Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    05. Lipanj 2018. 23:38

Proud, fino je tebi tam u Petrovoj. U Vinogradskoj ti nece uzet bebu, ako trazis nadohrane i vtate ti ju nazad... 
    Ena, sutra bu vec bolje 😉. 
    Uzivajte u svojim mirisljavim strucicama... 
    Nocka svima, klokančice moje 💞

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

06. Lipanj 2018. 06:35

Dobro jutro iz mog apartmana!

Imam klimicu i mini bar citaj frizider pokraj kreveta 😂😂😂😂. Nije mi lose stvarno.
    Sto se tice uzimanja beba preko noci,  na Merkuru isto sestre frcu nosom. Ovdje u 10 bebe idu na kupanje i ostaju spavati kod njih osim ako ti bas inzistiras da ti ju vrate. Ja sam nemajka i koristima vrijeme za odmor i spavanje.
    Inace ih vrate u 6 ujutro,  ali danas mi se mis cijepi pa ce malo kasnije.
    Za vrijeme posjeta isto tako odvode bebe,  da mozes izaci na kavu. 
    Uglavnom ako se netko lomio oko Petrove ovo je moj osvrt i imaju od mene sve pozitivne kritike i za porod i za boravak ovdje.
    Ena kako je prosla noc? Kako ste vas dvoje? 😘😘😘
    Pahuljice???

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Yvone
    06. Lipanj 2018. 06:57

Jutro Curke! Ena draga nadam se da ce ti već danas biti puno bolje. Stvarno si se namučila. Pharma posteljina i krevetić su premedeni. 
    6xmama bas su dosadne te beštije, držim fige. Da ju cim prije riješiš i ne vratila se vise. Pahuljice nadam se da si sa svojom bebicom i da je sve proslo super! Proud stvarno svaka čast za Petrovu. Dvije meni bliske osobe su tamo rodile ali nisam imala takav dobar dojam jer je bilo nekih komplikacija. Pa na ovo drugo nismo niti mogli obraćati pažnju. Super da si zadovoljna i samo sto vise odmaraj. Ženi nakon poroda to i je najpotrebnije a većinom je nemoguce. 

6xmama
    06. Lipanj 2018. 06:57

Jutro! 
    Proud,pa to je savrsenstvo 😍. Meni se taj rooming in opce ne svidja i puno mi je bilo bolje kad dam ove veće rodila i kad su dovodili i odvodili djecu. Sad sa zadnjim me vec kačio taj glupi rooming i i meni je to koma. Bas kaj velis-nit se naspavas, ovaj stalno visi na sisi non stop.,ak ne place on place beba od cime i tak ukrug. Jos kad sam trazila da mu daju jest jer su mi cice bile vec ko dva prozvakana komada mesa-Boze sacuvaj, trebala sam dobro pazit kojoj bum rekla da ga nadohrani. Nikak mi se to ne svidja... 

Yvone
    06. Lipanj 2018. 06:58

Nadam se da ste mi sve ok. I sretno svima koje imaju preglede! 😘😘😘😘

6xmama
    06. Lipanj 2018. 07:00

Sretno svima danas s pregledima! 
    Ja sam vec zivcana cim sam oko otvorila... 
    Ena, jel bolje kaj danas? Il je malac vec prozvako cice 😰

Mladamamica1911
    06. Lipanj 2018. 07:04

Jutro curke eto ja se spremam nesto me trbuh boli uzas valjda od nervoze 🙄
    Sretno svima koji imaju preglede ❤

06. Lipanj 2018. 07:06

6xmama

Jutro!
    Proud,pa to je savrsenstvo 😍. Meni se taj rooming in opce ne svidja i puno mi je bilo bolje kad dam ove veće rodila i kad su dovodili i odvodili djecu. Sad sa zadnjim me vec kačio taj glupi rooming i i meni je to koma. Bas kaj velis-nit se naspavas, ovaj stalno visi na sisi non stop.,ak ne place on place beba od cime i tak ukrug. Jos kad sam trazila da mu daju jest jer su mi cice bile vec ko dva prozvakana komada mesa-Boze sacuvaj, trebala sam dobro pazit kojoj bum rekla da ga nadohrani. Nikak mi se to ne svidja…

Slazem se s tobom i boli me dupe sto sam mozda nemajka! Al ja znam da sam ja s Maksom u 3 dana bolnice sve zajedno 3 sata spavala! 3 sata?!? Pa za koga to moze bit dobro? Za nikoga!

Tako da mi se ovaj sistem skroz svidja,  i sestre su fakat super,  nitko ti nis ne prigovara. Dodje po bebu u 4,  veli slobodni ste do 6. Odes na posjete,  veceras u miru i onda ih vrate. Ma zakon! Sve nekako opusteno i bez pritiska.
    Kad je tebi pregled danas draga?

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Yvone
    06. Lipanj 2018. 07:07

Mladamamica1911 sretno, sretno, sretno!!!

06. Lipanj 2018. 07:09

Mladamamica,  samo hrabro i sretno! 😘😘😘😘😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.