Pa 172cm je dosta, visoka si 😁 ja sam 165, imam sad 78kg, na +9 sam.
Sad si na +16, pa barem 6 bude bar otislo... tak se ja tjesim 😂😂 makar, drugi mi vele da i 10 ode, al to bi vec bilo 🤗🤗🤗 festa!
Budete nam sad pisale kolko ste izgubile na porodima pa da znamo sto mozemo ocekivati.
26.8. Ivan 💙💙
Mladamamica zgodna si i točka. Kile kak su došle tak će i otić. Mlada si i ići će puno brže nego nama koji smo skoro pred penziju 😂. Alim se ali vjeruj da ćw ići lakše jer ti i metabolizam još brzo radi.
I mene zanima koliko ću izgubiti na porodu i koliko ću se morati namučiti da se dovedem u red.
Muž mi je na fešti, klince sam uspavala i sad gledam kaj bih jela 🤔
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo uzeli bebicu malo. Uglavnom od 6 do cca pola 4,nije dugo ali pod dripom na najjače,cijelo vrijeme,bez epi,samo neka inekcija i boca spazmeksa u venu s dripom,napatili se,na kraju mi morali pomoć istiskivanjem iz buše... al bude bolje sutra već . Tresem se još i nemogu ustati sama ni bebu uzet sama😒,samo zvonim sestrama... Hvala vam svima,ljubimo vas😘. Sretno svima curama,čim kraće i bezbolnije porode vam želim svima😘😘😍
Ena čestitke i uživaj.. masala velika bebica...
Mladamamica, prelijepa si zaista i ne vide ti se te kile...
Tko je sljedeći za radjaonu? Kladim se na Miu
Čekam muza da dodje da me uslika pa i ja prikeljim fotku za okruglih 30
Evo uzeli bebicu malo. Uglavnom od 6 do cca pola 4,nije dugo ali pod dripom na najjače,cijelo vrijeme,bez epi,samo neka inekcija i boca spazmeksa u venu s dripom,napatili se,na kraju mi morali pomoć istiskivanjem iz buše… al bude bolje sutra već . Tresem se još i nemogu ustati sama ni bebu uzet sama😒,samo zvonim sestrama… Hvala vam svima,ljubimo vas😘. Sretno svima curama,čim kraće i bezbolnije porode vam želim svima😘😘😍
ej zao mi je znam koliko si se onda napatila i sama sam radala na dripu bez epi...i istiskivanje...uh...ali bitno da ste ti i mihael dobro...normalno je da si sad slaba...probaj uloviti malo sna dok nije s tobom bebac...sutra ces se vec puno bolje osjecati...ako si rezana ili pukla i boli te trazi nesto protiv bolova...odmaraj draga 😙😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ovo zbilja bolno zvuci,uhhh..odmaraj koliko mozes da vratis snagu,srecom proslo je,iza tebe,a Mihael uz tebe😊
Evo uzeli bebicu malo. Uglavnom od 6 do cca pola 4,nije dugo ali pod dripom na najjače,cijelo vrijeme,bez epi,samo neka inekcija i boca spazmeksa u venu s dripom,napatili se,na kraju mi morali pomoć istiskivanjem iz buše… al bude bolje sutra već . Tresem se još i nemogu ustati sama ni bebu uzet sama😒,samo zvonim sestrama… Hvala vam svima,ljubimo vas😘. Sretno svima curama,čim kraće i bezbolnije porode vam želim svima😘😘😍
Mila normalno da si slaba i umorna. Teško je to sa dripom i bez epi. Nakon nekg vremena nemaš više ni snage za tiskanje a kamoli za išta drugo.
Slažem se s franovom traži nešto protiv bolova i ukoliko postoji mogućnost nek ti uzmu bebu da se noćas probaš malo odmoriti.
Sutra će biti lakše i nekako ljepše jer si to odradila vrhunski!!! Ne zaboravi prirodan porod i velika beba i prvorotka i sve bez ikakve droge protiv bolova je velika stvar! Jako si hrabra i svi smo ponosni na tebe ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mila normalno da si slaba i umorna. Teško je to sa dripom i bez epi. Nakon nekg vremena nemaš više ni snage za tiskanje a kamoli za išta drugo.
Slažem se s franovom traži nešto protiv bolova i ukoliko postoji mogućnost nek ti uzmu bebu da se noćas probaš malo odmoriti.
Sutra će biti lakše i nekako ljepše jer si to odradila vrhunski!!! Ne zaboravi prirodan porod i velika beba i prvorotka i sve bez ikakve droge protiv bolova je velika stvar! Jako si hrabra i svi smo ponosni na tebe ❤️
Potpisujem 👍
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Hvala vam curke nadam se da ce bar nesto otic na porodu 😂
Ena draga svaka ti cast sad odmaraj i trazi kakve droge 😗😗
Ovo zvuci bolno 🤤
Ena, odmaraj se sad, iza tebe je veliki posao. Nadam se da ces se brzo oporaviti i onda cete se samo maziti i paziti!
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji