Pharma je je asos imaju svakakve gluposti bolje ni ne gledat 🤣🤣Divan je ovaj krevetic. Sta mi danas svi slike tih preslatkih krevetica stavljate kad mi je moj bacio bubu u uho da bi mi mogli novi 😂😂
6xmama ja se nadam da ce sve bit ok mene uzasno strah tih bestija 😣😥 prije T sam imala ureu godinu dana nikako je iskorjenit sa svim zivim antibioticima, drzim fige da ode cim prije i ne radi probleme🤞
Ivy palo mi na pamet da pošaljem ti majicu kad rodim i onda se sjetila kad si napisala da nema mjesta vise u autu za 4 AS😂😂 tako da nista 😋
Barbara bas to odmah u krevet nakon setnje neda mi se ni oblacit😂

💙Bartol💙
Ami, kaj sad, spremna si i za krevet 😉 lijepa 😁
Pharma, bebica raste 🤗🤗🤗 posteljina je prekrasna 😍😍
6xmama, nadam se da se nije jako skratio 🤤🤤

26.8. Ivan 💙💙
Pharma je je asos imaju svakakve gluposti bolje ni ne gledat 🤣🤣Divan je ovaj krevetic. Sta mi danas svi slike tih preslatkih krevetica stavljate kad mi je moj bacio bubu u uho da bi mi mogli novi 😂😂
6xmama ja se nadam da ce sve bit ok mene uzasno strah tih bestija 😣😥 prije T sam imala ureu godinu dana nikako je iskorjenit sa svim zivim antibioticima, drzim fige da ode cim prije i ne radi probleme🤞
Ivypalo mi na pamet da pošaljem ti majicu kad rodim i onda se sjetila kad si napisala da nema mjesta vise u autu za 4 AS😂😂 tako da nista 😋
Barbara bas to odmah u krevet nakon setnje neda mi se ni oblacit😂
😂😂😂😂 Sve si dobro zapamtila 😂😂😂😂.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pahuljica nas drži u neizvjesnosti...

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena svaka čast za porod. Ne zvuči baš lako. Ali najteže je prošlo i sad samo uživanje sa Mihaelom. 🤗
Pharmamama super za mrvicu da lijepo napreduje, i posteljina je super! 😊
Ami ti i u piđami sjajiš, lijepa trudnica 😍
Mladamamica sretno sutra! 😊 i ja sam na +16. Svi mi rekli da to nakon poroda samo nestane. Bez brige.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pharma,preslatka je posteljina .
Ena,mogu si mislit kak vuče takav mrgec,a mlijeka još nema .
Kaj ne bum luda-u zadnja 3 mj sam popila 3 vrste antibiotika zbog te kuje u urinu i sad u 5.mj mi dođe sterilan urin i evo ti sad nje na cervixu-pa mislim stvarno ...a kaj je najbolje,nikad alnikad ovak opće nemam problema ni sa urinarcima ni sa bakterijama,pa to je za popizdit...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ajme 6xmama ja se iskreno nadam sutra samo dobrim vijestima 🤞🏻❤️ A beštija is is!
Pharmamma super za pregled, i posteljina je preslatka!
Mladamamica i amy bas ste slatke trudnice, a kile ništa to, to samo trenutno a kad dođe limač, sisanje, trcanje ma sve ode 💙
Ena, zaista si mama lavica! korak po korak, nek je on samo kraj tebe 😍 A papalica mala savladati ćete vi to dok on tako ima volje i vuče, moja K je samo spavala nije joj se dalo jest 🤷🏻♀️
Ne znam šta sam preskočila a nes sigurno jesam... iako se potrudim uposlit svoj trudnički mozak kad sam se već potrudila aktivirati uvijek se naknadno bar još na sjetim 😆

O jebemu Ena, kakav lupocet???
Ibuprofen! Ako nemaju/ ne daju nek ti netko tvoj donese! Da izvines lupocet je goli k...
Mazi cice odmah! I mene bole bradavice, ali nije nis puklo.
Mozda ti ga uzmu, bar nocas, obicno su bar prvu noc poslije poroda susretljivi sto se toga tice!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
6xmama pa ne mogu vjerovati! Bas te zajebava ta e.coli!
Naravno da se cerviks krati!
Mogu mislit kak si luda!
Zelim ti puno srece sutra!
Jel zna netko kaj je s Pahuljicom?

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
6xmama pa ne mogu vjerovati! Bas te zajebava ta e.coli!
Naravno da se cerviks krati!
Mogu mislit kak si luda!
Zelim ti puno srece sutra!
Jel zna netko kaj je s Pahuljicom?
Čekamo da se javi. Ne znam jel ona na faceu.
Mamita kako si ti?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji