Čestitke Ena ❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉🎉 svaka čast! Nek je on živ i zdrav i tebi brz oporavak!
Proud svaka čast za izlazak na kavu 👍
Barbara super je krevetić i odjecica. Tvom tati brz oporavak. Neznam Curke jesam li kog i sto izostavila, nemojte zamjerit, nije mi dan. Pritisak u glavi cijeli dan.puse svima😘😘😘😘
E kad bi bila dokt ljiljana ❤️❤️ Na latkovica sam vec naucena 😂😂 , svaka dnevna on je tamo :D nebi da je Marijan on mi je uzasno grub :D a tebi drzim fige da cim prije krene ☺️☺️ Jel dugo cekas ? Meni je sutra prvi put ..
Pahuljice tebe cekamo 🙂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
E pa Proud onda bi bio red da i na povratku kuci zadjes na jednu s nogu i lijepo se zahvalis sto kuhaju tako dobru novu verziju proteruse (za trudnice)🤰🏻🍿💥🐣 😆😆😆
Hahaha ami25 zar i takvih ima? Evogac, a imate i sa ladicom.
http://www.bebenova.eu/krevetic-lolek-bijeli.html
Ma jooj meni je ovaj ok običan bijeli. Je da ima oko 10 godina al mislim se posluzit ce svrsi i onda on krene montirat i da se njemu ne sviđa🤔 eto, ovaj mi je tvoj zapeo za oko bas🤗 jeste uzimali madrac sa stranice isto?
💙Bartol💙
E pa Proud onda bi bio red da i na povratku kuci zadjes na jednu s nogu i lijepo se zahvalis sto kuhaju tako dobru novu verziju proteruse (za trudnice)🤰🏻🍿💥🐣 😆😆😆
Ma jooj meni je ovaj ok običan bijeli. Je da ima oko 10 godina al mislim se posluzit ce svrsi i onda on krene montirat i da se njemu ne sviđa🤔 eto, ovaj mi je tvoj zapeo za oko bas🤗 jeste uzimali madrac sa stranice isto?
Aha! Kod njh smo dosta toga kupili, ali direkt u trgovini, ne prek stranice.
Hahah i ja mislim da bi posluzio svrsi, ali ako tajo hoce novi za sincinu.. Sta ces s njim
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Draga Ena, ISKRENE CESTITKE, bome momak i pol!!! 🎉🎉🎉🥂🥂🥂 Neka mu je prekrasno djetinjstvo i dug i sretan zivot!!!! Iskrene cestitke cijeloj obitelji, a tebi brz oporavak!!! 😘😘😘
Aha! Kod njh smo dosta toga kupili, ali direkt u trgovini, ne prek stranice.
Hahah i ja mislim da bi posluzio svrsi, ali ako tajo hoce novi za sincinu.. Sta ces s njim
A baš 😂😂 vidjet ces za par tjedana kad ti zaljepim sliku😂😂
💙Bartol💙
Cure bilo nas je 94 pa sam brisala malo. One koje se po mom opazanju nisu jako dugo javljale. Nemamo cak ni termin ni spol..
Ako tko hoce natrag ili ako sam u brisanju izbrisala neku "redovnu" sorry! Samo prijavite kvar!
Ena čestitam! Bome je velik dečko.💙
Sad čekamo Pahuljicu. Želim ti brz porod bez problema!!🙏💪❤
Zivcira me sto ne mogu lijepo nakeljit tu, ali ne ide, a previse nas je za pisanje obicne poruke. Opet moram lomit tekst jer ne stane! I onda kazu natalitet u padu!
ami25 onda mu pokazi na netu i reci da si ga narucila. Da vidis sta ce a onda izaberite zajedno!
Sortiraj odgovore
Najstariji