Jutro! Meni je super kaj će moj miš u vinogradskoj biti pored mene stalno. Onako bi vjerojatno stalno razmisljala gdje je. Al s druge strane ako je teži porod ili carski nije ok odma ostaviti bebu na brigu mami. Isto tako smatram da bi sestre na zahtjev trebale uzeti bebu ako se žena želi odmoriti.
Nama na tečaju u vinogradskoj bez beda rekli da je svako unicefovo rodilište prijatelj djece zapravo neprijatelj majki 😆
💙30.06.2018 💙 Noa💙
6xmama - bas mi je zao jer imas e.coli, to je bestija saml takva 😏 Sretno danas na pregledu! 😗
Ena - samo mazi sise da ti se brze oporave 😗
Proud - joj da, to je jedino kaj mi se nije svidjalo na Mekuru, sekunde nisam bila bez bebe, a tako ni je trebao odmor, ali dzaba da je moja u sobi za bebe, kad su bebe sa cimericama. 🙄
Mladamamica - sretno danas na pregledu, javi se! 😚
Jutro! Meni je super kaj će moj miš u vinogradskoj biti pored mene stalno. Onako bi vjerojatno stalno razmisljala gdje je. Al s druge strane ako je teži porod ili carski nije ok odma ostaviti bebu na brigu mami. Isto tako smatram da bi sestre na zahtjev trebale uzeti bebu ako se žena želi odmoriti.
Nama na tečaju u vinogradskoj bez beda rekli da je svako unicefovo rodilište prijatelj djece zapravo neprijatelj majki 😆
I meni je to super.Na kraju krajeva kad rodis cijeli svijet ti se vrti oko tog malog bica,ne stignes ni misliti na umor.
Sretno svima na pregledima danas 😘
Sta nam je s Pahuljicom?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Proud,u 4 sam narucena... I nabrusena sam ko pas, samo nek mi ovaj moj nekaj prigovori poklat cu se s njim 😈. Jer sam ja privat isla napravit taj bris jer ko on meni zadnji put reko da on ne zna zakaj bi ja sad trebala to ponovit?!?! Onak-mozda zato kaj sam ju imala 2, 5 mj u urinu?! Hebote, kad si ja sama moram bit doktor i dat dijagnoze...
Mladamamica, sretno danas i javi obavezno u kojem smjeru idu stvsri!
Tinchy, bus se premislila kad probas rooming in 😂. Meni je to katastrofa 😵
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro !
Sretno svima koji imaju danas preglede i nadam se da će nam danas doći jos koja beba , ako vec i nije :)
21.08.💞🎀
Jutro
ProudMomy super ti je tu, apartman sa 5 zvjezdica 🤩
Ena kako si danas?
Sretno svima danas na pregledima 6xmama, mladamamica i sve ostale koje imaju 😘😘😘
6xmama Pa kažem super mi je kaj znam da znam da je beba samnom i sve to ali me brine to kaj sestre ne žele uzeti bebu ako se ne osjecas ok i ako trebaš odmor... ti si svaki put rodila u vinogradskoj?
💙30.06.2018 💙 Noa💙
A gle nekom je super da je beba stalno s njim, nekom nije, to je individualno.
Meni nije i bok! Ja ak sam umorna sam za kurac da izvines, ruke mi se tresu, zivcana sam. Ne mogu se brinut za sebe kamoli za dijete.
Jos ak imas ranu od epi pa ne znas ni sam sa sobom sto bi.
Isto kao i sa epiduralnom, nekom je super, netko ne bi nikad! Ja tu nikog ne sudim! 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro zene. Meni je 11 tj. Mucnine polako nestaju i vraca se apetit!!!
Čestitke Ena, odradila si lavovski posao!! još malo i vraćate se u svakodnevicu
Vama ostalia želim svu sreću na pregledima i ostalim stvarima.
Ja danas čekam molera koji je trebao doć jučer do 12. Da mi nije frka, jer nema slobodnih u ovo vrijeme, mislim da bi ga poslala u rodni kraj nakon toga što je jučer napravio
Netko je spomenuo unicefova rodilišta, nama je babica na tečaju u Merkuru rekla da muškarci rađaju, rodilišta ne bi bila prijatelji djece već majki
Sortiraj odgovore
Najstariji