
A bakica nas je nakon pregleda izvela u mali shopping 😊 kupila je mrvici posteljinicu 😍😍 i ja bi spavala na ovome kak je medeno ❤️
Bravo malena, raste kao velika 😊. Mislim da je i moj u 35 tt bio 2200 i sad su ga procjenili na 3200 😊.
Premedena je posteljina 😍😍😍😍. Ma sada i da malo popusti cervix nije ništa strašno 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala drage moje,jesam ranjena malo,rezana…dali su mi sad 2 lupoceta ,bi me uspavalo,vratili mi ga odmah,već mi je obje sise raskrvario kak vuče🤣
Mali gladuš 😂😂😂. Drž se, sutra će biti lakše 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala drage moje,jesam ranjena malo,rezana…dali su mi sad 2 lupoceta ,bi me uspavalo,vratili mi ga odmah,već mi je obje sise raskrvario kak vuče🤣
ajoj mozda onda ne uhvati pravilno pitaj sestru da pogleda kad ga stavljas na sisu...a pocni ih mazati odmah purelanom ako imas...
pharma posteljina je divna 😙 mene moja gleda redovno od 30tt....a i nesekiraj se zs cervix,eto par dana smo razlike a ja sam otvorena prst i doktorica kaze da je to dobar nalaz...
ami ma super si mi 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharma je je asos imaju svakakve gluposti bolje ni ne gledat 🤣🤣Divan je ovaj krevetic. Sta mi danas svi slike tih preslatkih krevetica stavljate kad mi je moj bacio bubu u uho da bi mi mogli novi 😂😂
6xmama ja se nadam da ce sve bit ok mene uzasno strah tih bestija 😣😥 prije T sam imala ureu godinu dana nikako je iskorjenit sa svim zivim antibioticima, drzim fige da ode cim prije i ne radi probleme🤞
Ivy palo mi na pamet da pošaljem ti majicu kad rodim i onda se sjetila kad si napisala da nema mjesta vise u autu za 4 AS😂😂 tako da nista 😋
Barbara bas to odmah u krevet nakon setnje neda mi se ni oblacit😂
💙Bartol💙
Ami, kaj sad, spremna si i za krevet 😉 lijepa 😁
Pharma, bebica raste 🤗🤗🤗 posteljina je prekrasna 😍😍
6xmama, nadam se da se nije jako skratio 🤤🤤
26.8. Ivan 💙💙
Pharma je je asos imaju svakakve gluposti bolje ni ne gledat 🤣🤣Divan je ovaj krevetic. Sta mi danas svi slike tih preslatkih krevetica stavljate kad mi je moj bacio bubu u uho da bi mi mogli novi 😂😂
6xmama ja se nadam da ce sve bit ok mene uzasno strah tih bestija 😣😥 prije T sam imala ureu godinu dana nikako je iskorjenit sa svim zivim antibioticima, drzim fige da ode cim prije i ne radi probleme🤞
Ivypalo mi na pamet da pošaljem ti majicu kad rodim i onda se sjetila kad si napisala da nema mjesta vise u autu za 4 AS😂😂 tako da nista 😋
Barbara bas to odmah u krevet nakon setnje neda mi se ni oblacit😂
😂😂😂😂 Sve si dobro zapamtila 😂😂😂😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pahuljica nas drži u neizvjesnosti...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji