Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    05. Lipanj 2018. 19:11

Ena cestitam i zelim ti brz oporavak 
    Mihael je pravi decko, nek mu je dug i sretan zivot 😘😘😘😘

baarbaraa29
    05. Lipanj 2018. 19:12

E pa Proud onda bi bio red da i na povratku kuci zadjes na jednu s nogu i lijepo se zahvalis sto kuhaju tako dobru novu verziju proteruse (za trudnice)🤰🏻🍿💥🐣 😆😆😆
    Hahaha ami25 zar i takvih ima? Evogac, a imate i sa ladicom.
    http://www.bebenova.eu/krevetic-lolek-bijeli.html

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

bojana27
    05. Lipanj 2018. 19:14

Ma sve me strah tko je u ambulanti sutra 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Mya
    05. Lipanj 2018. 19:18

Bojana27

Ma sve me strah tko je u ambulanti sutra 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Dr.latkovic ili dr.ljiljana,tko god super su

Yvone
    05. Lipanj 2018. 19:20

Čestitke Ena ❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉🎉🎉 svaka čast! Nek je on živ i zdrav i tebi brz oporavak! 
    Proud svaka čast za izlazak na kavu 👍
    Barbara super je krevetić i odjecica. Tvom tati brz oporavak. Neznam Curke jesam li kog i sto izostavila, nemojte zamjerit, nije mi dan. Pritisak u glavi cijeli dan.puse svima😘😘😘😘

bojana27
    05. Lipanj 2018. 19:23

E kad bi bila dokt ljiljana ❤️❤️ Na latkovica sam vec naucena 😂😂 , svaka dnevna on je tamo :D nebi da je Marijan on mi je uzasno grub :D a tebi drzim fige da cim prije krene ☺️☺️ Jel dugo cekas ? Meni je sutra prvi put ..

Confused
    05. Lipanj 2018. 19:24

Pahuljice tebe cekamo 🙂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ami25
    05. Lipanj 2018. 19:26

baarbaraa29

E pa Proud onda bi bio red da i na povratku kuci zadjes na jednu s nogu i lijepo se zahvalis sto kuhaju tako dobru novu verziju proteruse (za trudnice)🤰🏻🍿💥🐣 😆😆😆

Ma jooj meni je ovaj ok običan bijeli. Je da ima oko 10 godina al mislim se posluzit ce svrsi i onda on krene montirat i da se njemu ne sviđa🤔 eto, ovaj mi je tvoj zapeo za oko bas🤗 jeste uzimali madrac sa stranice isto?

💙Bartol💙

baarbaraa29
    05. Lipanj 2018. 19:33

ami25

baarbaraa29

Ma jooj meni je ovaj ok običan bijeli. Je da ima oko 10 godina al mislim se posluzit ce svrsi i onda on krene montirat i da se njemu ne sviđa🤔 eto, ovaj mi je tvoj zapeo za oko bas🤗 jeste uzimali madrac sa stranice isto?

Aha! Kod njh smo dosta toga kupili, ali direkt u trgovini, ne prek stranice.
    Hahah i ja mislim da bi posluzio svrsi, ali ako tajo hoce novi za sincinu.. Sta ces s njim 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mamica1985
    05. Lipanj 2018. 19:38

Draga Ena, ISKRENE CESTITKE, bome momak i pol!!! 🎉🎉🎉🥂🥂🥂 Neka mu je prekrasno djetinjstvo i dug i sretan zivot!!!! Iskrene cestitke cijeloj obitelji, a tebi brz oporavak!!! 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI