Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    05. Lipanj 2018. 19:48

Bojana27

E kad bi bila dokt ljiljana ❤️❤️ Na latkovica sam vec naucena 😂😂 , svaka dnevna on je tamo :D nebi da je Marijan on mi je uzasno grub :D a tebi drzim fige da cim prije krene ☺️☺️ Jel dugo cekas ? Meni je sutra prvi put ..

Ne znam,neka da,neke ne,zavisi kaj ce radit koji put i jesi bez znjore ili ne,znas kak vec ide

bojana27
    05. Lipanj 2018. 19:55

Vidit cemo sutra :) samo da sve bude ok, drugo sve prode 😊

ivymicek
    05. Lipanj 2018. 19:59

Ena čestitke!!! Dobrodošao Mihael 🎉🎉🎉🎉. Sretna i uzbuđena!!! Svaka čast majko vjerujem da si bila jako hrabra...jedva čekam info!!!!
    Ljubim vas 😘😘😘😘.
    Proud neka si i ti izašla na kavu i neka si uživala sa svojim velikim i malim. Tako treba.
    Barbara bravo za popis... Onak sad sam treća 😱😱😱😱.
    Pahuljice nadam se da si i ti već pri kraju ili da se maziš sa pahuljom.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    05. Lipanj 2018. 20:02

Enaaa cestitaaam dragaa ❤❤❤❤❤❤❤❤ cekam izvjestaj nestrpljivo,bome ima momka svaka cast 😄😄

mina04
    05. Lipanj 2018. 20:06

Ena draga cestitma od srca!! Brz oporavak ti zelim 😘
    Barabara narucila sam pa cemo vidjeti 😉

All of God’s grace in one tiny face 💟

05. Lipanj 2018. 20:10

Ena čestitke od srca na momčini 💙💙 tebi brz oporavak i čekamo detalje 😘😘😘 😁

baarbaraa29
    05. Lipanj 2018. 20:13

Mina04 jesi, ha? 😊 Meni doslo za 10ak dana!
    Ivy jel pise dobar datum? Meni si bila za sutrasnji ili dan kasnije, a u potpisu ti 14.pa sam ispravila.. Kako god brzo i ti stupas na scenu, hormonjaco! 😊😉🤗🤗🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    05. Lipanj 2018. 20:23

baarbaraa29

Ivy jel pise dobar datum? Meni si bila za sutrasnji ili dan kasnije, a u potpisu ti 14.pa sam ispravila.. Kako god brzo i ti stupas na scenu, hormonjaco! 😊😉🤗🤗🤗

Hormonjača potvrđuje 15.06. kao ispravan datum. Danas me muž molio da se što prije porodim 🤔🤔🤔🤔 pitam se zašto 😂😂😂😂
    Ajme mladamamica sutra dogovori... Kada idete? Kako si? 
    Tko nam još.sutra ima pregled?
    Mia samo ctg ili sve?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Mia789
    05. Lipanj 2018. 20:28

Vidim da mi sam iduca na redu, ali vjerujem da je Pahuljica to vec svjetski odradila i da se mazi sa svojom bebicom❤
    Ja sutra ctg i vjerojatno uzv. Tko zna, mozda me pogleda i vaginalno, kaze otvoreni ste dovoljno, ajmo po bebicu😂
    Zapravo mi je presmijesno jer nemam nekih predosjecaja da je porod blizu, niti sluznog cepa, niti nekih kontrakcija, nista🙈
    Muz mi kaze da je idealno da rodim u cetvrtak da se festa za vikend😂 super je kako oni sebi isplaniraju

Mladamamica1911
    05. Lipanj 2018. 20:29

ivymicek

baarbaraa29

Hormonjača potvrđuje 15.06. kao ispravan datum. Danas me muž molio da se što prije porodim 🤔🤔🤔🤔 pitam se zašto 😂😂😂😂
    Ajme mladamamica sutra dogovori… Kada idete? Kako si?
    Tko nam još.sutra ima pregled?
    Mia samo ctg ili sve?

Ja cu ih sutra molit za porod 😂😂
    U 9 sam narucena ..super sam trbuh mi je nesto tvrd jer sam sama cijeli dan divljala sa spremanjem i vesom i depiliranjem cak sam i kosu opeglala 😂
    I da znate da sam noge dizala u umivaonik i depilirala natekli su mi gleznjevi ali uspjela sam hahaha 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.